Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný den přeji
chci slyšet váš názor, at´ je jakýkoliv.
když jsem zjistila že jsem těhotná bylo mi 18. Ale ani na vteřinu jsem neváhala a věděla že chci. Porod byl sekcí (císařem),udělaly mi jizvu od pupíku dolů, křivě. Je to hrozný pohled. 49hodin mě nechaly s prasklou plodovou, žluklou vodou.
byli jsme oba dva přiotrávený. Císař jsme musely vydupat, tedy naštěstí..jinak by jsme byli oba dva posrmti. Proto prosím, víte někdo nějaký důvod proč mi takhle zníčily břicho? Při celkové narkoze jsem se probudila a slyšela, ona ta kráva ten císař chtěla. Byla jsem 43+6?tt!!! Je mi 19,dost mě to trápí. Zvažuji žalobu. Jsem št´astná že jsme jinak už zdraví. Zatím je malej v pořádku, ale když se narodil měl obrovskou bouly měl 4123g..celou váhou mlátil o pánev. Dr. Mi řekly že bych ho neporodila, a že 2hodiny a byly by jsme mrtvý oba dva…můj gynegolog mě posílal na vyvolání ve 41tt, oni mě ale poslaly domů že není důvod..ale ozvěny malého byli špatné…Je to normální??? ![]()
@Lenča.P je mi divne ze by te nechali fakt 43+6, to uz si snad nikdo neriskne, ne??? co ja vim tak 42tt nejpozdeji.
@Seizdra píše:
43+6??Co máš ve zprávě ohledně zákroku??
ano 43+6..akutní krizový císař, nikdo tu jizvu nechápe, ani gynegolog ![]()
Sestry v nemocnici na to koukaly jak na zjevení…
A jake ma melej apgar skore?
U nas bylo neco trosicku podobneho, taky cisar, malej ozivovanej na jipce.ale apgar ma napsane 10-10.10
se tak trosku kryji, ze. ![]()
@Mikajelka píše:
43+6tt???To jde??
proto jsem měla zkaženou vodu, ono to jít nemá. Malej byl velikej nemohl ven
Fascinuje mě že si pamatuješ co říkali, když si byla na půl v limbu ![]()
podívej se na to reálně: žalobu podat můžeš, ale pokud je v dokumentaci, že císař byl akutní tak i kdyby ti břicho rozpárali mačetou tak to uhrají na život zachraňující výkon, špatné starání se o jizvu apod.
pochybení nemocnice nikdy nepřizná a dokumentace se patřičně upraví, strávíš nad tím hafo času a nervů a nakonec se to stejně uzavře jako neopodstatněné. v horším případě ještě zacáluješ soudní výlohy
chápu že tě to štve. je to hrozný, ale pravděpodobně nic nezmůžeš ![]()
@blorchi píše:
A jake ma melej apgar skore?U nas bylo neco trosicku podobneho, taky cisar, malej ozivovanej na jipce.ale apgar ma napsane 10-10.10se tak trosku kryji, ze.
nechápu co dnešní zdravotnictví dělá
@Lenča.P Hlavně, že jste živí a zdraví…nevím, jestli by mělo smysl se v tom zpětně nimrat, záleží na tom, jestli máš nějakou podporu v okolí, kdo by ti poradil, žaloba je docela složitý krok, právníci, posudky…
Já také měla problém u porodu, ale když jsem si přivezla domu zdravé miminko, nechtěla jsem už nic řešit…
@Mikajelka píše:
43+6tt???To jde??
jj jde. já podle utz rodila 42+6.
@paola white píše:pamatuji, jelikož jsem byla vzhůru tak 3 minuty než si toho slečna nad hlavou na displei všimla
Fascinuje mě že si pamatuješ co říkali, když si byla na půl v limbu
podívej se na to reálně: žalobu podat můžeš, ale pokud je v dokumentaci, že císař byl akutní tak i kdyby ti břicho rozpárali mačetou tak to uhrají na život zachraňující výkon, špatné starání se o jizvu apod.
pochybení nemocnice nikdy nepřizná a dokumentace se patřičně upraví, strávíš nad tím hafo času a nervů a nakonec se to stejně uzavře jako neopodstatněné. v horším případě ještě zacáluješ soudní výlohychápu že tě to štve. je to hrozný, ale pravděpodobně nic nezmůžeš
Nemám slov kde se toto ještě děje!! já bych tu žalobu taky zvážila asi bych se poradila s právníkem ovšem v našem státě asi neuspěješ vlastně kromě jizvy se naštěstí nic nestalo tady se řeší až když se stane ![]()
@blorchi Jo, kryli…kecaj, nechápu
malá byla přiškrcená na šňůře takovým zbůsobem, že ji popraskali žilky v očíčkách a měla krvavé bělmo, které se vztřebávalo celé šestinedělí…ve zprávě ani zmínka
…