Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A otec s tou změnou jména a příjmení souhlasí?
Když si najdeš nového chlapa, tak dítěti budeš opět měnit jméno? ![]()
Taky si rikam, jestli jde jen tak zmenit prijmeni? Krestni vim, ze jo…no nic, na to se zakladatelka neptala
Ja osobne bych teda asi nemenila to Timothy…nebude jedine dite s „cizim“ jmenem a ceskym prijmenim…dnes je Vaness, Nicolasu a podobne spousta, Timothy se snese taky a bez toho h je toto divny.
Jedna známá má typicky ceske prijmeni a deti Hermionu a Rafaela. A to je teprve sileny, Timothy Cerny je pohoda. Stejne mi budou prave vsichni, rikat Tim
Timoty bez H je děs.. To je jak, že to neumíte napsat
Timothy Černý je legrační kombinace, protože to vypadá jako výstřelek rodičů Černých
Stávající jméno je jasný cizinec
ale zas na druhou stranu chápu, že se chceš jmenovat stejně jako syn. Škoda, že jsi ten nápad neměla před porodem
Šla bych se poradit na matriku, jaké jsou možnosti ![]()
Nechala bych Timothy určitě. Odstranění “h” to nespasí, není to takový rozdíl. Holt bude jak spousta dalších dětí, cizí jméno a české příjmení.
Ježiš to je strašné, měla jsi na to myslet dřív… už bych to nechala jak to je a modlila se ať mi jednou nevynadá
@Lucie Pytlik píše:
Jedna známá má typicky ceske prijmeni a deti Hermionu a Rafaela. A to je teprve sileny, Timothy Cerny je pohoda. Stejne mi budou prave vsichni, rikat Tim
to jsou blbky toto… na to není co jiného říct
@Anonymní píše:
Anebo to jeste zmenit na Timotej Cerny?
to zní jak čaroděj, Kostěj Nesmrtelný
Timoty Černý je divný. A jestli je ještě třeba snědší po tátovi, bude to pro něj docela nepříjemný.
Nechala bych původní jméno nebo třeba ten Tim Černý. ![]()
Tak me napadlo ze si zmenim prijmeni na Gregorova a syn bude Timothy Gregor. To zni docela dobre myslim
@Anonymní píše:
Holky poradte. Mam osmimesicniho syna, jmenuje se Timothy Siuraru. Jeho otec je cizinec a ma prijmeni po nem. Jenze vztahy s jeho otcem a mnou jsou spatne a vypada to ze se rozejdeme. Jeho rodinu neznam. Chtela bych synovi dat sve prijmeni- A prejmenovat ho na Timoty Cerny. Vyndala bych to H. Zni to hodne blbe?
zní, navíc budeš potřebovat ke změně souhlas otce, takže asi tak.. nechápu, proč takové věci nedomyslíš dopředu ![]()