Kuchyně Oresi zkušenosti

137
28.5.13 15:31

Kuchyně Oresi zkušenosti

Ahoj holky mohli byste mi poradit s přítelem zvažujeme kuchyn s Oresi…Klasický kuchynský blok a tři skřínky nahoru. Poradte za jak dlouho a kvalita kolik stojí montáž. Děkuju za rady tipy zkušenosti… :) Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Reňulín
28.5.13 15:38

Máme ji a už bych nikdy znovu do ní nešla. Co mě na ní nejvíc štve je to, že vlivem horka (hlavně tam kde je trouba, ale třeba i vedle myčky) se odlupují okraje té fólie na čelech šuplíků a dvířkách a nejde to spravit! Hrůza. Vypadá to, že po třech letech budeme muset měnit dvířka u celé kuchyňské linky.

• Citovat
  • Upravit
5829
28.5.13 15:39

Ahoj, máme od Oresi Pulitu, máme ji druhý rok a zatím veliká spokojenost - pořád vypadá tak jako na obrázku z návrhu. Nic se nerozbíjí atd. Za mintáž jsme dali docela dost, ale to už si nepamatuju přesně kolik - jen ještě nabízeli elektrikáře a instalatéra na zapojení světel, myčky - tak to radím odmítnout, na to kolik to stojí. Šikovnej chlap to zapojí sám. Sestavivat sami jsme si ale netroufli - máme kuchyn do tvaru „U“ a sestavovali to 2 chlapi den a půl. Na kuchyn jsme čekali od návrhu asi 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
28.5.13 15:40

Reňulín

Jakou máte od nich kuchyň? Mně se zatím neodlupuje nic, tak na co se máme připravit /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
28.5.13 15:43

My máme Latea: http://www.kuchyne-oresi.cz/…ka-latea.php. Jako fakt tragédie. Ty dvířka nemají žádné zvlášť lepené hrany, je to jenom celé potažené fólií.

Jinak sestavoval to manžel s kamarádem, takže úspora peněz veliká, taky zapojení spotřebičů jsme dělali sami, není to žádná věda.

• Citovat
  • Upravit
137
28.5.13 16:21

Děkuji za odpovědi přemýšlím na touhle http://www.kuchyne-oresi.cz/…a-pulita.php#…
Jaká je dodací lhůta linky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
28.5.13 16:31

Ahojky, bydlíme v novostavbě, je tu cca 200 nových bytů, takže si tu všichni nechali dělat nové kuchyně a jelikož jsme ke koupi bytu měli poukázku na slevu do Oresi, tak má polovina lidí kuchyň Oresi a většina na ni nadává. První část byla dokončená před 2 lety a lidem už se to pomalu odlupuje a i ti co bydlí v naší druhé etapě (dokončená na podzim) tak si stěžují, rozdíl v kvalitě je opravdu znát. Taky jsem ji původně chtěla, ale po špatných recenzích jsem si to rozmyslela a nakonec máme kuchyň od Katalpy, mohu jedině doporučit! Stěhovali jsme se už poněkolikáté, takže s různými kuchyňskými studii už máme nějaké zkušenosti, první kuchyň od Gorenje, ta byla dost drahá a neskutečné problémy s dodáním, montáží, samé nedodělky, hrozný přístup. Druhá byla přímo od truhláře, sice kvalitní, ale prostě obyčejný „vzhled“ jako mají všichni, takže až teď můžu Katalpu s klidným svědomím doporučit. Kuchyň máme nádhernou, modrní, je na ní vidět kvalitní provedení, přístup ve studiu (Praha Holešovice) perfektní, líbí se mi, že všude dávají standartně kvalitnější věci a doplňky, zatímco jinde si vše přiobjednáváš, prostě spokojenost. A ještě mě pár lidí upozorňovalo, že jsou kuchyně z Oresi na první pohled levné, ale hodně si účtují za montáž, dopravu a takové ty věci navíc, takže výsledně na tom jsou finančně stejně ne-li hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
28.5.13 16:33

Tak zrovna nedávno jsem také řešili kuchyni, měli jsme návrh i z Oresi a musím říct že nakonec jsme si nechali udělat na míru od truhláře. Cenově jsme se dostali níž a kvalita ta se nedá s Oresi vůbec srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
28.5.13 16:35

@peta h moje řeč. Nám si třeba naúčtovali předběžně 20 tis. montáž a to nemluvím o dopravě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
28.5.13 16:35

Jinak kuchyň od objednávky přivezli asi za tři týdny, hned na začátku nám dali předpokládané datum montáže a přesně v ten den opravdu přijeli a vše namontovali. Zjistili, že je trochu od přepravy škrábnutá deska, ani bych si toho sama nevšimla, sami to vyřídili a hned druhý den dodali novou a mohlo se začít vařit. Vše dotáhli perfektně do konce, kuchyň naleštili, opravdu jsem obzvláště po zkušenosti s Gorenje byla přístupem nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
28.5.13 16:38

http://bydleni.idnes.cz/…kuchyne.aspx?…
Zrovna dneska vyšel článek, tak ti to třeba pomůže…

• Citovat
  • Upravit
1172
28.5.13 16:39

Katalpa měla dopravu a montáž po Praze zdarma, kolik stála jinam nevím, ale na Oresi to určitě nemá. Hlavně na kuchyni se šetřit nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.5.13 17:10

Je to prostě Polsko… To mluví bohužel o kvalitě za vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.5.13 17:24

Máme kuchyň Samoa skoro dva roky a zatím si nemůžu stěžovat. Vypadá furt hezky, máme ji teda na jednom místě malinko odlouplou, ale od nárazu odrážedlem :roll:
Od objednávky jsme ji měli doma do 14 dnů ;) Montovali jsme si sami, ušetřili jsme na naší kuchyni do L skoro 8 tis. Montáž se počítá podle velikosti kuchyně. Manžel to zvládl sám úplně v pohodě včetně usazení všech vestavných spotřebičů

• Citovat
  • Upravit
2
25.6.13 13:40

Ahoj, já budu pořizovat kuchyň od Hanáka. V Oresi sem byla a kvalita nic moc navíc mě to u Hanáka vyšlo stejně draze jako u Oresi. Montáž si neplatím, návrh dělaj zdarma.
Záleží teda na konkrétním studiu. A to i ceny, ne jenom přístup :).
Já sem u Hanáka v Praze na Hradčanský a jsem moc spokojená. Naši si ji tam kupovali taky a vyšla je levnějc než v IKEA a to si jí nemuseli sami montovat. Jsou moc spokojený.
Kdyžtak se koukni http://www.hanakateliery.cz/. Jsou fakt dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný