Jméno Bella pro holcicku, líbí se vám?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53190
11.10.18 22:13
@tehule2019 píše:
Ahoj holky, čekáme holcicku a po velkých debatách jsme se zatím shodli na jménu Bella. Chtela bych dvě L - normálně se mi sice zdvojování nelíbí, ale tady mám strach, ze by z Bely někteří udělali Bělu, což se mi tolik nelíbí. Co na jméno Bella říkáte? Jak na vás působí? Dekuju za názory. Já už nejsem objektivní. :nevim:

Nelibi,zni tuctove a psane evokuje Twilight sagu..Bella je zdrobnelina Izabely a to je jeste tuctovejsi podle me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16099
11.10.18 22:15

Mně se mnohem víc líbí ta Běla, a je i originálnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
11.10.18 22:17

Myslím , že dost záleží i na příjmení. Taková Bella Nováková zni dost divně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.10.18 22:19
@unuděná píše:
Nelibi,zni tuctove a psane evokuje Twilight sagu..Bella je zdrobnelina Izabely a to je jeste tuctovejsi podle me.

Noo a paradoxně jsem Twilight ságu nikdy neviděla, když šla v TV, byla jsem už na to asi stará :mrgreen: :mrgreen: Isabella se mi nelíbí, to mi přijde jak z telenovely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.10.18 22:19

Ty jo, já si doteď myslela, že Bella je jméno pro psa :oops: Popravdě ta Běla se mi líbí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.10.18 22:20
@malina83 píše:
Myslím , že dost záleží i na příjmení. Taková Bella Nováková zni dost divně :lol:

K příjmení se to myslím hodí. Taky mi záleží na tom, aby to nebylo jak pěst na oko. Naštěstí máme poměrně mezinárodní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.10.18 22:22
@tehule2019 píše:
Ahoj holky, čekáme holcicku a po velkých debatách jsme se zatím shodli na jménu Bella. Chtela bych dvě L - normálně se mi sice zdvojování nelíbí, ale tady mám strach, ze by z Bely někteří udělali Bělu, což se mi tolik nelíbí. Co na jméno Bella říkáte? Jak na vás působí? Dekuju za názory. Já už nejsem objektivní. :nevim:

Pro mě je to jméno pro psa. Bela s jedním l je divná. Pokud jste se shodli, tak co řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598

@Amys jo,teď jsme měli vrh štěňat od B a Bellu si budoucí majitelka přála napsat do rodokmenu…A já pamatuju film Bela a Sebastián.ta Bella byl taky pes,ne ségra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981

Evokuje mi to twilight, je to zkratka jiného jména a navíc hodně záleží na příjmení. Nicméně je jedno co napíšeme my, je to vaše rozhodnutí Ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145

Ahoj, já jsem Bella. Ano, fakt Bella, ne Běla. A pise se to se dvěma L.
A takto celý život.

Nelíbí se mi to. Sama jsem za svobodna žila s příjmením se zdvojenou souhláskou a přehláskou, docela se mi ulevilo, když jsem se vdala a získala normální příjmení, které se píše tak, jak se čte.
Dala bych Izabela, to mi přijde jako důstojné jméno i pro dospělou ženu, píše se normálně a ty pak dítěti můžeš říkat Bela jako zdrobnělinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.10.18 22:23
@Amys píše:
Ty jo, já si doteď myslela, že Bella je jméno pro psa :oops: Popravdě ta Běla se mi líbí víc.

To ta Bella a Sebastián, já vím… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9002
11.10.18 22:23

No, mně se to teda taky vůbec nelíbí. Přijde mi jak pro psa, nevíc mi to evokuje již zmíněné Stmívání. Běla mi přijde fajn. Nebo Belinda není úplně špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
11.10.18 22:25

Nelibi,to je jako by se v usa davali jmena jako Pepik či Zuzka.Zni mi to divně,navic zaleži na přijmení Bella Nováková nebo Sikorová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9002
11.10.18 22:25

Mimochodem Bella a Sebastián zase neznám já. To je nějaká pohádka jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16952
11.10.18 22:26

Tak jestli Bella, tak by to k ni chtelo jeste toho Sebastiana, jako v tom filmu :lol: Mne se min obvykla jmena docela libi, takze pokud se to s prijmenim netluce, proc ne:) Běla se mi moc nelíbí. To uz spis treba Bětka (Alžběta, prip. mezinarodni Elizabeth).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze