Jméno Darek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27254
16.9.16 18:16
@Anonymní píše:
Ahoj, za mesic mam rodit a porad nemame jmeno pro kluka. Jak se vam libi Darek - prosim o uprimne nazory. A jak byste mu rikali? Prosim anonym kvuli rodině, ktera zna muj nick a jmeno s nimi vubec nechceme resit, stacilo nam, co predvedli za přesvědčovací metody u prvorozene dcery… :D :roll: dekuji

Mě se líbí a říkala bych mu Darku, Darenku, Darinku a Dáro

Příspěvek upraven 16.09.16 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.9.16 18:16

Docela se mi líbí, říkala bych mu Darku, Darečku, i v základním tvaru se mi líbí. Určitě bych se nerozhodovala podle toho, zda se líbí ostatním. Jestli se líbí vám, dejte ho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
16.9.16 18:17

Darek se mi libi..a uvidis, ze spoustu zdrobnelin vymyslis az se narodi. U nas mame Romea a zu ze me vypadlo Romejusko, Romicku, Romine atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
16.9.16 18:18

Ale jo. Pokud to ladí k příjmení, tak proč ne :). Mně se jen vybavil Darek Vrána. Děti mu asi budou říkat Dádo, Dájo, líp se jim to bude vyslovovat, což pro kluka asi není úplně nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.9.16 18:21

Nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
16.9.16 18:25
@Anonymní píše:
Ahoj, za mesic mam rodit a porad nemame jmeno pro kluka. Jak se vam libi Darek - prosim o uprimne nazory. A jak byste mu rikali? Prosim anonym kvuli rodině, ktera zna muj nick a jmeno s nimi vubec nechceme resit, stacilo nam, co predvedli za přesvědčovací metody u prvorozene dcery… :D :roll: dekuji

Tak upřímně, mně se toto jméno líbí, jak pro dítě, tak pro dospělého muže. je sice pravda, že tolik možností, jak mu říkat není, ale na druhou stranu, už tento základní tvar - Darek je dobrý ;) Takže…pokud se vám toto jméno líbí, směle do toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
16.9.16 18:28

To radši klasicky Danek než Darek. Ve školce by mu říkali darečku..nelíbí se mi to. Asi mám jinej vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.9.16 18:34

Myslím, že tu před časem jedna uživatelka syna Darka měla, ale už jsem ji tu dlouho neviděla..
Mě to přijde trošku jako přesmyčka Radka :oops:. Samotné jméno vnímám tak neutrálně, je netradiční, ale nedala bych ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.16 18:42

Líbí se mi. Každý má jiný vkus, záleží taky na příjmení. Za mě je nejhorší asi Luděk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.9.16 18:46
@Bonulinka píše:
Ale jo. Pokud to ladí k příjmení, tak proč ne :). Mně se jen vybavil Darek Vrána. Děti mu asi budou říkat Dádo, Dájo, líp se jim to bude vyslovovat, což pro kluka asi není úplně nejlepší.

ale byl to Dalibor. Mimochodem, polévka už byla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
16.9.16 18:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
16.9.16 19:06

Tohle jméno není můj šálek čaje, ale když už by muselo být, tak bych dala Dalibora a říkala mu Darku.

• Citovat
  • Upravit
3491
16.9.16 19:07

Náhodou, není to špatné jméno. Proč ne :palec:

@svycarka Gratuluju! Zajímalo by mě, jaký jste nakonec vybrali jméno. Pamatuji si tvou diskuzi o jméně pro případnou holku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.9.16 19:21
@Anonymní píše:

pro mne pěkné jméno, byl by to prostě Darek - já nějak nemám tendenci zdrobňovat, klukům říkám Adame a Vítku, tak jak se jmenují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.9.16 19:21

Mam kamarada Darka a jmeno je to hezke. Priznam se, ze nez jsem ho poznala, tak jsem ani nevedela, ze takove jmeno existuje :lol: je jich malo a neni tak vsedni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze