Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojda, jaký máte názor na jméno Nella..?? spoustu lidí mně od toho odrazuje, prý je to jak jméno pro psa..
![]()
Já mám raději česká jména. Ale jako pro psa mi toto jméno nepřipadá.
Můj názor? Začíná být přenelinkováno.
Na druhé straně, pokud se ti to jméno líbí, resp. vám oběma rodičům (poud do toho tatínek má co kecat), tak bych si vyslechla názor okolí, odkejvala ho … a vyplnila si ten papír o jméně po svém.
Me se to jmeno strasne libi. ![]()
kdybychom cekali holcicku tak byla mezi fovoritkama ![]()
Taky se mi líbí, ale Nellinek je hodně. I když, Jonášů taky. ![]()
Mám doma malou Nelli a je to krásné a jemné jméno. Nezdá se mi , že by se venku jmenovala každá druhá Nela nebo Nelli jako Tereza a Jakub. Otázka vkusu. Toto jméno bylo můj favorit.
Mě se líbí víc česká klasická jména a je fakt, že v okolí znám dva človíčky co mají psy Nelinky.
My jednu takovou Nelinku čekáme
i když s jedním l
a že je jich hodně? Zas tak moc mi nepřijde a hlavně ta naše bude jen ta jedna
Adélek, Terezek atd. je taky hodně a co ![]()
Nenech si do toho kecat od ostatních,však je to vaše dítě,ne?Mě se to jméno teda nelíbí,ale na tom přece nesejde ![]()
abbee píše:
My jednu takovou Nelinku čekámei když s jedním l
a že je jich hodně? Zas tak moc mi nepřijde a hlavně ta naše bude jen ta jedna
Adélek, Terezek atd. je taky hodně a co
Tak tak ![]()
Emilie píše:
Můj názor? Začíná být přenelinkováno.Na druhé straně, pokud se ti to jméno líbí, resp. vám oběma rodičům (poud do toho tatínek má co kecat), tak bych si vyslechla názor okolí, odkejvala ho … a vyplnila si ten papír o jméně po svém.
JO a neznám žádného psa jménem Nela
I když nám známý taky tvrdil, že je to jak pro psa
Neříkám, kdybychom chtěli dceru pojmenovat Asta ![]()
Je to hezké jméno, proč ne… Není ani tak cizokrajně znějící, takže klidně i kombinace s ryze českým příjmením…
A jméno pro psa to není, jmenoval se tak kdysi můj křeček ![]()