Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co je na tom pozornýho a skvělýho, nechat prát ženskou rok v ruce?
Ne minimálně bych neprala jemu.
A že je snaživý? Rok mu trvá zapojit pračku, rok je bez práce? Snaživého chlapa si představuju jinak…
Jj, máme dítě, jedno tedy
Jsme spolu 4 roky a dostává mne to asi až teď. Jinak je fakt neskutečný partner, ale dostává mne, že když si to uvědomuji, všechno dělám sama. On chce pomoci, o tom žádná, ale vše končí špatně ![]()
@Anonymní píše:
Holky, prrr, nepoženu ho nikam, on je fakt tak zlatej… Jen prostě nešika s nulovým sebevědomím a navíc ješita. Když mu odvrtám zámek, na čímž jsem již přemýšlela, hrozně ho to dostane, navíc bude peklo… On je snaživý, ale prostě nešika…
A co přesně bude za peklo? Aby ti udělal scénu, na to sebevědomí má? To mi moc nesedí ![]()
Jako promiň, ale myslím, že jsi typický příklad toho „hodná až blbá“
@Anonymní píše:
Jj, máme dítě, jedno tedyJsme spolu 4 roky a dostává mne to asi až teď. Jinak je fakt neskutečný partner, ale dostává mne, že když si to uvědomuji, všechno dělám sama. On chce pomoci, o tom žádná, ale vše končí špatně
muzes mi prosim rict v cem je tak neskutecny?
ze ho zivis? ze mu peres v rukach? ze mu tolerujes nechodit do prace? v cem tedy?!! prijde mi to opravdu jako spatnej vtip. Nemas doma nesiku, nybrz vychcaneho magora ![]()
Tomu se říká teda pěkně roztržitej chlap…
A jaký peklo? Já bych mu dala, kdyby zkoušel nějaký cavyky, to teda…
@Anonymní píše:
Holky, prrr, nepoženu ho nikam, on je fakt tak zlatej… Jen prostě nešika s nulovým sebevědomím a navíc ješita. Když mu odvrtám zámek, na čímž jsem již přemýšlela, hrozně ho to dostane, navíc bude peklo… On je snaživý, ale prostě nešika…
buď je tohle nějakej fór nebo jsi vážně mimo. Zlatej chlap si nezamkne pračku někam dokůlny, abys ji nemohla používat, to už je skoro na hranici psychického týrání, což by celkem odpovídalo, oběti bývají poměrně často přesvědčené, že je všechno v pořádku a vlastně si to zasloužej.
Prober se, máš doma nemyslící pako, který zřejmě živíš a pereš mu asi na valše.
Bohužel, vtip to není, i když se často směju… V životě bych nevěřila, že toto je možné. On se prostě fakt snažíé, jen neumí… Když to chci udělat já, odmítá, cítí se jako neschopný. Urazí se, zaleze si a je v háji. Jinak fakt nemůžu říct slovo proti němu, je pozorný, hodný, nejlepší táta, empatický, dá se s ním mluvit… Nechápu
Tedy chápu. Malé sebevědomí, chlap bez práce, navíc nešika
Ale to jsem mu NIKDY neřekla. Snažím se ho chválit, motivovat, ale prostě pokud se rozhodne, že tu pračku zapojí on, nic s ním nehne. A zase ponižovat ho nechci. Myslím, že toho si zažil dost od bývalky a nevlastního táty.
@Anonymní píše:
Jj, máme dítě, jedno tedyJsme spolu 4 roky a dostává mne to asi až teď. Jinak je fakt neskutečný partner, ale dostává mne, že když si to uvědomuji, všechno dělám sama. On chce pomoci, o tom žádná, ale vše končí špatně
vy máte dítě a ty běháš po brigádách a ještě pereš v ruce jo? ![]()
@Anonymní píše:
taky nechápu, v čem je tak neskutečný. Nešika být může, to se prostě někdy stává, za to bych ho nekamenovala ale to ostatní? Kdyby chtěl pomoci, tak už máš pračku rok zapojenou, neumím si představit, že pereš v ruce i dětské věci, kterých bývá hromada. Kdyby byl tak neskutečný partner, tak nebude sedět doma rok bez práce, natož když máte dítě, to vás jako živíš z rodičáku nebo už pracuješ? Lítáš kolem dítěte, popř. i v práci a pak pereš v ruce veškeré vaše oblečení? A on dělá co? Promiň ale takhle si partnerské soužití fakt nepředstavuju..
Tak nevím, zřejmě nestojíš ani tak o radu, jako o vypovídání se. Protože toto s tvým přístupem řešení bohužel nemá
Tak přeju aspoň pevné nervy a silné ruce (na to prádlo). ![]()
@Jasněnkaa píše:
vy máte dítě a ty běháš po brigádách a ještě pereš v ruce jo?
měly by jsme se asi inspirovat
![]()