Sára nebo Lenka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.9.16 23:34

Sára nebo Lenka?

Ahoj,

nemůžeme se rozhodnout mezi 2 jmény. Co byste dali, Sára nebo Lenka Smítková?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3594
11.9.16 23:36

Ahoj, za mne Sára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.9.16 23:46

Lenka…

ze Sárinek už mám kopřivku, je jich nějak moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.9.16 23:48

Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
11.9.16 23:49

Rozhodně Lenka, už se to moc nedává a je to hezké jméno. Zato Sárinek je všude jako smetí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
11.9.16 23:55

Můžeš mrknout sem, docela to sedí ;)

https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?…

SÁRA

• inteligentní snílek, který hodně obětuje své rodině a svým blízkým. Rodinu zakládá, když už, tak hodně pozdě. Vždy má ohledy na druhé. Vibrace není jménu příznivá a přináší četná zklamání přes současnou popularitu jména. Moc ho nedoporučuji. Vládne Slunce, Měsíc a Mars.

LENKA

• opět karmická vibrace. Lenky nemají jednoduchý a šťastný život. Je jen velmi málo světlých výjimek, a to musí mít opravdu dobré datum narození a souřadnici s příjmením. Největší problém může být v milostných vztazích. Když vztah náhle končí, Lenka se ptá proč. A já odpovídám: „Protože máš, holka, špatnou vibraci.“ Jméno bych doporučila zkrátit na Lenu i na matrice. Vládne Mars, Slunce, Venuše a Saturn, který s Venuší pěkně cvičí. Přestože je jméno velmi rozšířené, přemýšlejte, zda ho svému dítěti dáte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
11.9.16 23:58

Taky hlasuju pro Lenku, je jich v poslední době málo a je to pěkné jméno (a taky mám v okolí několik zvířat pojmenovaných Sára, a ani jedno pojmenované Lenka :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.9.16 00:09

Dala bych Lenka. Sárinek je strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.9.16 00:40

Lenka. Malá Lenička bude v dnešní době jedinečná :palec:

A s těma karmickýma vibracema - za nás bylo Lenek dost, jmenuje se tak moje nejlepší kamarádka, plus mám další dvě dospělé Lenky ve svém okolí (obě jsou sestry mých kamarádek), a ani jedna z nich nemá špatný život, ba právě naopak, všem se daří dobře, mají hezké manželství, několik super dětí, dobrou práci…
Karmické vibrace jsou podle mě nesmysl :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
12.9.16 00:51

Jsem Lenka a nikdy se mi teda moje jméno nelíbilo. Ale je fakt, že v dnešní době by bylo asi i originální. Vůbec neznam v širokém okolí malou Leničku. Nás kolem cca 40ti letých je dost :mrgreen: Na střední jsme byly ve třídě 4 Lenky. Sára je takové tvrdé :think: a je jich hrozně. No a život tedy úplně jednoduchý nemam, ale vždy se nějak oklepu, nadechnu a jdu dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
12.9.16 01:11

Lenka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
12.9.16 03:06

Sára. Je to nádherný jméno. Kdybychom tak pár let před narozením dcery nepojmenovali kočku, tak se tak jmenovala ona :lol:. Ale mě se Lenka nelíbí, takže z těch dvou mám jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.9.16 05:49

Mně se víc líbí Sára :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.9.16 05:56

Mám sestru Sáru takže 100% Sára :potlesk: