Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
to spíš vypadá na nějakou nemoc, to že mu pořád něco padá
ale pokud mu funguje mozek, tak bych si tu pračku nechala zapojit i kdybych měla odvrtat zámek v kovárně, to už je podle mě jeho debilita ![]()
@Anonymní píše:
Ono, když se snoubí nešikovnost s nulovým sebevědomím, je to tak. Jinak je inteligentní, pozorný, skvělý… Když jsem byla nemocná uvařil mi… Jen udělal omeletu na teflonce a na ní ji rozřezal, takže mám pánev s hippies znakem![]()
byl by mrtvej muž, znicit mi tolik veci a jeste nechodit do prace ![]()
To, že je ničitel to bych ještě zkousla, ale to, že rok nepracuje to ne
Holky, prrr, nepoženu ho nikam, on je fakt tak zlatej… Jen prostě nešika s nulovým sebevědomím a navíc ješita. Když mu odvrtám zámek, na čímž jsem již přemýšlela, hrozně ho to dostane, navíc bude peklo… On je snaživý, ale prostě nešika… ![]()
Pračku bych zapojila, i kdybych měla rozbít dveře nebo vylomit zámek… když není schopen nebo ochoten s tím něco dělat, tak ať pere v ruce on
jinak s těma pohovorama, co zkusit jít s ním aspoň na místo - aby došel kam má a s věcma, který má mít s sebou
nebo je tak hrdej, že si to nepřipustí…
@Anonymní píše:
Ono, když se snoubí nešikovnost s nulovým sebevědomím, je to tak. Jinak je inteligentní, pozorný, skvělý… Když jsem byla nemocná uvařil mi… Jen udělal omeletu na teflonce a na ní ji rozřezal, takže mám pánev s hippies znakem![]()
jako stane se, ta pánev by mě netrápila, ale jinak
jak dlouho jste spolu, máte děti?
Zakladatelko klobouk dolů, já bych s ním nevydržela. Co se týče pračky, to fakt nechápu, já osobně bych jeho věci přestala prát a hotovo, když nemá chuť pračku zapojit, tak ať si pere v ruce sám. A vůbec bych se neohlížela na nějakou jeho uraženost, zrovna malování teda já neberu jako mužskou práci, já doma taky malovala sama a nevidím na tom nic divného. Pokud by bylo něco potřeba, poprosila bych o to 1,2× a pokud by se nic nedělo, prostě bych si objednala firmu nebo někoho známého a nazdar…pokud se s ním budeš pořád takhle „mazlit“, tak se časem zblázníš…
Tak v první řadě bych pořešila tu pračku - ještě dneska večer bych mu oznámila, že od této chvíle, až do doby, než bude připojená pračka, si perete každý sám. A důrazně bych požádala tchyni, aby mu neoprala ani ponožku. Peklo nepeklo, ať si přemáchne… Jako rok prát v ruce, to je mazec! To by mě nezajímalo vůbec nic. Buď ať to připojí nebo dovalí pračku a připojí ti to někdo jiný. A může si být uražený klidně měsíc.
@Anonymní píše:
Holky, prrr, nepoženu ho nikam, on je fakt tak zlatej… Jen prostě nešika s nulovým sebevědomím a navíc ješita. Když mu odvrtám zámek, na čímž jsem již přemýšlela, hrozně ho to dostane, navíc bude peklo… On je snaživý, ale prostě nešika…
v tom pripade nevim co chces
ty s nim zijes, tak mne to muze byt jedno.Ale ja jen rikam, ze bych nekoho takoveho vedle sebe nesnesla, asi bych mu proste delala natoz, sama spravila napr. pracku, auto, zamek, vymalovala a treba by mu to doslo, ze se ma brchat.
Tohle se řešit musí, ne rozchodem, ale jinak takto by to nešlo
No a zakladatelko proč prostě neřekneš ať ti tu pračku zapojí? Prostě ho vzít za ruku, dotáhnout, odemknout, vyndat a zapojit? Nebo co je jako za problém? Já když něco chci, tak ráno řeknu, že dnes má jediný úkol co po něm chci a řeknu co. Jako co může mít za výmluvy? Neřeknu poličku, vymalovat, ale pračka?
@Anonymní píše:
Holky, prrr, nepoženu ho nikam, on je fakt tak zlatej… Jen prostě nešika s nulovým sebevědomím a navíc ješita. Když mu odvrtám zámek, na čímž jsem již přemýšlela, hrozně ho to dostane, navíc bude peklo… On je snaživý, ale prostě nešika…
jak peklo? zbije tě, nebo nafoukne hubu? ono tohle už fakt hraničí s velkou sobeckostí
jasný nemusí být šikovný, ale nechat ženu prát rok v ruce, jen proto že to neumí
když vám vyhoří elektřina, budete bez ní? ![]()
@Anonymní píše:
jaký peklo proboha? On by měl se mnou peklo na zemi, kdyby mu trvalo rok zapojení blbé pračky, to je záležitost pár minut proboha! Co dělá celej den, když nepracuje? Nezlob se na mě, zlatej může být jak chce ale tohle by mi prostě vadilo, vyhazovat tolik peněz oknem a ještě se bát, že mi bude doma dělat peklo? To fakt nepochopím…měla by ses nad svým přístupem zamyslet, takhle nedosáhneš opravdu ničeho.
Ono, když se snoubí nešikovnost s nulovým sebevědomím, je to tak. Jinak je inteligentní, pozorný, skvělý… Když jsem byla nemocná uvařil mi… Jen udělal omeletu na teflonce a na ní ji rozřezal, takže mám pánev s hippies znakem