Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj,čekáme miminko a vypadá to spíše na chlapečka (není to ještě 100% potvrzené) a začali jsme přemýšlet o jménech. Co by se vám líbilo k příjmení Mana? Hledáme zatím pouze inspiraci, tedy prosím o vaše tipy. Je jedno, jestli to bude běžnější jméno, nebo nějaké vzácnější. Případně můžete hodit návrh i pro holčičku (ta by byla Manová), kdyby náhodou. Díky
PS.: Naše předběžné návrhy zatím jsou: Adam, Matouš, Patrik… Silvie, Simona, Petra.
první, co mě napadlo, je Lukáš…
My máme Ondřeje, se stejným příjmením:) Hlavně ne Adam…strašně blbě se to vyslovuje s příjmením dohromady (M+M…případně A+A
)
Určitě ne Adama. To se fakt nehodí, když příjmení začíná na m.
Z holčičích Silvie nebo Petra. Ta Simona mi tam taky nějak neštymuje.
![]()
Jako první mě u kluka napadlo Leopold/Leo Mana. V závěsu hned Aleš.
U holčičích, bude příjmení Mana nebo Manová? od toho bych se odvíjela, ale líbí se mi Alžběta, Sofie.
@Regina Hero píše:
první, co mě napadlo, je Lukáš…
přesně
to „š“ se tam hodí
David Mana, Lukáš Mana, Robert Mana, Daniel Mana, Ondřej Mana, Tomáš Mana, Nikolas Mana, Dominik Mana…
Daniela Manová, Lucie Manová, Laura Manová, Kristýna Manová, Klára Manová, Andrea Manová, Karolína Manová,…
K příjmení Mana/ová se hodí spousta jmen.. ![]()
Mně se k tomuto příjmení vysloveně hodí spíše taková ta „starší“ jména. Zní mi to zajímavě. Ale nevím, jestli patříš mezi zastánce nebo odpůrce takových jmen. Tedy moje nápady:
Vladimír, Dalibor, Antonín, Richard, Rostislav, Radovan. U holky se mi strašně líbí Žofie Manová, Žaneta, Josefína.
Pokud nemáš ráda tahle jména, tak možná Dominik, nebo ten Matouš. U holky bych dala asi tu Petru.
Mě první napadl Dominik
Pro holčičku z Tvého výběru Petra. Simona Manová bych nedávala. Jinak k příjmení se hodi spousta jmen ![]()
Znam Tomáše.
Mi první sedl Oliver, Kryštof, Patrik, Dominik, Tadeáš, Tobiáš.
Karin, Ester, Dominika, Denisa.
Znám Jaroslava a jinak se mi líbí k tomu příjmení Petr a nebo Radovan
Z holčičích Judita, Libuše a Amálie
Ahoj,
čekáme miminko a vypadá to spíše na chlapečka (není to ještě 100% potvrzené) a začali jsme přemýšlet o jménech. Co by se vám líbilo k příjmení Mana? Hledáme zatím pouze inspiraci, tedy prosím o vaše tipy. Je jedno, jestli to bude běžnější jméno, nebo nějaké vzácnější. Případně můžete hodit návrh i pro holčičku (ta by byla Manová), kdyby náhodou. Díky
PS.: Naše předběžné návrhy zatím jsou: Adam, Matouš, Patrik… Silvie, Simona, Petra.