Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Můj šálek čaje není ani jedno
Takže ti držím pěsti, by to byla ta holčičku, ptž Elenka je krásné jméno ![]()
Šimon Hudeček je pro me ušišlaný, ale ani Dominik Hudeček nezni nijak extra. A to mam Dominika doma.
Podle stávající legislativy může mít dítě jména dvě, tak proč toho nevyužít? Já dvě mám a můj syn taky.
@Pajka89 píše:
Za me urcite Simon. Na Dominiky mam alergii
Taky tak a to se mi to jmeno tak libilo. Ale co Dominik, to ........ dala bych Šimona ????
Taky doufám že to bude ta holčička a že se nespletli
On si prosadil Štěpánka,tak já teď Elenku
protože jeho návrhy -Katka,Lucka,Eva…prostě klasicky české tak s těma jsem vyrustala a chtěla jsem něco jiného.Díky ![]()
Kdyby to nebylo tak těžký a s manželem sme se shodli jak jiní hned ale my vždycky bojujem až do konce
![]()
Holky,no moc mě to neulehčujete
Tak co navrhujete k tomu příjmení lepšího? Ještě se mě líbí Martin,ale zas by měl narozky 14dní od svátku :/ Kolem je všude Matýsku,Ondrášků… tak ty ne.
@optimistka85 Martin je dobrá volba a blízkost svátku a narozenin bych neřešila
Nebo třeba Tomáš je pěkné
Až povyroste, svátky extra slavit nebude, a jako malému mu můžete stanovit jakýkoli termín, klidně i letní
Není nutné držet se formalit ![]()
Z tvého výběru Šimon.
Jinak mě jde k Hudečkovi i ten Martin.
Co Marek nebo Vojtěch?
Mne se moc libi Dominik
a k vasemu prijmeni se mi to libi taky.
Mne se libi vic Simon, ale Stepan a Simon je docela ulet, takze Dominik.
Bedu Hudecka jste nezvazovali? To by melo styl ![]()
@pe-terka píše:
@optimistka85 Martin je dobrá volba a blízkost svátku a narozenin bych neřešilaNebo třeba Tomáš je pěkné
Až povyroste, svátky extra slavit nebude, a jako malému mu můžete stanovit jakýkoli termín, klidně i letní
Není nutné držet se formalit
A to ja tedy zase resim, prijde mi hloupe, aby melo dite vse u sebe, svatek, narozky i Vanoce. Ja bych to tak sama mit nechtela, takze jsme jmeno vybirali i podle toho.