Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@arinecka píše: Více
Obě určitě dávat nebudem, toho nejsem moc zastánce. ![]()
Mne se libi obe i kdyz mas pravdu obou je dost. Sofii vice. Ale tim bych se uplne neridila. Pokud se tobe libi, mas pocit, ze to je to “ono”. Ja bych z tech dvou volila Nelu.
Příspěvek upraven 13.07.24 v 08:58
Můj šálek kávy není ani jedno, ale Nela mi přijde hrozně unyla, je to neznělé a taky mi vždycky vadilo, že to začíná na „ne“, je to takové negativní. Takže i když se mi jméno Sofie taky moc nelíbí, tak z těchto dvou bych jednoznacne vybrala právě ji.
Sama bych ani jedno nevybrala, ale pokud Nela nebo Sofie, tak Sofi ![]()
Mě se líbí kombinace
Nela Sofie.
Nechcete to ještě zvážit, je spousta hezčích ![]()
@Atisia píše: Více
Paní už napsala, že jedno z těch jmen určitě chce, jako já bych to taky zvážila, ale jinak bych brala jméno Sofie.
@Atisia píše: Více
Tohle je dost individuální. Pro někoho hezčích, pro někoho ne. Jiný zvažovat už určitě nebudeme ![]()
@Anonymní píše: VíceŠkoda. Ale když už, tak mě hezky zní kombinace obou jmen. A nemusíte vybírat.
Ahoj, jaké jméno se Vám líbí více - Nela nebo Sofie? Vím, že to jsou obě dost dávaná jména, i tak jsme pro jedno z nich rozhodnutí. Líbí se mi ale obě a tak mě jen zajímá, jak tyhle dvě jména vnímají ostatní. Prosím, držme diskuzi k tématu, bez navrhování dalších jiných jmen. Díky.