Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jen tak ze zvědavost
známá čeká dvojčata - kluky, už doma má holčičku Michaelu a chtěla kluky by chtěla pojmenovat rafael a gabriel, sice nevím, jak by jim říkala
, ale budiž, je to jejich věc, ale pochybuju, že by jí na matrice dovolili dát jméno rafael, znáte nějakého? Podotýkám, že jsou věřící a jména mají vybrány podle jakýchsi světců.
Já znám Rafaela. Máš vybraná krásná jména
Rafael se strašně líbí mému manželovi, ale zatím jsme se shodli na Oliverovi ![]()
Jo dovolí jí to, nechápu smysl diskuze, připadá mi to že očekáváš že ji tu budeme s tebou pomlouvat
Našla jsem ti, že je jich v čr 311, tak by neměl být problém, že bhttp://krestnijmeno.prijmeni.cz/Rafaely ho neschválili ![]()
@Doe_Jane píše:
Jo dovolí jí to, nechápu smysl diskuze, připadá mi to že očekáváš že ji tu budeme s tebou pomlouvat
Ptala se, jestli v ČR povolí jméno Rafael ![]()
Jinak technická, nešlo by kamarádce navrhnout ještě Gargamela a Azraela? ![]()
@LAlezane píše:
Ptala se, jestli v ČR povolí jméno RafaelJinak technická, nešlo by kamarádce navrhnout ještě Gargamela a Azraela?
já tu otázku v tom vidím, jen jsem psala jak to na mě působí… ![]()
Rafael se mi vůbec nelíbí a Gabriel je taky divné jméno. Snad nebudou mít chlapci vadu řeči…
Me se libi Gabriel i Rafael. Jde taky o prijmeni
myslim, ze by nemel byt problem na matrice. Jsou to normalni jmena.
Příspěvek upraven 15.07.17 v 14:11
@Doe_Jane píše:
ne, o pomluvy nejde, jen mi to přijde takové nezvyklé, žádného neznám ![]()
@bony58 píše:
Jen tak ze zvědavostznámá čeká dvojčata - kluky, už doma má holčičku Michaelu a chtěla kluky by chtěla pojmenovat rafael a gabriel, sice nevím, jak by jim říkala
, ale budiž, je to jejich věc, ale pochybuju, že by jí na matrice dovolili dát jméno rafael, znáte nějakého? Podotýkám, že jsou věřící a jména mají vybrány podle jakýchsi světců.
ještě že nejsem tvoje známá
ale obě jména jsou normální nevím co se ti na nich zdá divného, kromě toho že ty je neznáš ![]()
@bony58 Rafael, Rafi..normální jméno.
Gabriel, Gabi, taky znám.
Hned mi naskočil tenista Rafael Nadal. A jo, jména jsou to pro mě příšerná. Taková pro změkčilého chlapa…
@bony58 Jména nejsou žádná neznámá exotika, jistě budou bez problému zapsána do rodných listů. Mě se i docela líbí, lepší než honzíčei, kubíček, tomášek, matýsek a jiná ohraná jména.