Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj, za mesic mam rodit a porad nemame jmeno pro kluka. Jak se vam libi Darek - prosim o uprimne nazory. A jak byste mu rikali? Prosim anonym kvuli rodině, ktera zna muj nick a jmeno s nimi vubec nechceme resit, stacilo nam, co predvedli za přesvědčovací metody u prvorozene dcery…![]()
dekuji
Mě se líbí a říkala bych mu Darku, Darenku, Darinku a Dáro
Příspěvek upraven 16.09.16 v 18:17
Docela se mi líbí, říkala bych mu Darku, Darečku, i v základním tvaru se mi líbí. Určitě bych se nerozhodovala podle toho, zda se líbí ostatním. Jestli se líbí vám, dejte ho ![]()
Darek se mi libi..a uvidis, ze spoustu zdrobnelin vymyslis az se narodi. U nas mame Romea a zu ze me vypadlo Romejusko, Romicku, Romine atd ![]()
Ale jo. Pokud to ladí k příjmení, tak proč ne
. Mně se jen vybavil Darek Vrána. Děti mu asi budou říkat Dádo, Dájo, líp se jim to bude vyslovovat, což pro kluka asi není úplně nejlepší.
@Anonymní píše:
Ahoj, za mesic mam rodit a porad nemame jmeno pro kluka. Jak se vam libi Darek - prosim o uprimne nazory. A jak byste mu rikali? Prosim anonym kvuli rodině, ktera zna muj nick a jmeno s nimi vubec nechceme resit, stacilo nam, co predvedli za přesvědčovací metody u prvorozene dcery…![]()
dekuji
Tak upřímně, mně se toto jméno líbí, jak pro dítě, tak pro dospělého muže. je sice pravda, že tolik možností, jak mu říkat není, ale na druhou stranu, už tento základní tvar - Darek je dobrý
Takže…pokud se vám toto jméno líbí, směle do toho ![]()
To radši klasicky Danek než Darek. Ve školce by mu říkali darečku..nelíbí se mi to. Asi mám jinej vkus.
Myslím, že tu před časem jedna uživatelka syna Darka měla, ale už jsem ji tu dlouho neviděla..
Mě to přijde trošku jako přesmyčka Radka
. Samotné jméno vnímám tak neutrálně, je netradiční, ale nedala bych ho…
Líbí se mi. Každý má jiný vkus, záleží taky na příjmení. Za mě je nejhorší asi Luděk ![]()
@Bonulinka píše:
Ale jo. Pokud to ladí k příjmení, tak proč ne. Mně se jen vybavil Darek Vrána. Děti mu asi budou říkat Dádo, Dájo, líp se jim to bude vyslovovat, což pro kluka asi není úplně nejlepší.
ale byl to Dalibor. Mimochodem, polévka už byla? ![]()
Tohle jméno není můj šálek čaje, ale když už by muselo být, tak bych dala Dalibora a říkala mu Darku.
Náhodou, není to špatné jméno. Proč ne ![]()
@svycarka Gratuluju! Zajímalo by mě, jaký jste nakonec vybrali jméno. Pamatuji si tvou diskuzi o jméně pro případnou holku ![]()
@Anonymní píše:
dekuji
pro mne pěkné jméno, byl by to prostě Darek - já nějak nemám tendenci zdrobňovat, klukům říkám Adame a Vítku, tak jak se jmenují ![]()
Mam kamarada Darka a jmeno je to hezke. Priznam se, ze nez jsem ho poznala, tak jsem ani nevedela, ze takove jmeno existuje
je jich malo a neni tak vsedni ![]()