Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jsem tu nová a mám k vám prosbu. Čekám druhé mimčo a to holčičku a nevím si rady se jménem
. Příjmení bude Herinková. Nechci Karolínu, Elišku, Terezu, Annu, Natálii, Adélku, Emu. Doma máme už Honzíka. PROSÍM poraďte.
my máme Dominiku a druhá, pokud bude holka, bude Monika. K vašemu příjmení bych dala spíš něco kratšího. Tak nejvýš tři slabiky. (pořád vzpomínám na Gabrielu Himmelsbergerovou ze základky, což mi vždycky přišlo děsně dlouhý)
Ale v vám by třeba zrovna Gábinka šla. Nebo Julie, Jana, Eva, Alice by se mi líbila ![]()
Alena se mi nelíbí a Kateřina se teď dává docela dost často.
Mně by se líbilo něco kratšího, ideálně dvouslabičnýho bez R.. znala jsem Pavlu, dala by se třeba Soňa, Nina, Dana, Anna, Běla, Dita, Eva, to už jedu podle novýho kalendáře…
Já jsem pro Valentýnu, měli jsme ji v plánu , ale nakonec je z Valentýnky Šimonek ![]()
Mě hned napadla Hela, Helenka, ale to je asi blbý skrze to příjmení, co
![]()
Vždycky jsem chtěla Sáru, ale tu má bohužel bratr. Jinak se mi líbí Aneta, Nela, Ellen, Darina, Daniela…
Mě se líbí Anetka, mám ho vybrané pro svojí holčičku, jestli ovšem někdy bude ![]()
my meli holcici vybrane Emma ale libila se nam i Dorotka. a nebo Laurinka je krasny ![]()
Ahojky já čekám chlapečka.Kdybych čekala holčicku tak vybírám mezi Vaneskou,Eleanorou,Sárinkou nebo Terezkou…