Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jeste me prekvapil ten ridicak,3× nic, pujde ho delat po 4.Ok vase penize, ale prijemny pocit vedet, ze bude(pokud to da) jezdit v provozu ![]()
@wildcherry píše:
Jeste me prekvapil ten ridicak,3× nic, pujde ho delat po 4.Ok vase penize, ale prijemny pocit vedet, ze bude(pokud to da) jezdit v provozu
No to je fakt
![]()
Ale nějak jsme se nedozvěděly, co by bylo za peklo, kdyby se pračka zázračně zapojila sama
Pána bych tipovala na nějakou filosofickou fakultu…
@Silwinka87 píše:
Jsem..Taky jsem zjistila, že tomu čecháčci nerozumí..
Já jsem (su) z Moravy nastěhovaná v Pardubicích už skoro 7 roků a stejně mi tu občas ještě lidi nerozumí ![]()
Ja bych nemohla mit doma chlapa co nemaka..Spravny chlap ma vydelavat koruny a chodit do prace…Tohle by mu u me neproslo…Jak muze zapomenout veci ktery ma mit sebou a nebo dojit jinam, to mi hlava nebere…To je des..A byt rok bez pracky to je neco na me…Ten by videl ode me!!!
@Lizbeth ![]()
Já mám teda chlapa taky šikovnýho.. "ten opraví všechno, pračku, ledničku, vopravdu kádr, rozumíš… ten už byl dvakrát v novinách! " ![]()
Ale teď vážně, zakladatelko.. Neustála bych v dnešní době, prát rok prádlo v ruce! Ani za nic. Co teda dělá tak důležitýho, když nemá práci, že ti tu pračku nezapojí?
Já bych mu řekla, že mu ji z kůlny pomohu alespoň přenést.. kam potřebuje.. a pak byla u něj, u zapojování.. možná se zeptala, zda nepotřebuje pomoct.. Tohle vážně není normální.. To by se mohl stokrát urazit, prásknout dveřma a jít třeba brečet na hajzl, než bych já měla prát ručně ![]()
Co třeba roznášení letáků? Na to nepotřebuje ani řidičák,
jen nějaký batoh.. To se taky dá dělat dlouhodobě a bude mít alespoň nějaký příjem a nebude i připadat jako lempl..
A ten řidičák.. To pokaždé dělá nový řidičák v nové autoškole za plnou cenu? Já měla za to, že se vždy po neúspěšných závěrkách opakují pouze zkoušky.. ![]()
@Jaja87 Jako podle mě má taky chlap makat, o tom žádná, ale když práce není?
Tady u nás je třeba hodně vysoká nezaměstnanost a bez známých se tu jeden téměř neobejde.. Ovšem druhá věc je to „zapomínání“ věcí k pohovoru atp.. Popravdě, zakladatelko, mě to hned napoprvé vyznělo tak, že on prostě do té práce nechce a dělá to schválně.. tu zapomene životopis, tu nějakou pomůcku, tu ze sebe udělá blbce.. Promiň.. Ale já mám dojem, že pokud někdo stojí o nějaké zaměstnání, a že třeba i po půl roce by člověk bral cokoliv, tak se pořádně dopředu připravím i na ten pohovor, 10 krát zkontroluji zda mám vše.. Jeslti je tvůj chlap takhle roztěkaný, tak se vážně nedivím, že je takové trdýlko ![]()
@Hotaru Ano s praci je to slozity, ale me prijde spise ze je doma zvykly, a o praci nema nejak zajem…Ale chlap pokud chce praci tak ji sezene at je kdekoliv, chlap ma vice moznosti treba nez zena!!!
Jako byt rok doma a bez uspechu nevim no, je to dost dlouha doba, myslim ze kdyby chtel nasel by at by to bylo cokoliv. A kdykoliv se muze divat po necem jinym.
Neverim, ze nekdo takovy existuje
. Jinak se ani nemuzu k necemu takovemu vyjadrovat
. Ja bych s nim nebyla, nebo ho zabila. Jedno z toho urcite.
@Jaruna píše:
Neverim, ze nekdo takovy existuje. Jinak se ani nemuzu k necemu takovemu vyjadrovat
. Ja bych s nim nebyla, nebo ho zabila. Jedno z toho urcite.
@wildcherry píše:
Zabij sebe a i tu zamindrákovanou ludru Wildcunt, nicko. ![]()
@wildcherry píše:
Jeste me prekvapil ten ridicak,3× nic, pujde ho delat po 4.Ok vase penize, ale prijemny pocit vedet, ze bude(pokud to da) jezdit v provozu