Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silwinka87 píše:
Panebože..Jako jo, milujete se, fajn..To je všechno moc hezké, ale protože on je gramlavý, tak ty pereš rok v rukách? Tak to by neexistovalo..Bych mu prostě řekla, miláčku, jí tě strašně moc miluju, ale nebudu prát v ruce, na to zapomeň..Využila bych toho, že by nebyl doma a pračku bych si nechala zapojit..Přece nebudeš na jeho nešikovnost doplácet..
Já mám teda chlapa extrémně zručného a jsem za to ráda..Ale je fakt, že taky si ledaco udělám sama, protože můj drahý má na všechno,,čas''..Ale to asi znáte všechny moc dobře..
Toto je ovšem extrém..
Nejsi taky z Moravy? Gramlavy nikdo nikde jinak nezna ![]()
@wildcherry píše:
Nejsi taky z Moravy? Gramlavy nikdo nikde jinak nezna
Že by v Čechách nebyli gramlaví? ![]()
@wildcherry @Angua u nás VČ se to říká, gramlavý ruce, nebo chabrus na ruce a ještě láboš na hlavu ![]()
Tak abych se taky pochlubila, nám spadla včera v obýváku garnyž
Já myslela, že ji zlomim
věšim si vypraný záclony a jaksi se to urvalo i s usem zdi (v paneláku)
tak jsem vybouchla jak blázen…odpoledne jim…a najednou spadlo to sedací u rohový lavice.. drží to ten úložnák a ten pant se zlomil ve dřevě
![]()
Večer sem byla na Lexaurin ![]()
@Angua píše: Že by v Čechách nebyli gramlaví?
jsou, jen se jim říká invalidé ![]()
Což mi přijde i zakladatelčin chlap, myslím, že papíry na hlavu by s přehledem dostal, vysokoškolsky vzdělaný člověk, který nepřemýšlí nad důsledkem svých činů, ten není nešikovný a roztržitý, ale jen líný používat mozek.
@Zirafka11 píše:
Tak abych se taky pochlubila, nám spadla včera v obýváku garnyž![]()
Já myslela, že ji zlomim
![]()
věšim si vypraný záclony a jaksi se to urvalo i s usem zdi (v paneláku)
tak jsem vybouchla jak blázen…odpoledne jim…a najednou spadlo to sedací u rohový lavice.. drží to ten úložnák a ten pant se zlomil ve dřevě
![]()
Večer sem byla na Lexaurin
Jen upozornuju, že chlap pracuje rukama…jinak je manuálně zručný, ale asi nebyli šroubky na jeho straně ![]()
@Angua píše: Že by v Čechách nebyli gramlaví?
To se mi nejak nechce verit ![]()
@Gladys píše:
jsou, jen se jim říká invalidéCož mi přijde i zakladatelčin chlap, myslím, že papíry na hlavu by s přehledem dostal, vysokoškolsky vzdělaný člověk, který nepřemýšlí nad důsledkem svých činů, ten není nešikovný a roztržitý, ale jen líný používat mozek.
@wildcherry píše:
Nejsi taky z Moravy? Gramlavy nikdo nikde jinak nezna
Jsem..
Taky jsem zjistila, že tomu čecháčci nerozumí.. ![]()
@Angua
No ja uz vidim, jak Petovi rikam dopredu vsechno, co se muze stat, at veci dela tak a tak… to sem parkrat zkusila a vzdyky je to spatne, proste ma pocit, ze ho vychovavam a nevazim si ho ![]()
Ale zas teda neni rozhodne takovej darecek jak manzel zakladatelky, naopak, spoustu veci, na ktery si ostatni nekoho volaj udela doma sam…
Marja
nez prat v ruce, tak se asi regulerne rozvedu, nebo udelam peklo ja jemu, pripadne ho necham prat v ruce…vzdyt se to ani neda poradne vyprat, me bohate stacilo tech par dni co jsem prala v ruce, kdyz se nam rozbila pracka.
@jakkoli já nevychovávám, já to říkám s humorem
Nikdy na něho nejdu nějakým direktivním nebo káravým tónem. Nebo to řeknu i normálně, jako krátkou informaci - prosím tě, tady na tu pánev jenom dřevěným - pokud vím, že to neví.
Nákup normálně píšu přesný název, když je více možností, tak i gramáž, rozměr rajčat např. a kde to má koupit. Naposledy jsem mu u jedné položky řekla, že to není nutné, aby to bylo z DM, abych nevypadala jak semetrika, že ho ženu do třetího obchodu kvůli sojovce a samozřejmě koupil svévolně největší humáč v hypernově, protože se mu tam nechtělo, když to teda nebylo nutné. Takže kdybych se vyjádřila přesně, nemusela jsem být pak rozčarovaná
Ale MM je rád, když mu to upřesním, máme to tak nastavené.
Dokážu pochopit extrémní nešikovnost, nízké sebevědomí i to, že je to jinak charakterní milý a ohleduplný člověk. Co nechápu, je zavřená pračka, urážení se a ješitnost. Píšeš, že CHCE pračku zapojit sám..Tak co mu brání, když CHCE? Jak je bůh nademnou - on se mi dostat do ruky - tak na něj začnu : zapoj pračku, zapoj pračku, zapoj pračku..dokud bych ho nevyštěkala do kůlny a tu pos*anou pračku nezapojil, když tedy může zapojovat jen on.
Si představ, že si zamkneš nádobí a jídlo, protože chceš vařit a mýt nádobí jen ty!!! Jak by mu asi bylo?
I když je to hodný člověk - toto není normální..
A to, že ho jeho nešikovnost stojí peníze by mě také asi štvalo - řidičák na třikrát a nic? Budiž - tak at si ale ku*va přizná, že na to nemá..at jde tahat vozíky na parkáč k hypermarketu a basta fidli..