Jít k lékaři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
15.10.14 19:54

TAky si myslím, že štěnice. Nedávno tu o nich byla diskuze a uživatelka psala, jak zabíjeli komáry a přitom byli pořád opupínkovaní… :? Pokud pohledáš diskuzi, byl tam popis, jak vypadají a kde je hledat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.10.14 19:57

Dobrý popis je třeba tady: http://www.adera.cz/…ji-kousnuti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.10.14 21:19

@Linnb budu citovat našeho lekare…to je impetigo jak vysite. Urco bezte k lekari, chce to min. lokalni atb lecbu. Ted se stim zrovna také perem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
16.10.14 07:32

No a teď si vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.10.14 16:31

Děkuju :) už je to v pořádku, tak to snad nebylo ono…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
10.2.15 08:47

Ahoj, mám dotaz..většinou si vím rady sama, ale teď jsem na vážkách..Syn měl od pátku průjem, nic hrozného,2-3 za den..v sobotu se osypal..bez teplot, bez změny nálady, byl uplně v pohodě..Vyrážka ustupovala..Včera jsem volala k doktorce a ta mi řekla ať ještě počkám a uvidím..Dnes ráno krásnej bobek, takže průjem zažehnán, vyrážka z celého tělíčka pryč, ale na hrudi jí pořád má a o dost výraznější, nebo možná spíš větší pupínky..Šly by jste k lékaři? Teď když je plná čekárna chřipek? Nebo by jste počkaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
10.2.15 08:53
@Leniczka23 píše:
Ahoj, mám dotaz..většinou si vím rady sama, ale teď jsem na vážkách..Syn měl od pátku průjem, nic hrozného,2-3 za den..v sobotu se osypal..bez teplot, bez změny nálady, byl uplně v pohodě..Vyrážka ustupovala..Včera jsem volala k doktorce a ta mi řekla ať ještě počkám a uvidím..Dnes ráno krásnej bobek, takže průjem zažehnán, vyrážka z celého tělíčka pryč, ale na hrudi jí pořád má a o dost výraznější, nebo možná spíš větší pupínky..Šly by jste k lékaři? Teď když je plná čekárna chřipek? Nebo by jste počkaly?

Počkat, nebude to nic dramatického a chytit do toho ještě chřipku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
10.2.15 08:54

@Zabatko Že jo..já si to taky myslím..Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.2.15 09:07

@Leniczka23 taky bych počkala jak se to vyvine dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.4.25 22:33

Dobrý den doma máme štěnice

Že začátku dopadlo tak od té doby co odletěla babička tak 3mesice se objevily štěnice u táty v pokoji

Tak táta řekl že ať s ním jdu likvidovat až u něj až nebude mít štěnice v pokoji tak mi pomůže s úklidem

Když měl v pokoji štěnice tak mu pomáhám
Likvidovat štěnice prádlo vše a když chci pomoc tak mi řekne ať vyřeším sama

Potom mi řekl ať vyhodim pár věcí ať vyhodim že bude řešit a nic pak nakonec řekne holce řekni jí ať si uklidím pokoj že to řešit nebude

Já udělám tak že řeknu doktorce aby poslala na kontrolu štěnice co myslíte že udělá proto že jinak ho nedonutim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
25.4.25 22:40
@Andulka28 píše: Více

to píšeš ožralá nebo zfetovaná? proč má doktorka posílat na kontrolu štěnice? nedávat to smysl, ty doučit česky a napsat to znovu, možná pak někdo pochopit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek