Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lyrica píše:
@vehon70 no já jí sem tam řeknu,,dolů…nevím, jestli to říkám špatně, blbě vyslovuju, ale ten blbej pes si poposedne o deset čísel a to je všechno
Příspěvek upraven 27.05.13 v 17:23
Jo a ještě jednu věc jsem vzdala.. Uklízení zakopaných trenclí a ponožek pod postelí. On si je pak uklidí sám, až zjistí, že už nemá žádné čisté ![]()
Vzdala jsem se snahy, že ze mě bude dokonalá manželka, žena i matka. Dále jsem se vzdala představy, že konečně budeme mít dodělané bydlení. A za to jsem velmi ráda. Už mě ani neštve, v tom bydlet.
a také nedávno jsem se rozloučila s přestavou, že zhubnu 10kg předtím než budu čekat další dítě. (těhotná nejsem, ale ještě jsem nezhubla ani 1kg)
a u mého manžela jsem vzdala snahu, aby se vždy choval, jak bych si já přestavovala ![]()
Vzdávám se naděje, že se moji synové přestanou hádat o auta(jednomu bude v srpnu 6,druhýmu jsou 2)mají jich asi 200,ale každý den se hádaj o jiné auto…které musí zrovna jeden z nich mít a druhý taky…vzdávám se naděje, že zůstane alespoň půl dne uklizený pokojíček a obývák…vzdávám se naděje, že starší syn se přestane neustále hrabat ve skříni a minimálně 4× denně se převlíkat…nevzdávám se naděje, že budu studovat psychologii, ačkoli s dětma je to v současnosti nemyslitelné…nevzdávám se naděje, že jednou budu mít dceru…jen přemýšlím, kolik budeme „muset“ mít synů, než se k ní dopracujeme… ![]()
Příspěvek upraven 27.05.13 v 17:35
@oliš píše: Ále, už dvakrát tu smazali o něm diskuzi…
Njn, už nejsem na Emiminu tak často, abych věděla. Proberte to tady v utajení. ![]()
@Krystal86 tak s tou dokonalou ženou, matkou a manželkou to máme stejně…ráda bych.. ale síly a čas nestačí… ![]()
Tak z tech veci pred detmi jsem vzdala, ze budu jednou vdana a ze pujdu na vysokou. A s tremi certy jsem vzdala to, ze by byl neporadek jen v detskem pokoji a v ostatnich mistnostech nebudou jejich hracky, ze by treba hruzou porad nevriskali u doktora a kadernika ![]()
Vzdala jsem, ze by dovolena byla oddech a ze bojovat se zlobou uz nema cenu - tak techto boju jsem se vzdala a jen valim oci
![]()
VZDÁNO 1. Boj s poházenými hračkami a oblečením
2. Naděje na znovu ploché břicho
3. To, že naučím manžela zavírat sprchové gely a šampony
Vzdala sem se uklízet po děcku bordel, hned po tom co ho udělá, ale vše uklízím až večer. Vzdala sem se chlapa ptát na to co jí a co chce k večeři, uvařím a prostě to sní. Vzdala sem se zpráv na nově. Vzdala sem se puštěné televize přes den a mám puštěné radio..
Vzdala sem se představy, že si vezmu multimilionáře a budu žít v blahobytu.
Už nerovnám trika, chlap je stejně furt přehrabuje
a jsem právě ve fázi - miluj bližního svého - i d…a
i hlupáka.
@Larr píše:
Už nerovnám trika, chlap je stejně furt přehrabujea jsem právě ve fázi - miluj bližního svého - i d…a
i hlupáka.
Já sme to vyřešila tak, že je ve skříni na věšákách
Akci - miluj bližního svého škrtám - zbytečně by mě vysilovala
.
Kolik máte těch psů
.