Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Můžu každou chvíli porodit a ještě nemáme rozhodlé jméno !!
Samozřejmě, že jsme měli své favority, ale z těch sešlo. S manželem jsme na trochu netradiční a Felix nás zaujal. Co na něj říkáte a znáte nějakého?? Jak mu říkají?? Já žádného neznám.
Taky záleží na příjmení. Felix neni ošklivé jméno,ale jak mu budete říkat? nic jinýho než Felix mě nenapadá ![]()
Je to krásné jméno!! Znám Felixe dva - otec a syn. Když byl malý, byl to Felda..
Mně se ještě líbí Hubert a Hugo. Mám smůlu - mám čtyři holky…
![]()
motika píše:
Taky záleží na příjmení. Felix neni ošklivé jméno,ale jak mu budete říkat? nic jinýho než Felix mě nenapadá
Zdrobnele bych mu rikala si Fíla…
Za me hezky jmeno
Hlavne netradicni a ve skolce nebo skole jich urcite moc nebude ![]()
No taky máme podobný problém ,porod za dveřmi a ještě nevyplněná dohoda o jménu
. Felix se mi moc líbí, i já bych ho klidně dala, ale manžel ne. Říkala bych mu Feldíku nebo prostě Felixi. Já jsem strašně chtěla Viktora nebo Bertíka a nakonec to asi bude Oldřich.Tentokrát ustoupím manželovi, on mi pořád mluví u břicha a říká Oldíku nebo Olouši… ![]()
Já myslím že k tomu příjmení se to hodí výborně
Je to moc hezký jméno.
Znám jednoho Jiřího, který ale dostal přezdívku Felix, protože pro firmu Felix pracoval
Říkáme mu různě… Feldo, Fílo, Feli…přijde mi to jako krásné a netradiční ![]()
Felix je pěkné jméno, taky jsem ho měla na seznamu, ale manžel nesouhlasil
Ahojky, Felix se mi taky líbí, já chtěla původně Adalberta, ale to mi bylo těžce zamítnuto, tak jsem to změnila na Alberta, to mi taky doma neprošlo, tak nakonec jsme se ofiko zhodli na Oliverovi(pokud by to byl teda kluk), ale stejně si myslím, že to bude Jůlinka ![]()
igracek píše:
Felix je pěkné jméno, taky jsem ho měla na seznamu, ale manžel nesouhlasil
ankasz píše:
Ahojky, Felix se mi taky líbí, já chtěla původně Adalberta, ale to mi bylo těžce zamítnuto, tak jsem to změnila na Alberta, to mi taky doma neprošlo, tak nakonec jsme se ofiko zhodli na Oliverovi(pokud by to byl teda kluk), ale stejně si myslím, že to bude Jůlinka
Vy jste mě tu tak hezky podpořili
Čekala jsem spíše negace,tak jsem příjemně překvapena. Že bych tu kolonku konečně už vypsala?
![]()