Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
Vždy říkám, že je věc rodičů, jaké vyberou jméno. Názory jiných přece nikoho zajímat nemusí ![]()
S těch holcicich se mi líbí Adriana, Eliana a Emily, s klucicich Tobias, Nikolas a Matteo. Já bych asi dala Adriana a Tobias.
Líbí se mi Adriana a Eduardo nebo Nikolas. Elinek, Tobíků a Máťů je plná republika, ty bych nedala.
Soused je Španěl a mají 3 kluky, Pablo, Loris a Dario.
Mně se líbí Leon, Liam, Levio, Leonardo, Lion
U holek je výběr velký, dejte co se vám líbí. Taky man manžela cizince a vybírala jsem jména takové aby je nemohli lidi moc v CR prznit a sklonovat
Tady bych si vybrala ve tvém výběru Emily a Nikolas.
Mi se líbí Melanie a Theodor nebo opět ten Nikolas, Eduard nebo možná líp Edvard.
Tak mě první napadl Adam a Eva, ale to tam nemáš.
Jinak Adriana a Bruno.
Když si představím nějaké příjmení Španěla. Tak mi pasují jména Annabelle, Beatrice, Isabel, Patricia atd.
Ja se tedy taky snazim co nejvic drzet toho, ze do vyberu jinych lidi mi nic neni, ale tentokrat nemuzu…Kleopatra…vazne?
Z holcicich tak Adriana a Emily, ale tech Emilek je fakt dost
Mavis Spanele vyslovuji jak? Jako anglicky?
Z klucicich…Bruno proc ne
Matteo by taky sel, Tobias je minimalne tady taky hodne proflakly a zbytek je jak ze severoamerickych serialu nebo jihoamerickych telenovel, ale proti gustu
Kenan teda je zvlastni…
@Dahlia0409 taky tohle nejak nechapu
neumim si predstavit jit pak za manzelem s tim, ze se bude jmenovat tak a tak, protoze to psaly zensky na emiminu ![]()
Tak pokud manželovi nevadí, že čekáš dvojčátka s přítelem, hlasuju pro Auru a Bruna nebo Mathea
Celkem mě pro holčičku zaujala Kleopatra
Takové krásné královské a vznešené jméno, no a Španělsko je přece království, takže se to tam bude hezky vyjímat vedle španělského příjmení… Pro chlapečka zvolila možná Eduardo, velice pěkně to zní ![]()
Ahoj holky,
ráda bych vás poprosila o radu. S manželem jsme se dozvěděli, že čekáme dvojčátka – holčičku a chlapečka. Teď vybíráme jména. Manžel je Španěl a žijeme ve Španělsku, takže děti budou mít španělské příjmení, ale do Česka budeme často jezdit za mojí rodinou. Proto bychom chtěli jména, která budou snadno vyslovitelná i v Česku.
Mezi naše favority pro holčičku patří: Adriana, Margarita, Mavis, Aura, Eliana, Emily, Kleopatra a Leonor. Pro chlapečka máme v úvaze tato jména: Bruno, Tobias, Eduardo, Nikolas, Kenan, Bryan a Matteo.
Co si o těchto jménech myslíte?
Děkuji za vaše rady a názory.
Příspěvek upraven 16.07.24 v 13:18