Nešikovný chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
28.5.13 18:31
@Angua píše:
A čím on je? Co dělal jako předtím, jaké má vzdělání, co umí?

Nic neumí, jak zakladatelka řekla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.5.13 18:33
@tumpach píše:
Nic neumí, jak zakladatelka řekla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak nemyslím manuálně :mrgreen: Jaké má znalosti, chceš-li :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.13 18:33

Jasněnka to je přesně ono :D
Prcku, díky! :hug:
PMS a nevážení si dobrého bidla :D

• Citovat
  • Upravit
13714
28.5.13 18:34

Tak je to intelektuál, který má možnost se živit hlavou, anebo je teda sice hodnej a šikovnej, ale nemá vzdělání na to se tou hlavou živit a musí pracovat rukama?
Chceš vůbec nějaký rady a názory, nebo sis chtěla jen povzdechnout? Bych to teda pochopila, z toho by mě hráblo. Ne z toho, že je nemehlo, ale z toho, že nepřipustí, aby ho někdo v těch nutných věcech zastal. Ta pračka je teda silný kalibr. 8o Jako aby kvůli svýmu egu nechal prát ženu na valše, no to už se teda nedá ani napsat, že je hodnej. Fakt tě lituju, by mi tekly nervy.

Edit: už to vidím, chtěla sis jen povzdechnout :D, tak jo, vlastní muž štve občas každou :D

Příspěvek upraven 28.05.13 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.13 18:35

SŠ má takovou, se kterou by mohl sehnat práci, s VŠ by mohl tak maximálně bádat :) a nebo učit na VŠ, což u nás není. Takže zas tak neschopný není :D

• Citovat
  • Upravit
35791
28.5.13 18:37

Hele, to že tě někdy podržel neznamená, že kvůli tomu musíš prát do smrti v ruce. Prostě každej není na domácí práce, řekni mu, že ho máš ráda, že si ho vážíš, ale že prostě pračku potřebuješ a basta a neohlížej se na něj. Pořád ho jen omlouváš, jak by byl chudáček a sama trpíš. A když on je takovej super chlap, tak by neměl tohle dopustit.

Já nad tím musela pořád přemýšlet, jak dlouho bych tu pračku tolerovala. Týden, možná měsíc. Pak by nám došlo prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
28.5.13 18:38

Tak ho posli at ji zapoji a az odejde z koupelny, sup tam nenapadne a predelej spravne.Pak ho pochvl, ze je fakt dobrej, treb to zabere ;)

• Citovat
  • Upravit
1291
28.5.13 18:39

Necetla sem celou diskuzi, ale fakt te lituju, to je strasny :twisted:
No rozhodne bych mu neprala jeho obleceni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.5.13 18:40

Panebože.. 8o Jako jo, milujete se, fajn..To je všechno moc hezké, ale protože on je gramlavý, tak ty pereš rok v rukách? Tak to by neexistovalo..Bych mu prostě řekla, miláčku, jí tě strašně moc miluju, ale nebudu prát v ruce, na to zapomeň..Využila bych toho, že by nebyl doma a pračku bych si nechala zapojit..Přece nebudeš na jeho nešikovnost doplácet.. :nevim:

Já mám teda chlapa extrémně zručného a jsem za to ráda..Ale je fakt, že taky si ledaco udělám sama, protože můj drahý má na všechno,,čas''..Ale to asi znáte všechny moc dobře.. :mrgreen: Toto je ovšem extrém.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24379
28.5.13 18:41
@Anonymní píše:
Holky, tahle diskuze asi vyzněla, jako by byl chlap hovado. Není. on se dokázal postarat i o mne, když jsem byla úplně na dně a o syna taky… jen je prostě totálně nešika. Dneska to na mne padlo, jen nevím, jak to podat, aby se neurazil, nevím :nevim: Je prostě intelektuál, nepraktický, ale když jsem potřebovala, byl to nejskvělejší chlap. A to, že to opakuju, není jen fráze, ale praxe. Navíc, proč odešel z bývalé práce? Byla to moje vina! Ne přímo, ale přes paní ředitelku.
Novou nemůže sehnat. Né že by se nesnažil, ale díky té nešikovnosti. On by šel klidně za kasu, ale bohužel bychom víc dopláceli :D Manuálně zručný není. Snaží se, ale není.
Na řidičák nemá buňky :)

