Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Lenka.Taky jich znám mraky dospělých a vetsina z nich má šťastný život. Na malou Lenicku jsem narazila nedávno.
Dobré ráno, volím Leničku. Až bude dospělá budou jí říkat Lenko, když bude malá bude to Lenička. A s oslovením sama sebe nebude mít problém, kdyby ráčkovala. Sára se mi nelíbí a vždy si vybavím tu holku na pískovišti s dlouhýma vlasama a nudlí u nosu.
Jméno Lenka má spoustu domácích podob na rozdíl od Sáry. Loni se narodilo 505 Sár a 177 Lenek.
Lenka..krásné jméno a teď už se moc nedává. Sára je snad každá druhá holčička
@vjerunqa píše:
Můžeš mrknout sem, docela to sedí![]()
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?…
SÁRA
- inteligentní snílek, který hodně obětuje své rodině a svým blízkým. Rodinu zakládá, když už, tak hodně pozdě. Vždy má ohledy na druhé. Vibrace není jménu příznivá a přináší četná zklamání přes současnou popularitu jména. Moc ho nedoporučuji. Vládne Slunce, Měsíc a Mars.
LENKA
- opět karmická vibrace. Lenky nemají jednoduchý a šťastný život. Je jen velmi málo světlých výjimek, a to musí mít opravdu dobré datum narození a souřadnici s příjmením. Největší problém může být v milostných vztazích. Když vztah náhle končí, Lenka se ptá proč. A já odpovídám: „Protože máš, holka, špatnou vibraci.“ Jméno bych doporučila zkrátit na Lenu i na matrice. Vládne Mars, Slunce, Venuše a Saturn, který s Venuší pěkně cvičí. Přestože je jméno velmi rozšířené, přemýšlejte, zda ho svému dítěti dáte.
Ty jo. Abych měla ještě kvůli jménu špatný život
no jmenuji se Lenka a mám život zatím šťastný. Aspoň to budu mít na co svést
@Anonymní píše:
Ahoj,nemůžeme se rozhodnout mezi 2 jmény. Co byste dali, Sára nebo Lenka Smítková?
Lenka ![]()