Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tereza sedí, ale místo Jana bych volila delší jméno
i když Honza zní fajn ![]()
@GabinkaCh píše:
Terezek je milion
A honzu dva, ale u tehlech jmen by mi to vubec nevadilo
Super.. hezký, český
Pokud Vám nevadí vysoká frekvence jmen.. ale já mám tak co říkat s výběrem „Václav“ pro kluka ![]()
Co Janek Šíma? Ja se teda tem hodne castejm jmenum vyhybala, asi proto, ze sama se jmenuju Jana. Ale jinak jmena sama o sobe jsou to krasna.
Vůči oboum jménům mám averzi, ale k příjmení to jde. Možná klukovi by sedělo delší křestní jméno, Jan Šíma je taková rychlovka.
Krásná jména obě
Já čekala (myslela jsem si to) pět měsíců Honzíka, nakonec je v bříšku Viktorie, ale kdyby náhodou se pan doktor spletl, tak Honzík bude ![]()
Proč ne, jsou to klasická česká jména, k příjmení jdou normálně.
Ovšem moje gusto to rozhodně není
první se jmenuje po manželovi Tomáš (to chtěl hlavně on, já zas tak ne) a druhé, co teď čekáme, bude buď Ladislav (po dědovi) nebo v případě holčičky Ester. Obě jména jsou krásná a dnes méně používaná. Mám termín ale 21.12. a Ester má svátek 19.12., tak ještě uvažuji nad jménem Antonie a manžel by chtěl Zuzanu. ![]()
Mně se to líbí moc. Klasika, žádný moderní paskvil. Cokoliv je lepší než tisíckrát Ema, Viktorie, Sofie, Dobiáš, Tobiáš, Matyáš a Tadeáš ![]()
@Sněženka25 píše:
Tak k příjmení Šíma rozhodně ne![]()
Ale jinak taky hezká jména
@a12 píše:
Jako fakt Šimon Šíma jo?![]()
![]()
![]()
![]()
jasně že ne! si dělám srandu
Šimon Šíma by byla naprosto nejblbější kombinace, ale nemohla jsem si pomoct, moje špatné já to muselo napsat ![]()
Když už tak Janek Šíma či Janus Šíma. Aby bylo trochu oživení.
@Anonymní píše:
K příjmení Šíma/Šímová
Terinka i Honzík se nám moc líbí, co říkáte na výběr?
Skvělý výběr, osobně se mi moc líbí obě jména
![]()