Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
A Tim Cerny zni vazne ok? Nechci aby se mu deti posmivali..
Tim Černý mně osobně zní určitě nejlíp ze všeho, co tu zaznělo.
Že by se mu někdo posmíval, z toho bych neměla strach - podívej, varianta Timothy Siuraru je o hodně zvláštnější a taky ses nebála, že by se mu děti smály ![]()
K českému příjmení Černý zní jméno Tim dost přirozeně… určitě lépe než Timothy nebo dokonce Timoty (copak děti, ale u téhle verze by si na čelo poklepala většina dospělých a pomyslela si něco o alternativce, co musí mít za každou cenu cizí jméno a přitom ani neumí pořádně anglicky).
Ahoj, já osobně bych nechala původní příjmení, nevidím pro změnu důvod
Trváš-li na změně, klidně Timothy (určitě s ‚h‘) Černý, eventuálně Tim Černý. Víc bych to nekomplikovala ![]()
@BohunkaP píše:
Tim Černý mně osobně zní určitě nejlíp ze všeho, co tu zaznělo.Že by se mu někdo posmíval, z toho bych neměla strach - podívej, varianta Timothy Siuraru je o hodně zvláštnější a taky ses nebála, že by se mu děti smály
K českému příjmení Černý zní jméno Tim dost přirozeně… určitě lépe než Timothy nebo dokonce Timoty (copak děti, ale u téhle verze by si na čelo poklepala většina dospělých a pomyslela si něco o alternativce, co musí mít za každou cenu cizí jméno a přitom ani neumí pořádně anglicky).
Diky.. tak asi dam Tim Cerny, jeste to promyslim..
@Anonymní píše:
Diky.. tak asi dam Tim Cerny, jeste to promyslim..
Pokud chceš opravdu změnu jména a příjmení, dej Tim Černý. Zní to nejlépe z těch dříve uvedených variant. A jméno Tim se u nás vyskytuje: https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
@bartsch píše:
Pokud chceš opravdu změnu jména a příjmení, dej Tim Černý. Zní to nejlépe z těch dříve uvedených variant. A jméno Tim se u nás vyskytuje: https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
Ja prave koukala ze existuje u nas i primo Tim Cerny. Asi to tak udelam
@Anonymní píše:
Tak me napadlo ze si zmenim prijmeni na Gregorova a syn bude Timothy Gregor. To zni docela dobre myslim
To se modli, aby neráčkoval
Mám syna a nedovedu si představit ho přejmenovávat. Natož sebe. Já bych na to snad ani neslyšela.
A Tim Cerny zni vazne ok? Nechci aby se mu deti posmivali..