Nešikovný chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35758
28.5.13 18:09

Hele, něco je být tolerantní a chápavá a něco je omezovat sebe a zbytek rodiny kvůli tomu, aby milostánovi neutrpělo sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.13 18:18

Holky, tahle diskuze asi vyzněla, jako by byl chlap hovado. Není. on se dokázal postarat i o mne, když jsem byla úplně na dně a o syna taky… jen je prostě totálně nešika. Dneska to na mne padlo, jen nevím, jak to podat, aby se neurazil, nevím :nevim: Je prostě intelektuál, nepraktický, ale když jsem potřebovala, byl to nejskvělejší chlap. A to, že to opakuju, není jen fráze, ale praxe. Navíc, proč odešel z bývalé práce? Byla to moje vina! Ne přímo, ale přes paní ředitelku.
Novou nemůže sehnat. Né že by se nesnažil, ale díky té nešikovnosti. On by šel klidně za kasu, ale bohužel bychom víc dopláceli :D Manuálně zručný není. Snaží se, ale není.
Na řidičák nemá buňky :)

• Citovat
  • Upravit
29577
28.5.13 18:18

No tedˇ nevím, ale po přečetení celé diskuse mám pocit, že si zakladatelka plete velkého inteligenta s totálním pitomcem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
28.5.13 18:20
  • Citovat
  • Upravit
rachel55
28.5.13 18:22

Zakladatelko ty jsi uplne mimo realitu, vzpamatuj se, jak dlouho chces kolem neho naslapovat po spickach, me to pripomina tu pohadku „jak se budi princezny“

• Citovat
  • Upravit
1490
28.5.13 18:26

Vsechno bych skousla ale rok bez pracky? To bych mu rekla, at si pere sam, sobec jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@rachel55 píše:
Zakladatelko ty jsi uplne mimo realitu, vzpamatuj se, jak dlouho chces kolem neho naslapovat po spickach, me to pripomina tu pohadku „jak se budi princezny“

klídek, holky nenávažejte se do zakladatelky ano, o jejím životě nic nevíte, envím o něm nic já. Myslím si, že záleží opravdu jen na jejich citech co k němu cití. a pokud ví, že i přes jeho strašnou nešikovnost to zvládá tak proč ne. Znám taky takového člověka, mám ho dokonce v rodině no a co, je nešikovný, ale co se dá dělat. I kyž čeho je moc, toho je moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
@Anonymní píše:
Holky, tahle diskuze asi vyzněla, jako by byl chlap hovado. Není. on se dokázal postarat i o mne, když jsem byla úplně na dně a o syna taky… jen je prostě totálně nešika. Dneska to na mne padlo, jen nevím, jak to podat, aby se neurazil, nevím :nevim: Je prostě intelektuál, nepraktický, ale když jsem potřebovala, byl to nejskvělejší chlap. A to, že to opakuju, není jen fráze, ale praxe. Navíc, proč odešel z bývalé práce? Byla to moje vina! Ne přímo, ale přes paní ředitelku.
Novou nemůže sehnat. Né že by se nesnažil, ale díky té nešikovnosti. On by šel klidně za kasu, ale bohužel bychom víc dopláceli :D Manuálně zručný není. Snaží se, ale není.
Na řidičák nemá buňky :)

Prominˇ, ale to nic nemění na tom, aby tě svou ješitností uzurpoval v tom, že když on sám je „manuálně nezručný“ tak ty raděj budeš stát u valchy, protože ON nesnese, aby někdo jiný zapojil pračku, když on sám je totální jelito.
To je jen vystřih z vašeho života, kterého se chytám, dál to nemíním komentovat, protože s takovým chlape bych prostě žít nemohla.
JSEM TYP ŽENSKÉ, CO SI HO POTŘEBUJE VÁŽIT, MÍT MOŽNOST SE O NĚJ OPŘÍT, ne na něj věčně v něčem doplácet a tolerovat jeho egoistické výstřelky.
Ano, egoistické. Evidentně mu totiž chybí soudnost.
Nikdo nejsme dokonalý, i chlap má právo být nešikovný. Ale tím pádem by měl být SOUDNÝ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.5.13 18:28
@Anonymní píše:

kdybych nevěděla že švára nemá dítě, tak si myslím že píšeš o něm :lol: IQ až do nebe, ale prakticky :roll: a přitom je to hodný a chytrý kluk, akorát jednou jeho žena, chudák :lol:
Je vidět, že máš muže ráda, svým způsobem si spokojená, jen na tebe dneska padla chandra :hug: zase bude dobře :hug:

P. S tu pračku bych si vydupala ;)

• Citovat
  • Upravit
6945
28.5.13 18:28
@berry4 píše:
Prominˇ, ale to nic nemění na tom, aby tě svou ješitností uzurpoval v tom, že když on sám je „manuálně nezručný“ tak ty raděj budeš stát u valchy, protože ON nesnese, aby někdo jiný zapojil pračku, když on sám je totální jelito.
To je jen vystřih z vašeho života, kterého se chytám, dál to nemíním komentovat, protože s takovým chlape bych prostě žít nemohla.
JSEM TYP ŽENSKÉ, CO SI HO POTŘEBUJE VÁŽIT, MÍT MOŽNOST SE O NĚJ OPŘÍT, ne na něj věčně v něčem doplácet a tolerovat jeho egoistické výstřelky.
Ano, egoistické. Evidentně mu totiž chybí soudnost.
Nikdo nejsme dokonalý, i chlap má právo být nešikovný. Ale tím pádem by měl být SOUDNÝ.

Soudnost mu chybí, to je pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.5.13 18:29

Nic nevíme..O jejím životě. Jak to bylo dřív..Třeba se změnil z nějakého důvodu. Nenavážela bych se do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.13 18:30
@Jasněnkaa píše:
kdybych nevěděla že švára nemá dítě, tak si myslím že píšeš o něm :lol: IQ až do nebe, ale prakticky :roll: a přitom je to hodný a chytrý kluk, akorát jednou jeho žena, chudák :lol:
Je vidět, že máš muže ráda, svým způsobem si spokojená, jen na tebe dneska padla chandra :hug: zase bude dobře :hug:P. S tu pračku bych si vydupala ;)

Co bych chtěla, aby objednal instalatéra, a tu pračku namontoval, to by byl jediný úkol a nchala bych ho, aby tomu řemeslníkovi zavolal sám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
@Anonymní píše:

A čím on je? Co dělal jako předtím, jaké má vzdělání, co umí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@Prcek88 píše:
Nic nevíme..O jejím životě. Jak to bylo dřív..Třeba se změnil z nějakého důvodu. Nenavážela bych se do ní.

Přesně tak prcku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.13 18:31

Holky, omlouvám se za to, kolik jste sem vložily energie, ale celé to vyznělo jinak, než to je. asi za to může blbá situace kterou v posledních měsících prožíváme, možná mé špatné vyjadřovací schopnosti, možná mé PMS, ale chlap je asi nejlepší, co mne kdy potkalo. Stál při mně ve chvílích, které by zvládlo tak procento chlapů… Rozhodně jej nevyměním (to spíš on by měl vyměnit mne), jen nevím, ajk správně na tu jeho nepraktičnost. Pračku a pod. bych zapojila, jen on je prostě v háji, že se necítí jako správný chlap.
Ale prožil se mnou situace, kdy by většina chlapů utekla-to není můj pocit, to jsou statistiky a zvládl to. Nemám si na co stěžovat, je skvělý, jen ta nešikovnost…
ale dík za příspěvky, budu si i dále jej vážit a nešikovnost odsuneme na vedlejší kolej. Byla jsem jen hysterická :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný