Jizva neprávem

34
4.3.13 13:06

Jizva neprávem

Krásný den přeji :kytka: chci slyšet váš názor, at´ je jakýkoliv. ;) když jsem zjistila že jsem těhotná bylo mi 18. Ale ani na vteřinu jsem neváhala a věděla že chci. Porod byl sekcí (císařem),udělaly mi jizvu od pupíku dolů, křivě. Je to hrozný pohled. 49hodin mě nechaly s prasklou plodovou, žluklou vodou. :twisted: byli jsme oba dva přiotrávený. Císař jsme musely vydupat, tedy naštěstí..jinak by jsme byli oba dva posrmti. Proto prosím, víte někdo nějaký důvod proč mi takhle zníčily břicho? Při celkové narkoze jsem se probudila a slyšela, ona ta kráva ten císař chtěla. Byla jsem 43+6?tt!!! Je mi 19,dost mě to trápí. Zvažuji žalobu. Jsem št´astná že jsme jinak už zdraví. Zatím je malej v pořádku, ale když se narodil měl obrovskou bouly měl 4123g..celou váhou mlátil o pánev. Dr. Mi řekly že bych ho neporodila, a že 2hodiny a byly by jsme mrtvý oba dva…můj gynegolog mě posílal na vyvolání ve 41tt, oni mě ale poslaly domů že není důvod..ale ozvěny malého byli špatné…Je to normální??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
4.3.13 13:07

43+6?? 8o Co máš ve zprávě ohledně zákroku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slecnaxxx
4.3.13 13:08

@Lenča.P je mi divne ze by te nechali fakt 43+6, to uz si snad nikdo neriskne, ne??? co ja vim tak 42tt nejpozdeji.

• Citovat
  • Upravit
844
4.3.13 13:10

43+6tt??? 8o To jde?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.3.13 13:10
@Seizdra píše:
43+6?? 8o Co máš ve zprávě ohledně zákroku??

ano 43+6..akutní krizový císař, nikdo tu jizvu nechápe, ani gynegolog :nevim:
Sestry v nemocnici na to koukaly jak na zjevení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.3.13 13:11

A jake ma melej apgar skore?

U nas bylo neco trosicku podobneho, taky cisar, malej ozivovanej na jipce.ale apgar ma napsane 10-10.10 :roll: se tak trosku kryji, ze. :roll:

• Citovat
  • Upravit
34
@Mikajelka píše:
43+6tt??? 8o To jde?? 8o

proto jsem měla zkaženou vodu, ono to jít nemá. Malej byl velikej nemohl ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

Fascinuje mě že si pamatuješ co říkali, když si byla na půl v limbu :think:
podívej se na to reálně: žalobu podat můžeš, ale pokud je v dokumentaci, že císař byl akutní tak i kdyby ti břicho rozpárali mačetou tak to uhrají na život zachraňující výkon, špatné starání se o jizvu apod.
pochybení nemocnice nikdy nepřizná a dokumentace se patřičně upraví, strávíš nad tím hafo času a nervů a nakonec se to stejně uzavře jako neopodstatněné. v horším případě ještě zacáluješ soudní výlohy

chápu že tě to štve. je to hrozný, ale pravděpodobně nic nezmůžeš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.3.13 13:12
@blorchi píše:
A jake ma melej apgar skore?U nas bylo neco trosicku podobneho, taky cisar, malej ozivovanej na jipce.ale apgar ma napsane 10-10.10 :roll: se tak trosku kryji, ze. :roll:

nechápu co dnešní zdravotnictví dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.3.13 13:13

@Lenča.P Hlavně, že jste živí a zdraví…nevím, jestli by mělo smysl se v tom zpětně nimrat, záleží na tom, jestli máš nějakou podporu v okolí, kdo by ti poradil, žaloba je docela složitý krok, právníci, posudky…
Já také měla problém u porodu, ale když jsem si přivezla domu zdravé miminko, nechtěla jsem už nic řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
@Mikajelka píše:
43+6tt??? 8o To jde?? 8o

jj jde. já podle utz rodila 42+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:41

• Citovat
  • Upravit
34
4.3.13 13:14
@paola white píše:
Fascinuje mě že si pamatuješ co říkali, když si byla na půl v limbu :think:
podívej se na to reálně: žalobu podat můžeš, ale pokud je v dokumentaci, že císař byl akutní tak i kdyby ti břicho rozpárali mačetou tak to uhrají na život zachraňující výkon, špatné starání se o jizvu apod.
pochybení nemocnice nikdy nepřizná a dokumentace se patřičně upraví, strávíš nad tím hafo času a nervů a nakonec se to stejně uzavře jako neopodstatněné. v horším případě ještě zacáluješ soudní výlohychápu že tě to štve. je to hrozný, ale pravděpodobně nic nezmůžeš :?
pamatuji, jelikož jsem byla vzhůru tak 3 minuty než si toho slečna nad hlavou na displei všimla :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
4.3.13 13:15

Nemám slov kde se toto ještě děje!! já bych tu žalobu taky zvážila asi bych se poradila s právníkem ovšem v našem státě asi neuspěješ vlastně kromě jizvy se naštěstí nic nestalo tady se řeší až když se stane :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.3.13 13:16

@blorchi Jo, kryli…kecaj, nechápu :nevim: malá byla přiškrcená na šňůře takovým zbůsobem, že ji popraskali žilky v očíčkách a měla krvavé bělmo, které se vztřebávalo celé šestinedělí…ve zprávě ani zmínka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty