Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
TAky si myslím, že štěnice. Nedávno tu o nich byla diskuze a uživatelka psala, jak zabíjeli komáry a přitom byli pořád opupínkovaní…
Pokud pohledáš diskuzi, byl tam popis, jak vypadají a kde je hledat ![]()
Dobrý popis je třeba tady: http://www.adera.cz/…ji-kousnuti/
@Linnb budu citovat našeho lekare…to je impetigo jak vysite. Urco bezte k lekari, chce to min. lokalni atb lecbu. Ted se stim zrovna také perem
Ahoj, mám dotaz..většinou si vím rady sama, ale teď jsem na vážkách..Syn měl od pátku průjem, nic hrozného,2-3 za den..v sobotu se osypal..bez teplot, bez změny nálady, byl uplně v pohodě..Vyrážka ustupovala..Včera jsem volala k doktorce a ta mi řekla ať ještě počkám a uvidím..Dnes ráno krásnej bobek, takže průjem zažehnán, vyrážka z celého tělíčka pryč, ale na hrudi jí pořád má a o dost výraznější, nebo možná spíš větší pupínky..Šly by jste k lékaři? Teď když je plná čekárna chřipek? Nebo by jste počkaly?
@Leniczka23 píše:
Ahoj, mám dotaz..většinou si vím rady sama, ale teď jsem na vážkách..Syn měl od pátku průjem, nic hrozného,2-3 za den..v sobotu se osypal..bez teplot, bez změny nálady, byl uplně v pohodě..Vyrážka ustupovala..Včera jsem volala k doktorce a ta mi řekla ať ještě počkám a uvidím..Dnes ráno krásnej bobek, takže průjem zažehnán, vyrážka z celého tělíčka pryč, ale na hrudi jí pořád má a o dost výraznější, nebo možná spíš větší pupínky..Šly by jste k lékaři? Teď když je plná čekárna chřipek? Nebo by jste počkaly?
Počkat, nebude to nic dramatického a chytit do toho ještě chřipku…
Dobrý den doma máme štěnice
Že začátku dopadlo tak od té doby co odletěla babička tak 3mesice se objevily štěnice u táty v pokoji
Tak táta řekl že ať s ním jdu likvidovat až u něj až nebude mít štěnice v pokoji tak mi pomůže s úklidem
Když měl v pokoji štěnice tak mu pomáhám
Likvidovat štěnice prádlo vše a když chci pomoc tak mi řekne ať vyřeším sama
Potom mi řekl ať vyhodim pár věcí ať vyhodim že bude řešit a nic pak nakonec řekne holce řekni jí ať si uklidím pokoj že to řešit nebude
Já udělám tak že řeknu doktorce aby poslala na kontrolu štěnice co myslíte že udělá proto že jinak ho nedonutim
@Andulka28 píše: Více
to píšeš ožralá nebo zfetovaná? proč má doktorka posílat na kontrolu štěnice? nedávat to smysl, ty doučit česky a napsat to znovu, možná pak někdo pochopit