Jména pro dvojčátka - holčička a chlapeček

Anonymní
16.7.24 12:33

Jména pro dvojčátka - holčička a chlapeček

Ahoj holky,
ráda bych vás poprosila o radu. S manželem jsme se dozvěděli, že čekáme dvojčátka – holčičku a chlapečka. Teď vybíráme jména. Manžel je Španěl a žijeme ve Španělsku, takže děti budou mít španělské příjmení, ale do Česka budeme často jezdit za mojí rodinou. Proto bychom chtěli jména, která budou snadno vyslovitelná i v Česku.
Mezi naše favority pro holčičku patří: Adriana, Margarita, Mavis, Aura, Eliana, Emily, Kleopatra a Leonor. Pro chlapečka máme v úvaze tato jména: Bruno, Tobias, Eduardo, Nikolas, Kenan, Bryan a Matteo.
Co si o těchto jménech myslíte?
Děkuji za vaše rady a názory. :D

Příspěvek upraven 16.07.24 v 13:18

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16286
16.7.24 12:35
@Anonymní píše: Více

Vždy říkám, že je věc rodičů, jaké vyberou jméno. Názory jiných přece nikoho zajímat nemusí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15231
16.7.24 12:37

S těch holcicich se mi líbí Adriana, Eliana a Emily, s klucicich Tobias, Nikolas a Matteo. Já bych asi dala Adriana a Tobias.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.7.24 12:48

Líbí se mi Adriana a Eduardo nebo Nikolas. Elinek, Tobíků a Máťů je plná republika, ty bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.7.24 12:49

Mavis a Matteo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
16.7.24 12:49
@Anonymní píše: Více

Nedala bych ani jedno, nelíbí se mi.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
16.7.24 12:53

Soused je Španěl a mají 3 kluky, Pablo, Loris a Dario.
Mně se líbí Leon, Liam, Levio, Leonardo, Lion
U holek je výběr velký, dejte co se vám líbí. Taky man manžela cizince a vybírala jsem jména takové aby je nemohli lidi moc v CR prznit a sklonovat

• Citovat
  • Upravit
74217
16.7.24 12:56

Tady bych si vybrala ve tvém výběru Emily a Nikolas.
Mi se líbí Melanie a Theodor nebo opět ten Nikolas, Eduard nebo možná líp Edvard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
16.7.24 12:58

Tak mě první napadl Adam a Eva, ale to tam nemáš.
Jinak Adriana a Bruno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.7.24 13:02

Když si představím nějaké příjmení Španěla. Tak mi pasují jména Annabelle, Beatrice, Isabel, Patricia atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
16.7.24 13:10

Ja se tedy taky snazim co nejvic drzet toho, ze do vyberu jinych lidi mi nic neni, ale tentokrat nemuzu…Kleopatra…vazne?
Z holcicich tak Adriana a Emily, ale tech Emilek je fakt dost :nevim: Mavis Spanele vyslovuji jak? Jako anglicky?
Z klucicich…Bruno proc ne :D Matteo by taky sel, Tobias je minimalne tady taky hodne proflakly a zbytek je jak ze severoamerickych serialu nebo jihoamerickych telenovel, ale proti gustu :nevim: Kenan teda je zvlastni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
16.7.24 13:12

@Dahlia0409 taky tohle nejak nechapu :lol: neumim si predstavit jit pak za manzelem s tim, ze se bude jmenovat tak a tak, protoze to psaly zensky na emiminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celkemspokojena
16.7.24 13:14

Tak pokud manželovi nevadí, že čekáš dvojčátka s přítelem, hlasuju pro Auru a Bruna nebo Mathea

• Citovat
  • Upravit
191
16.7.24 13:16

Emily a Matteo bych dala já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZinaJudita1
16.7.24 13:18

Celkem mě pro holčičku zaujala Kleopatra :-) Takové krásné královské a vznešené jméno, no a Španělsko je přece království, takže se to tam bude hezky vyjímat vedle španělského příjmení… Pro chlapečka zvolila možná Eduardo, velice pěkně to zní :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence