Nešikovný chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
28.5.13 18:50
@Silwinka87 píše:
Panebože.. 8o Jako jo, milujete se, fajn..To je všechno moc hezké, ale protože on je gramlavý, tak ty pereš rok v rukách? Tak to by neexistovalo..Bych mu prostě řekla, miláčku, jí tě strašně moc miluju, ale nebudu prát v ruce, na to zapomeň..Využila bych toho, že by nebyl doma a pračku bych si nechala zapojit..Přece nebudeš na jeho nešikovnost doplácet.. :nevim:Já mám teda chlapa extrémně zručného a jsem za to ráda..Ale je fakt, že taky si ledaco udělám sama, protože můj drahý má na všechno,,čas''..Ale to asi znáte všechny moc dobře.. :mrgreen: Toto je ovšem extrém.. :nevim:

Nejsi taky z Moravy? Gramlavy nikdo nikde jinak nezna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.5.13 18:52
@wildcherry píše:
Nejsi taky z Moravy? Gramlavy nikdo nikde jinak nezna :mrgreen:

Že by v Čechách nebyli gramlaví? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.5.13 18:54

@wildcherry @Angua u nás VČ se to říká, gramlavý ruce, nebo chabrus na ruce a ještě láboš na hlavu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1163

Tak abych se taky pochlubila, nám spadla včera v obýváku garnyž :D :D Já myslela, že ji zlomim :zed: :cert: věšim si vypraný záclony a jaksi se to urvalo i s usem zdi (v paneláku) :D tak jsem vybouchla jak blázen…odpoledne jim…a najednou spadlo to sedací u rohový lavice.. drží to ten úložnák a ten pant se zlomil ve dřevě :D :D
Večer sem byla na Lexaurin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
@Angua píše: Že by v Čechách nebyli gramlaví? :lol:

jsou, jen se jim říká invalidé :mrgreen:

Což mi přijde i zakladatelčin chlap, myslím, že papíry na hlavu by s přehledem dostal, vysokoškolsky vzdělaný člověk, který nepřemýšlí nad důsledkem svých činů, ten není nešikovný a roztržitý, ale jen líný používat mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
28.5.13 18:55
@Zirafka11 píše:
Tak abych se taky pochlubila, nám spadla včera v obýváku garnyž :D :D Já myslela, že ji zlomim :zed: :cert: věšim si vypraný záclony a jaksi se to urvalo i s usem zdi (v paneláku) :D tak jsem vybouchla jak blázen…odpoledne jim…a najednou spadlo to sedací u rohový lavice.. drží to ten úložnák a ten pant se zlomil ve dřevě :D :D
Večer sem byla na Lexaurin :D

Jen upozornuju, že chlap pracuje rukama…jinak je manuálně zručný, ale asi nebyli šroubky na jeho straně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
28.5.13 18:56
@Angua píše: Že by v Čechách nebyli gramlaví? :lol:

To se mi nejak nechce verit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
28.5.13 18:57
@Gladys píše:
jsou, jen se jim říká invalidé :mrgreen:Což mi přijde i zakladatelčin chlap, myslím, že papíry na hlavu by s přehledem dostal, vysokoškolsky vzdělaný člověk, který nepřemýšlí nad důsledkem svých činů, ten není nešikovný a roztržitý, ale jen líný používat mozek.
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.5.13 18:59

Jo, tak invalida, to zní líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.5.13 19:00
@wildcherry píše:
Nejsi taky z Moravy? Gramlavy nikdo nikde jinak nezna :mrgreen:

Jsem.. :mrgreen: Taky jsem zjistila, že tomu čecháčci nerozumí.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1291
28.5.13 19:01

@Angua
No ja uz vidim, jak Petovi rikam dopredu vsechno, co se muze stat, at veci dela tak a tak… to sem parkrat zkusila a vzdyky je to spatne, proste ma pocit, ze ho vychovavam a nevazim si ho :mrgreen:
Ale zas teda neni rozhodne takovej darecek jak manzel zakladatelky, naopak, spoustu veci, na ktery si ostatni nekoho volaj udela doma sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.5.13 19:02

Marja 8o nez prat v ruce, tak se asi regulerne rozvedu, nebo udelam peklo ja jemu, pripadne ho necham prat v ruce…vzdyt se to ani neda poradne vyprat, me bohate stacilo tech par dni co jsem prala v ruce, kdyz se nam rozbila pracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
28.5.13 19:04
@Silwinka87 píše:
Jsem.. :mrgreen: Taky jsem zjistila, že tomu čecháčci nerozumí.. :lol:
:lol: myslela jsem si to :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.5.13 19:09

@jakkoli já nevychovávám, já to říkám s humorem :lol: Nikdy na něho nejdu nějakým direktivním nebo káravým tónem. Nebo to řeknu i normálně, jako krátkou informaci - prosím tě, tady na tu pánev jenom dřevěným - pokud vím, že to neví.

Nákup normálně píšu přesný název, když je více možností, tak i gramáž, rozměr rajčat např. a kde to má koupit. Naposledy jsem mu u jedné položky řekla, že to není nutné, aby to bylo z DM, abych nevypadala jak semetrika, že ho ženu do třetího obchodu kvůli sojovce a samozřejmě koupil svévolně největší humáč v hypernově, protože se mu tam nechtělo, když to teda nebylo nutné. Takže kdybych se vyjádřila přesně, nemusela jsem být pak rozčarovaná :mrgreen: Ale MM je rád, když mu to upřesním, máme to tak nastavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.5.13 19:21

Dokážu pochopit extrémní nešikovnost, nízké sebevědomí i to, že je to jinak charakterní milý a ohleduplný člověk. Co nechápu, je zavřená pračka, urážení se a ješitnost. Píšeš, že CHCE pračku zapojit sám..Tak co mu brání, když CHCE? Jak je bůh nademnou - on se mi dostat do ruky - tak na něj začnu : zapoj pračku, zapoj pračku, zapoj pračku..dokud bych ho nevyštěkala do kůlny a tu pos*anou pračku nezapojil, když tedy může zapojovat jen on.
Si představ, že si zamkneš nádobí a jídlo, protože chceš vařit a mýt nádobí jen ty!!! Jak by mu asi bylo?
I když je to hodný člověk - toto není normální..

A to, že ho jeho nešikovnost stojí peníze by mě také asi štvalo - řidičák na třikrát a nic? Budiž - tak at si ale ku*va přizná, že na to nemá..at jde tahat vozíky na parkáč k hypermarketu a basta fidli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný