Jméno Felix

722
14.12.11 09:35

Jméno Felix

Můžu každou chvíli porodit a ještě nemáme rozhodlé jméno !! :oops: :oops: Samozřejmě, že jsme měli své favority, ale z těch sešlo. S manželem jsme na trochu netradiční a Felix nás zaujal. Co na něj říkáte a znáte nějakého?? Jak mu říkají?? Já žádného neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
14.12.11 09:39

Taky záleží na příjmení. Felix neni ošklivé jméno,ale jak mu budete říkat? nic jinýho než Felix mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.12.11 09:41

Je to krásné jméno!! Znám Felixe dva - otec a syn. Když byl malý, byl to Felda..
Mně se ještě líbí Hubert a Hugo. Mám smůlu - mám čtyři holky… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.12.11 09:42
motika píše:
Taky záleží na příjmení. Felix neni ošklivé jméno,ale jak mu budete říkat? nic jinýho než Felix mě nenapadá :nevim:

Zdrobnele bych mu rikala si Fíla…
Za me hezky jmeno :palec: Hlavne netradicni a ve skolce nebo skole jich urcite moc nebude :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
14.12.11 09:45

Příspěvek upraven 14.11.13 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
14.12.11 09:52

No taky máme podobný problém ,porod za dveřmi a ještě nevyplněná dohoda o jménu :jazyk: . Felix se mi moc líbí, i já bych ho klidně dala, ale manžel ne. Říkala bych mu Feldíku nebo prostě Felixi. Já jsem strašně chtěla Viktora nebo Bertíka a nakonec to asi bude Oldřich.Tentokrát ustoupím manželovi, on mi pořád mluví u břicha a říká Oldíku nebo Olouši… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2673
14.12.11 09:54

Já myslím že k tomu příjmení se to hodí výborně :D :palec: Je to moc hezký jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.12.11 09:57

Znám jednoho Jiřího, který ale dostal přezdívku Felix, protože pro firmu Felix pracoval :lol: Říkáme mu různě… Feldo, Fílo, Feli…přijde mi to jako krásné a netradiční :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.12.11 10:02

Felix je pěkné jméno, taky jsem ho měla na seznamu, ale manžel nesouhlasil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.12.11 10:08

Ahojky, Felix se mi taky líbí, já chtěla původně Adalberta, ale to mi bylo těžce zamítnuto, tak jsem to změnila na Alberta, to mi taky doma neprošlo, tak nakonec jsme se ofiko zhodli na Oliverovi(pokud by to byl teda kluk), ale stejně si myslím, že to bude Jůlinka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.11 10:11

Felix je moc hezké jméno a říkala bych mu Felí, Fíla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
14.12.11 10:13
Přesně, za mě ano, za manžela nee :lol:
igracek píše:
Felix je pěkné jméno, taky jsem ho měla na seznamu, ale manžel nesouhlasil
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
14.12.11 10:14
Alberta má známá a je to krásné a tvárné jméno, líbí se mi moc!!
ankasz píše:
Ahojky, Felix se mi taky líbí, já chtěla původně Adalberta, ale to mi bylo těžce zamítnuto, tak jsem to změnila na Alberta, to mi taky doma neprošlo, tak nakonec jsme se ofiko zhodli na Oliverovi(pokud by to byl teda kluk), ale stejně si myslím, že to bude Jůlinka :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
14.12.11 10:34

Jednoho znám a říkají mu Fífo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
14.12.11 10:40

Vy jste mě tu tak hezky podpořili :hug: :palec: Čekala jsem spíše negace,tak jsem příjemně překvapena. Že bych tu kolonku konečně už vypsala? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze