Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Russet píše:
Dala bych Tim Černý. Timoty bez h vypadá divně.
Ja nevim zda by Tim povolili. Myslis ze Timothy Cerny je lepsi s tim H?
@Anonymní píše:
Anebo to jeste zmenit na Timotej Cerny?
Já bych to zas tak nehrotila, když už je to Timothy.
@Boudová píše:
Já bych to zas tak nehrotila, když už je to Timothy.
Takze bys nechala Timothy Cerny?
@Anonymní píše:
Ja nevim zda by Tim povolili. Myslis ze Timothy Cerny je lepsi s tim H?
Já bych dítěti jednou dané jméno neměnila
Ale když už, tak bych nechala to h ve jménu.
Hm a změna jména na Tomáš, třeba, možná není? Timothy je Timmy, to zní jako „Tome“, tak by z toho nebyl takový maglajz. Ale jen se ptám, jestli je možná změna křestního jména…
@Myssicka píše:
Hm a změna jména na Tomáš, třeba, možná není? Timothy je Timmy, to zní jako „Tome“, tak by z toho nebyl takový maglajz. Ale jen se ptám, jestli je možná změna křestního jména…
To zas nechci, je to uz muj Timicek…
@Anonymní píše:
Takze bys nechala Timothy Cerny?
Jo nechala bych to. Samozřejmě to s tím původním cizím zní líp. Ale chápu že chceš aby měl tvoje příjmení.
Jeste me napadlo nechat zmenit prijmeni i sobe na nejake jine co se hodi k Timothy a to dat i synovi. Nejake napady? ![]()
@Anonymní píše:
Jeste me napadlo nechat zmenit prijmeni i sobe na nejake jine co se hodi k Timothy a to dat i synovi. Nejake napady?
Timothy Black ![]()
Holky poradte. Mam osmimesicniho syna, jmenuje se Timothy Siuraru. Jeho otec je cizinec a ma prijmeni po nem. Jenze vztahy s jeho otcem a mnou jsou spatne a vypada to ze se rozejdeme. Jeho rodinu neznam. Chtela bych synovi dat sve prijmeni- A prejmenovat ho na Timoty Cerny. Vyndala bych to H. Zni to hodne blbe?