Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Elen.Lenka spis nechat dYl klidne přes noc a hlavne několikrát opakovat tomu se nevyhneš pokud je to nanos ![]()
Jj to tam píšou, že nechat přes noc, já jsem to nevydržela a cca po hodině to umyla. No já šporák dělám celkem poctivě - teda aspoň vrch, ale je to šporák po přítelově babičce a tak už měl chudák něco za sebou, ale myslím, že s trochou usílí to dám dohromady
jinak zítra se chystám konečně ZAZIMOVAT zimní věci
to je dost, že? 14. června teprve z chodby schovávat rukavice! Ách jo, se mnou je to strašný…
@Elen.Lenka hele jsi dobra. Ja vůbec nemám ambice stěhovat tyhle věci ze skříně na chodbě někam jinam protože není kam ale uklidit bych to tam potřebovala už to taky odkládá neskutečné dlouho ![]()
No nic a ted něco pozitivního
Je spousta hodin hurá zasloužený spanek
![]()
Tak to u mě nehrozí, já si tak teprve můžu vzít knížky a jít se do 2 učit, dítko mi vstává v 6
dobrou noc ![]()
Ahoj holky, mluvite mi z duše, někdy se mi chce brečet jakej je tu chaos ![]()
potom se nase*u a večer, jak chci jit vzdy „brzo“ spát, tak me to popadne a uklízím třeba do 2-3 hodin do rána. Rano jsem samozrejme nepouzitelná
a mrtvá!
Takže: co budeme uklízet zítra?
Přesně tak, u nás je to úplně stejné. Já mám v plánu zítra uklidit kompletně ložnici a umýt v ní okno (přes které už nevidíme), přecléct nám postele, protože má být krásně a aspoň to venku rychle uschne. Doma nám to vždycky schne 4 dny a pak to ještě zasmrádne. A ještě uklidit chodbu a uschovat zimní věci, oběd velice jednoduchý - dceři polívku a nám palačinky s tvarohem a banánem a hotovo
pak se snažit aspoň udržet pořádek v dalších místnostech
a slíbila jsem malé (sice z toho nemá rozum - 15 měsíců, že ji vezmu plavat, takže musím všechno stihnout
a co máš v plánu ty? ![]()
@Elen.Lenka to já jsem si koupila na zasmrádle prádlo sušičku
na ložnici se asi taky vrhnu ![]()
To já musím pořád bojovat se sušákem v ložnici či v obýváku
tak ať se nám ty ložnice zítra svítí ![]()
@Elen.Lenka no dám ti zitra vedet, jak na tom jsem
a co jsem NEudelala
@quinny Tak právě to jsem myslela, my máme starší barák, postupně spravujeme, takže práce má až až…
Tak motor v podobě hrozící návštěvy se zadrhl. Návštěva nepřijede. Prý až v srpnu. Zato o víkendu tu bylo živo a tak se muselo uklidit aspoň dole. Takže jsme také uložili zimní věci, uklidili a udělali některé odložené aktivity. Ovšem nevím, jak je to možné, návštěva odjela a je tu zase bugr.
Zvlášť v kuchyni.
No a ten horní pokojíček taky budeme muset zprovoznit, aby s námi dcera nespala v pokoji až do plnoletosti. ![]()
Já se na uklízení až do zítřka vykašlala. Zítra mám příjímačky a prd umím, jsem z toho vynervovaná. Tak až to bude za mnou, tak se možná konečně dokopu uklidit ty zimní bundy
![]()
@Elen.Lenka Tak to držím palce, ať Tě vezmou. A na co se hlásíš? Po zkouškách jsem měla vždycky nejvíc energie.
Já tu kuchyň musím uklidit dneska, je mi hrozně líto, že tu bylo tak pěkně uklizeno a už po tom není téměř památky…
Děkuji
,na učitelství pro 1. stupeň ZŠ, já jsem tu měla taky nádherně uklizeno a akorát mě to štve, že to trvá půl hodiny než je to zase všechno rozházené
no půjdu to asi taky uklidit. Stejně nic nedělám a akorát jsem nervózní ![]()
@avm3 píše:
@quinny Tak právě to jsem myslela, my máme starší barák, postupně spravujeme, takže práce má až až…
to je jasný, to je naprosto jiná situace ![]()
A já se přiznám že jsem dneska lemra, prcek už je 4 dny ukňouránek a v noci jsem skoro nespala, takže moje dnešní akce byla výroba nepečeného dortu pro většího prcka k narozkám, ale úklid mě stejně nemine, noc to asi jistí ![]()