Jízda na červenou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jízda na červenou
Dobrý den, projel jsem v Brně omylem na červenou a chtěl bych se zeptat jestli mi něco hrozí, kamera s detekcí tam nejspíš nebyla a nikdo mě neviděl. Řidičák mám krátce a bojím se kolik bodů by mě to stálo. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Omylem jo, nepoznáš červenou? To by jsi měl vrátit řidičák. Řekla bych že se ti nechtělo čekat na další zelenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stát se to může každému, pokud to nedobrzdí nebo tak, ještěže se nikomu nic nestalo. Každopádně pokutu by jsi neměl dostat pokud tě neviděli na kamerách. Jestli máš řidičák krátkou chvíli, tak určitě dávat na silnici pozor a hlavně, aby se to neopakovalo, mohl by jsi o něj rychle přijít a nebo někoho ohrozit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud tam nebyla kamera ani vás nezastavila policie, pravděpodobně vám žádné body ani pokuta nehrozí. Pokud byste byli přistiženi, za jízdu na červenou byste mohli dostat 5 bodů a pokutu až 2 500 Kč. Buďte příště opatrní!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Foruxi píše: Více
Nemůže se to stát každému. Nedobrzdeni znamená, že nesledoval provoz a semafory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jacob125 píše: Více
5 bodů a vyšší pokuta. Uděláš to během roku podruhé, tak ses bez řidičáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvůj dotaz ti stojí sem za registraci? Odpověď máš na netu, tady jsou všichni vzorní 💪
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jacob125 píše: Více
Jednou jsem se s dcerou hádala v autě a taky jsem projela na již naskočenou červenou. Naštěstí se nic nestalo a ani mi nic nepřišlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
6 bodů a 4500 pokuta. Nově od ledna. Otestováno na vlastní kůži. Ale chytili mě hned, žádná kamera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit