Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nikdy jsem Eliana neslyšela, ale moc se mi líbí, i k tomu příjmení. Ta ostatní tři moc nemusím, ale proč ne.
Eliana? Proč ne
Jméno je to hezké, z těch vašich návrhů se mi líbí nejvíc. Umím si ho představit i na dospělou ženu.
Ale jo, zas tak velký úlet to není.
Pořád je to lepší než Isabella a nebo Anabel. Možná bych ještě zvážila tu Olívii, ta mi přijde celkem fajn.
Hezke jmeno a hodi se i k vasemu prijmeni Eliana Vagnerova je super kombinace.
Krásné jméno, mně se to líbí i k příjmení
I ty další tři jsou pěkné, máte štěstí na příjmení, takové zvučné a snese i takováto netypická „nečeská“ jména ![]()
Jméno Eliana jsem ještě neslyšela, ale proč ne, nezní to jako výstřelek, k příjmení to celkem jde..asi nejvíc z těch uvedených jmen. Umím si to představit i pro dospělou.
Za mě palec nahoru
Originální a přitom to nijak „neřve“. A k příjmení se hodí ![]()
K Vágnerové se taková jména hodí, Eliana jako dospělka, malá může byt Eli nebo Lili…
Nádherné jméno, zní velmi dobře, jak pro malou slečnu, tak pro dospělou ženu, nezní tvrdě, má spoustu variant, za mě super! Případně ještě Olívie je velmi pěkná
.
@Anonymní píše:
Ahoj,co říkáte na toto jméno? Hrozně se nám líbí, navíc se dá vymyslet spousta oslovení. Ještě se nám líbí Olívie, Isabella a Anabel - příjmení Vagnerová. Ptám se především na to, jestli si umíte to jméno představit i pro dospělou ženu, zda vám zní dost důstojně. Já jsem teď dost ovlivněná hormony, tak nevím, jestli mám dobrý úsudeka manžel je v tom dost ulítnutý, ten by klidně dal i nějaký úlet
. Děkuji za názory (prosím i o ty kritické).
Je krásné, když jste se shodli a líbí se vám, tak ti může být jedno, co si myslí ostatní. Já mám pro kluka vybrané jméno Oliver a starším členům rodiny se nelíbí, ale ať si zvyknou, hlavně že se líbí mně a manželovi ![]()
Mně se líbí moc. ![]()
Z těch vámi navrhovaných určitě nejvíc, pak hned Olivie. Ta další dvě jména za mě neee.
Eliana se mi líbí i pro dospělou ženu a má hodně variant oslovení.
Ahoj,
co říkáte na toto jméno? Hrozně se nám líbí, navíc se dá vymyslet spousta oslovení. Ještě se nám líbí Olívie, Isabella a Anabel - příjmení Vagnerová. Ptám se především na to, jestli si umíte to jméno představit i pro dospělou ženu, zda vám zní dost důstojně. Já jsem teď dost ovlivněná hormony, tak nevím, jestli mám dobrý úsudek
a manžel je v tom dost ulítnutý, ten by klidně dal i nějaký úlet
. Děkuji za názory (prosím i o ty kritické).