Nešikovný chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
28.5.13 17:57

Tak tady je kazda rada draha, fakt… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.13 17:57

Roztržitý, ano, je velmi roztržitý. IQ má velice vysoké, ale bohužel to s sebou nese tuto daň.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.5.13 17:58
@Anonymní píše:
Bohužel, vtip to není, i když se často směju… V životě bych nevěřila, že toto je možné. On se prostě fakt snažíé, jen neumí… Když to chci udělat já, odmítá, cítí se jako neschopný. Urazí se, zaleze si a je v háji. Jinak fakt nemůžu říct slovo proti němu, je pozorný, hodný, nejlepší táta, empatický, dá se s ním mluvit… Nechápu :nevim: Tedy chápu. Malé sebevědomí, chlap bez práce, navíc nešika :nevim: Ale to jsem mu NIKDY neřekla. Snažím se ho chválit, motivovat, ale prostě pokud se rozhodne, že tu pračku zapojí on, nic s ním nehne. A zase ponižovat ho nechci. Myslím, že toho si zažil dost od bývalky a nevlastního táty.

pozorný, hodný, empatický a ty pereš v ruce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já mám pocit že se někdo nudí, tohle není normální :think:

• Citovat
  • Upravit
9090
@Anonymní píše:
Bohužel, vtip to není, i když se často směju… V životě bych nevěřila, že toto je možné. On se prostě fakt snažíé, jen neumí… Když to chci udělat já, odmítá, cítí se jako neschopný. Urazí se, zaleze si a je v háji. Jinak fakt nemůžu říct slovo proti němu, je pozorný, hodný, nejlepší táta, empatický, dá se s ním mluvit… Nechápu :nevim: Tedy chápu. Malé sebevědomí, chlap bez práce, navíc nešika :nevim: Ale to jsem mu NIKDY neřekla. Snažím se ho chválit, motivovat, ale prostě pokud se rozhodne, že tu pračku zapojí on, nic s ním nehne. A zase ponižovat ho nechci. Myslím, že toho si zažil dost od bývalky a nevlastního táty.

tak v tom případě, když je na tom psychicky tak špatně, tak navrhuji psychologa, nezlob se na mě ale tohle není normální. Já taky zrovna neoplývám extra sebevědomím ale tohle už je proti normálnímu fungování v životě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RADUNAK

Vy jste se hledali, až jste na sebe zbyli..tak asi per dál v ruce a motivuj ho :D jeblý budete pravděpodobně oba :roll:

• Citovat
  • Upravit
becky87
28.5.13 17:59
@Anonymní píše:
:lol: :lol: no tak pokud byl i u byvalky takovej lempl, tak se nedivim ze ho ponizovala ;) ja bych mu v nejlepsim pripade snad hlavu urazila. nereknu tyden, dva bez pracky ale rok a jeste bez prace a bez penez. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
12505
@Anonymní píše:

Takže si necháš dál kakat na hlavu a dělat ze sebe tu co mléko dáva…
On má mít z čeho malé sebevědomí, ale dospělí lidi s tím něco dělají, on já nevím nemám slov nechci být zlá…
A co doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

Ja videla na aukru super valchu, pockrj najdu ti odkaz :palec: preju malo mozolu a hodne stesti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6569
28.5.13 18:02

O

Příspěvek upraven 28.05.13 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379

Nechapu jednu vec, ostatni uz padly.Jak by bylo jako dusno 8o 8o? Ty se ho bojis? Ublizil by ti? No jestli by jen rval tak bych se na neho usmala, poslala mu pusu a sla si delat svoje. Jestli nemas nizky sebevedomi spis ty, ze by te opustil, nebo nevim.Jrat si na spasitelku a v rukach mu prat? To je zlatej? Ze te necha takto otrocit po tom co prijdes z prace a na nej vydelavas???Ro je teda opravdu, opravdu zlatej chlap :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
@blorchi píše:
Ja videla na aukru super valchu, pockrj najdu ti odkaz :palec: preju malo mozolu a hodne stesti :kytka:

Myslíš tuhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
28.5.13 18:06

Ty vado, tak ona to neni sranda 8o zakladatelko zapomnela jsi to dat anonymne, to musi byt tedy velka laska z tve strany, nechapu Te, jinak meho manzela taky pleny neekluji, je to zlaty tata, ale mam pracku a nemusim na nej vydelavat a nenici mi veci

• Citovat
  • Upravit
24379
28.5.13 18:07
@Anonymní píše:

Milacku, ty jsi tak sikovny, dnes jsi rozbiljen dva talirky, posral jeden pohovor a znicil mixer.Jsem na tebe taaak pysna.Ted si hezky hrajte, maminka cupita do prace.Moc se nezamaste, at nemusim prat celou noc v ruce a vas rusit pri spinkani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.5.13 18:08
@wildcherry píše:
Milacku, ty jsi tak sikovny, dnes jsi rozbiljen dva talirky, posral jeden pohovor a znicil mixer.Jsem na tebe taaak pysna.Ted si hezky hrajte, maminka cupita do prace.Moc se nezamaste, at nemusim prat celou noc v ruce a vas rusit pri spinkani.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
24379
28.5.13 18:09
@Anonymní píše:
Roztržitý, ano, je velmi roztržitý. IQ má velice vysoké, ale bohužel to s sebou nese tuto daň.

Jo, diky IQ z tebe umi delat dobreho vola.Hele,jste spolu 4 roky, male dite, to jsi na rodicaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný