Jit k doktorovi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1671
20.10.15 10:31

Jit k doktorovi?

Ahojky poradte mala 1rok v sobotu pres 39, v nedeli cely den 38, vcera zvysena dnes zvysena, ma akorat zastreny hlas kdyz breci je slyset jak ii to sedi na hlasivkach.Rymu nema zakasle tak 3× za den.Sly byste k doktorovi? Mam strach ze tam chytne jeste neco horsiho.Je ospala chce co 3 hodiny spat jinak tady lita a hraje si.Diky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7198
20.10.15 10:34

Záleží co je zvýšení a jestli to reaguje na léky, k lékaři se dá čistě teoreticky jít když se 3 dny stav nezlepšil, případně pokud teplota nereaguje na léky. Pokud se to dá srazit a celkově je v pohodě tak bych počkala. Ona ti stejně nic jiného než na horečku a možná něco na kašel nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
20.10.15 10:35

Já bych dr zavolala a zeptala bych se jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
20.10.15 10:36

Nesla bych. U teploty cekam 3 dny a kdyz klesne a nejsou jine zavazne priznaky, tak jsme doma. Na zahleneny krk bych dala caj s medem nebo cibulovou stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.10.15 10:37

@Aletheia uz nesnizujem ma okolo 37,2-37,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.10.15 10:38

@nozu joooo to by nevo musela chtit.To u nas neni sance :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.10.15 10:42

Pokud vykazuje klasické znaky nachlazení a rýmy, tak bych asi maximálně zavolala. Ona doktorka, pokud se stav rapidně nehorší, taky nic moc víc nenaordinuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.10.15 10:43

@Emilie nema rymu ani kasel…Jen zastreny hlas a kapicku zvysenou teplotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.10.15 10:45

Nešla bych. Máš v dosahu dm? Mají sirup pro děti s islandským mechem, jistě seženeš jiný i v lékárně. Ten sirup vytvoří ochrannou vrstvu, pomáhá právě i na hlasivky.

http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…a-kasel.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.10.15 10:49

@Raduš.ka44 diiiky moc super rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.10.15 11:36

Tak my jsme měli před měsícem to, že malej měl 39C polehával, druhý den ve čtvrtek jen zvýšenou kolem 37C a v pátek nic - kašel a rýmu neměl v krku ho nebolelo. Říkala, jsem si že nějaká viróza. Manžel mě dokopal v pátek k doktorovi a ejhle ona angína a hned jsme dostaly ATB - ještě je v životě neměl. Chudínek nakonec ležel skoro 14 dní - zvracel a horečky měl ještě 3 dny po podání prvních ATB.
Po týhle zkušenosti už bych taky šla, kdyby nebylo manžela už vidím jak jezdím o víkendu někde po pohotovosti :zed: lepší tam zajít a doktor tě pošle domů třeba se sirupem ale budeš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
20.10.15 13:48

@Alčák1 neblazni ji. Dnes je utery a ne patek. Dala bych sirup a vyckala. Kdyz se situace do patku nezlepsi, tak potom k lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
20.10.15 14:00

Souhlasim s @nozu . Nase doktorka sama rika pockat 3 dny a snizovat teplotu nad 38. Pokud ma uz jen zvysenou, dala bych klidovy rezim, zvyseny prisun tekutin a ten sirup na hlasivky. A kdyztak bych sla v patek. Ja jeste pred navstevou volam, aby o nas vedeli a sestra nam rekne jak to tam vypada - ted tam urcite bude prskajicich deti hafo, tak aby jeste nechytla neco dalsiho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
21.10.15 10:04

Tak vsem dekuji za rady.Mame laryndigtidu, dneska v noci se dusila. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
21.10.15 14:17

@nozu já ji nechci bláznit ;) ale nikdy nevíš co z toho může být. Já nejsem zrovna matka co s každým,, prdem běží k lékaři - ke všemu jsem se vždy snažila zvládnout to sama / jsem zdravotní sestra/ ale co máme malého, zdání klame - člověk si myslí, že je to jen rýmička a jak jsem psala, ještě jsem se doktorce omlouvala, že otravuju, že mě tam dokopal manžel a že to bude asi jen viróza ona se na mě podívala a řekla no jo maminko ale je to angína 8o proto už to od té doby nepodceňuju - ty nemoci u malých dětí jsou nevyzpitatelné - nic, nic a bum 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí