Jméno Bibien?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30384
13.2.24 16:42
@Asdfghjklx píše:
Proc by melo jit o nechtene dite? :think: slo o dotaz na jmeno nic vic :nevim:

Protože to je extrémní paskvil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
13.2.24 20:06

Bibi je u dítěte ještě ok, znám jednu.. Ale dospělá Bibien :zed: chudák ženská
To už bych volila tu Vivien.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
13.2.24 20:16

Já ráda chodím na web zaměřený na odlišné psaní normálních jmen :D Jakože Jana by byla třeba Janatella, Barbora by se psala Barborah a tak :D V angličtině to je ještě vtipnější, když tam se jména píšou jinak, než se čtou. Osobně bych se lidem s takovým jménem nevysmívala a popravdě mě to nějak netankuje. Dokud dítě nemá vysloveně dehonestující jméno, tak jejich věc. Ale je taky pravda, že bych tenhle typ jmen nedala.

Přijde mi, že to tak dobře zní prostě proto, že se ke jménu přidá nějaká líbivá koncovka, a z původního jména se udělá trošku paskvil bez významu. To už bych raději našla neobvyklé jméno, které se mi líbí tak, jak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24581
14.2.24 16:24

Bibien mi evokuje hvězdu peep show, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
14.2.24 20:50
@Zmatka píše:
Já ráda chodím na web zaměřený na odlišné psaní normálních jmen :D Jakože Jana by byla třeba Janatella, Barbora by se psala Barborah a tak :D V angličtině to je ještě vtipnější, když tam se jména píšou jinak, než se čtou. Osobně bych se lidem s takovým jménem nevysmívala a popravdě mě to nějak netankuje. Dokud dítě nemá vysloveně dehonestující jméno, tak jejich věc. Ale je taky pravda, že bych tenhle typ jmen nedala.Přijde mi, že to tak dobře zní prostě proto, že se ke jménu přidá nějaká líbivá koncovka, a z původního jména se udělá trošku paskvil bez významu. To už bych raději našla neobvyklé jméno, které se mi líbí tak, jak je.

Twl, děkuju moc hezky. :roll:
Fantazie jede na plný obrátky.
Jarmilissa, Blaženie, Boženissa, Irenien, Hannorah, Zdenilyn, Danargot… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
15.2.24 00:24

@sirikit chybí ti tam Mišánie a Šariska 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
26.2.24 08:39
@sirikit píše:
Twl, děkuju moc hezky. :roll:
Fantazie jede na plný obrátky.
Jarmilissa, Blaženie, Boženissa, Irenien, Hannorah, Zdenilyn, Danargot… :dance: :dance:
:palec: :potlesk:
a je světový každý stréc z hospody :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.2.24 16:25

V knize není. Je tam jen Bibiana, Bibiane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.5.24 07:59

My máme dceru Bibien a pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.5.24 08:12

@mado nevidím na tom nic špatného, my máme dceru Bibien a kdo to slyší tak říkám jaké to je pěkné jméno. Znám holku, která je Ariana a všichni se přeřeknou a řeknou jí Adriana takových jmen je spousta.
Prostě 100 lidí sto chutí ;)
U nás to je samá Sofie, Bella atd krásná jméno ale abych volala na hřišti Sofie a otočilo se na mě třeba 5 holčiček to fakt ne 😃 a i kdyby někdo řekl dceři Bibiana tak to nehrotím jelikož je to odvozeno s tohoto jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze