Gabriel a Rafael

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
15.7.17 13:47

gabriel a rafael

Jen tak ze zvědavost :mrgreen: známá čeká dvojčata - kluky, už doma má holčičku Michaelu a chtěla kluky by chtěla pojmenovat rafael a gabriel, sice nevím, jak by jim říkala :lol:, ale budiž, je to jejich věc, ale pochybuju, že by jí na matrice dovolili dát jméno rafael, znáte nějakého? Podotýkám, že jsou věřící a jména mají vybrány podle jakýchsi světců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3736
15.7.17 13:52

Já znám Rafaela. Máš vybraná krásná jména :palec: Rafael se strašně líbí mému manželovi, ale zatím jsme se shodli na Oliverovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.7.17 13:52

Jo dovolí jí to, nechápu smysl diskuze, připadá mi to že očekáváš že ji tu budeme s tebou pomlouvat

• Citovat
  • Upravit
3736
15.7.17 13:53

Našla jsem ti, že je jich v čr 311, tak by neměl být problém, že bhttp://krestnijmeno.prijmeni.cz/Rafaely ho neschválili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
15.7.17 13:56
@Doe_Jane píše:
Jo dovolí jí to, nechápu smysl diskuze, připadá mi to že očekáváš že ji tu budeme s tebou pomlouvat

Ptala se, jestli v ČR povolí jméno Rafael 8o

Jinak technická, nešlo by kamarádce navrhnout ještě Gargamela a Azraela? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.7.17 13:57
@LAlezane píše:
Ptala se, jestli v ČR povolí jméno Rafael 8oJinak technická, nešlo by kamarádce navrhnout ještě Gargamela a Azraela? :mrgreen:

já tu otázku v tom vidím, jen jsem psala jak to na mě působí… ;)

• Citovat
  • Upravit
407
15.7.17 14:00

Gabrielovi říkáme Gabo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.7.17 14:01

Rafael se mi vůbec nelíbí a Gabriel je taky divné jméno. Snad nebudou mít chlapci vadu řeči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
15.7.17 14:06

Me se libi Gabriel i Rafael. Jde taky o prijmeni :) myslim, ze by nemel byt problem na matrice. Jsou to normalni jmena.

Příspěvek upraven 15.07.17 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.7.17 14:09
@Doe_Jane píše:

ne, o pomluvy nejde, jen mi to přijde takové nezvyklé, žádného neznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.17 14:10

Tebe bych chtela mit za kamaradku 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27559
15.7.17 14:11
@bony58 píše:
Jen tak ze zvědavost :mrgreen: známá čeká dvojčata - kluky, už doma má holčičku Michaelu a chtěla kluky by chtěla pojmenovat rafael a gabriel, sice nevím, jak by jim říkala :lol:, ale budiž, je to jejich věc, ale pochybuju, že by jí na matrice dovolili dát jméno rafael, znáte nějakého? Podotýkám, že jsou věřící a jména mají vybrány podle jakýchsi světců.

ještě že nejsem tvoje známá :roll: ale obě jména jsou normální nevím co se ti na nich zdá divného, kromě toho že ty je neznáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
15.7.17 14:13

@bony58 Rafael, Rafi..normální jméno.

Gabriel, Gabi, taky znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.17 14:23

Hned mi naskočil tenista Rafael Nadal. A jo, jména jsou to pro mě příšerná. Taková pro změkčilého chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15046
15.7.17 14:33

@bony58 Jména nejsou žádná neznámá exotika, jistě budou bez problému zapsána do rodných listů. Mě se i docela líbí, lepší než honzíčei, kubíček, tomášek, matýsek a jiná ohraná jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze