Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@tehule2019 píše:
Ahoj holky, čekáme holcicku a po velkých debatách jsme se zatím shodli na jménu Bella. Chtela bych dvě L - normálně se mi sice zdvojování nelíbí, ale tady mám strach, ze by z Bely někteří udělali Bělu, což se mi tolik nelíbí. Co na jméno Bella říkáte? Jak na vás působí? Dekuju za názory. Já už nejsem objektivní.
Nelibi,zni tuctove a psane evokuje Twilight sagu..Bella je zdrobnelina Izabely a to je jeste tuctovejsi podle me.
Myslím , že dost záleží i na příjmení. Taková Bella Nováková zni dost divně ![]()
@unuděná píše:
Nelibi,zni tuctove a psane evokuje Twilight sagu..Bella je zdrobnelina Izabely a to je jeste tuctovejsi podle me.
Noo a paradoxně jsem Twilight ságu nikdy neviděla, když šla v TV, byla jsem už na to asi stará
Isabella se mi nelíbí, to mi přijde jak z telenovely.
Ty jo, já si doteď myslela, že Bella je jméno pro psa
Popravdě ta Běla se mi líbí víc.
@malina83 píše:
Myslím , že dost záleží i na příjmení. Taková Bella Nováková zni dost divně
K příjmení se to myslím hodí. Taky mi záleží na tom, aby to nebylo jak pěst na oko. Naštěstí máme poměrně mezinárodní ![]()
@tehule2019 píše:
Ahoj holky, čekáme holcicku a po velkých debatách jsme se zatím shodli na jménu Bella. Chtela bych dvě L - normálně se mi sice zdvojování nelíbí, ale tady mám strach, ze by z Bely někteří udělali Bělu, což se mi tolik nelíbí. Co na jméno Bella říkáte? Jak na vás působí? Dekuju za názory. Já už nejsem objektivní.
Pro mě je to jméno pro psa. Bela s jedním l je divná. Pokud jste se shodli, tak co řešíš?
@Amys jo,teď jsme měli vrh štěňat od B a Bellu si budoucí majitelka přála napsat do rodokmenu…A já pamatuju film Bela a Sebastián.ta Bella byl taky pes,ne ségra…
Evokuje mi to twilight, je to zkratka jiného jména a navíc hodně záleží na příjmení. Nicméně je jedno co napíšeme my, je to vaše rozhodnutí Ne?
Ahoj, já jsem Bella. Ano, fakt Bella, ne Běla. A pise se to se dvěma L.
A takto celý život.
Nelíbí se mi to. Sama jsem za svobodna žila s příjmením se zdvojenou souhláskou a přehláskou, docela se mi ulevilo, když jsem se vdala a získala normální příjmení, které se píše tak, jak se čte.
Dala bych Izabela, to mi přijde jako důstojné jméno i pro dospělou ženu, píše se normálně a ty pak dítěti můžeš říkat Bela jako zdrobnělinou.
@Amys píše:
Ty jo, já si doteď myslela, že Bella je jméno pro psaPopravdě ta Běla se mi líbí víc.
To ta Bella a Sebastián, já vím…
![]()
No, mně se to teda taky vůbec nelíbí. Přijde mi jak pro psa, nevíc mi to evokuje již zmíněné Stmívání. Běla mi přijde fajn. Nebo Belinda není úplně špatné.
Nelibi,to je jako by se v usa davali jmena jako Pepik či Zuzka.Zni mi to divně,navic zaleži na přijmení Bella Nováková nebo Sikorová?
Mimochodem Bella a Sebastián zase neznám já. To je nějaká pohádka jo? ![]()
Tak jestli Bella, tak by to k ni chtelo jeste toho Sebastiana, jako v tom filmu
Mne se min obvykla jmena docela libi, takze pokud se to s prijmenim netluce, proc ne:) Běla se mi moc nelíbí. To uz spis treba Bětka (Alžběta, prip. mezinarodni Elizabeth).