pokud je taaak inteligentni, proc nedela praci, ktera mu je hodna? Profesora, reditele, managera, IT? Proc si nerozjede firmu? Proc nedels poradenstvi, kdyz se vali doma? Proc hned kasa, zednik, kde vse podela? Kvuli Tobe ho vyhodili? Co jsi provedla???Hele myslim ze o vetsinu zen se jejich chlap postara, kdyz jsou nemocny, stejne tak o dite.Na tom neni nic zlateho, ani svetoborneho. Neznam ho, ale ty z neho delas totalne neschopny vemeno-nebo ob z tebe a ty se nechas dojit? Je to sobecky smrad, co vlastni zenu necha v rukach prat hadry pro 3clenou rodini.Fiha…Vyhra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
28.5.13 18:45
@Anonymní píše:
Holky, omlouvám se za to, kolik jste sem vložily energie, ale celé to vyznělo jinak, než to je. asi za to může blbá situace kterou v posledních měsících prožíváme, možná mé špatné vyjadřovací schopnosti, možná mé PMS, ale chlap je asi nejlepší, co mne kdy potkalo. Stál při mně ve chvílích, které by zvládlo tak procento chlapů… Rozhodně jej nevyměním (to spíš on by měl vyměnit mne), jen nevím, ajk správně na tu jeho nepraktičnost. Pračku a pod. bych zapojila, jen on je prostě v háji, že se necítí jako správný chlap.
Ale prožil se mnou situace, kdy by většina chlapů utekla-to není můj pocit, to jsou statistiky a zvládl to. Nemám si na co stěžovat, je skvělý, jen ta nešikovnost…
ale dík za příspěvky, budu si i dále jej vážit a nešikovnost odsuneme na vedlejší kolej. Byla jsem jen hysterická :)

ahaaa, on zvladl tvoji neveru? Jeste rekni ze si ujela s manzelem jeho reditelky.To by vysvetlovalo, proc ho kvuli tobe vyhodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.5.13 18:45
@tumpach píše:
Co bych chtěla, aby objednal instalatéra, a tu pračku namontoval, to by byl jediný úkol a nchala bych ho, aby tomu řemeslníkovi zavolal sám. :)

mě by šlo taky jen o tu pračku, protože jinak zakladatelka nenapsala křivého slova, takže asi bude hodný člověk, píše že ji pomáhal když byla nma dně, takže to hajzl nebude. A hlavně nevíme co se dělo/děje, osud si s náma někdy ošklivě zahrává :zed:

• Citovat
  • Upravit
50725
28.5.13 18:46
@Anonymní píše:
SŠ má takovou, se kterou by mohl sehnat práci, s VŠ by mohl tak maximálně bádat :) a nebo učit na VŠ, což u nás není. Takže zas tak neschopný není :D

A na SŠ by učit nemohl? Nemohl by dělat na sebe?

Já to chápu, taky nemám doma dělníka z lidu :mrgreen: Každý není na tyhle věci - MM se třeba toho spoustu taky neměl kde naučit - ale když něco neumí, tak buď poprosí mého taťku nebo bráchu ať to buď udělají nebo ho to naučí nebo zvedne telefon a někoho na to zavolá. To musí pochopit i tvůj muž, že toto není ostuda - že chlap je i tím, že to zařídí. Jakkoli. Důležitý je výsledek.

A když něco udělá - př. pořeže tu pánev, řekneš mu to? Říkáš mu tyhle věci dopředu? Já třeba vím, že pokud něco chci tak a ne jinak, tak se musím vyjadřovat naprosto přesně, nejlépe i s obrázky :lol: Nebo to udělá i navzdory tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
28.5.13 18:48
@blorchi píše:
Tak ho posli at ji zapoji a az odejde z koupelny, sup tam nenapadne a predelej spravne.Pak ho pochvl, ze je fakt dobrej, treb to zabere ;)
:lol: zive jsem si to predstavila :lol:,vse zapojeny opacne, hadice uplne mimo :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.5.13 18:49
@Anonymní píše:
Holky, omlouvám se za to, kolik jste sem vložily energie, ale celé to vyznělo jinak, než to je. asi za to může blbá situace kterou v posledních měsících prožíváme, možná mé špatné vyjadřovací schopnosti, možná mé PMS, ale chlap je asi nejlepší, co mne kdy potkalo. Stál při mně ve chvílích, které by zvládlo tak procento chlapů… Rozhodně jej nevyměním (to spíš on by měl vyměnit mne), jen nevím, ajk správně na tu jeho nepraktičnost. Pračku a pod. bych zapojila, jen on je prostě v háji, že se necítí jako správný chlap.
Ale prožil se mnou situace, kdy by většina chlapů utekla-to není můj pocit, to jsou statistiky a zvládl to. Nemám si na co stěžovat, je skvělý, jen ta nešikovnost…
ale dík za příspěvky, budu si i dále jej vážit a nešikovnost odsuneme na vedlejší kolej. Byla jsem jen hysterická :)

nakup levný pánvičky, plastové nádobí a bude to dobrý :hug: jen tu pračku si vydupej ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný