Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Felix a Laura zní dobře. Já bych dala asi něco se stejným písmenem třeba Kryštof a Klaudie nebo Stela a Samuel…
Vřele doporučuji nedávat stejne první písmeno, už téměř identické RC stačí. Ani nic rymovaciho.
Další věc je, jestli chcete mít svátky víceméně stejne (pak je ideální Samuel a Linda) nebo naopak od sebe.
Naše dvojcata mají nepodobna jména, stejne je oslovujeme špatně a občas i jménem třetího sourozence jiného pohlaví.
Svátek mají od sebe celkem daleko, je prima, že má každý něco svého.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, čekáme dvojčátka kluka a holku a moc si nevíme rady se jmény, shodli jsme se na těchto kombinacích, ale nevíme co je nejlepší: Felix a Laura, Nathaniel a Linda, Darina a Felix, Viktorie a Samuel, Isabella a Anakin, Jasmin a Felix♥️tak jaká jména jsou podle vás nejhezčí a nebo napište i jiná jména
Nemáte pro kluka hezčí
?
Linda a Darina se mi moc líbí
Se samuelem mám obecně problém. Nejde mi přes uši.
Z výběru asi Nathaniel a Linda/Jasmína
Felix a Laura je super, tady asi ani není o čem debstovat. Rozhodně vynechte Anakina… mně se třeba celkem líbí kombinace Otta a Emma
Z nabídky Viktorie a Samuel.
Já kdybych měla dvojčata, tak dám Viléma a Violu.
Pro kluka Felix. Pro holku Jasmína, Laura nebo Isabella.
Ty tvé seskládané variace jsou takové divoké.
Ahoj maminky, čekáme dvojčátka kluka a holku a moc si nevíme rady se jmény, shodli jsme se na těchto kombinacích, ale nevíme co je nejlepší: Felix a Laura, Nathaniel a Linda, Darina a Felix, Viktorie a Samuel, Isabella a Anakin, Jasmin a Felix♥️tak jaká jména jsou podle vás nejhezčí a nebo napište i jiná jména