Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky,čekáme holčičku a vůbec nevím jaké jméno,chtěla bych nějaké netradiční.Mám už syna Denise.Jméno by se mělo hodit k příjmení Glocarová.Líbí se mi Mia,Thea,Ebigail.Ale manža s tim nesouhlasí.Máte nějaký nápad na jméno? Jaké máte vy netradiční jméno pro holčičku?
ahoj mi teda máme Teinku,ale přišlo to tak nějak samo,pročítala jsem knížku jak se bude jmenovat a když se mi nějaký jméno líbilo,tak se mi moc nelíbil význam, nebo už bylo v rodině, pak jsem uviděla Teu a říkám si no jasně to je ono,krásný význam a bylo to ![]()
Ahoj! Moje oblíbená jména jsou Klaudie (Claudia), Karin, Marina…Je spousta krásných jmen, ale vybírání je těžký ![]()
Ahoj, me se libi vsechny tri jmena, co jsi napsala. Akorat Bych Abigail psala s A. A proc se manzelovi zadne nelibi? Je zastancem klasickych jmen? K vasemu prijmeni se hodi vsechno- to mate vyhodu ![]()
Ahojky, obávám, se že dneska vybrat originální jméno je docelá náročný ![]()
Jinak Tea se mi taky moc líbí, ale to by mi asi neprošlo ![]()
Já bych asi teda ale volila jméno, co je v kalendáři, mně by se nechtělo se dohadovat s matrikou.
Ještě mně napadá Ráchel
jednu znám a říkají jí Chelinko
Tak my máme Klaudii, původně jsem chtěla Elisabeth, ale neprošla ![]()
já měla na holčičku vybrané jméno Ella,stašně se mi líbí a kupodivu i přítel s ním souhlasil
mno ale máme druhého kluka
tak třeba někdy v budoucnu ta třetí dítko použijem ![]()
ja mam Leonie, pre vas v cesku mozno nie az take neobycajne, povodne som chcela Leona, ale muz nesuhlasil, zdalo sa mu to tvrde, tak sme urobili kompromis a je z nej Leonie.
Paci sa mi aj Tabea, Nadin, je vela peknych mien, kazdemu sa paci daco ine ![]()
Nevím, jestli máme až tak netradiční jméno (Berenika)
. Měla jsem spoustu nápadů (Mia, Justýna, Thea…), ale přes tatínka nic neprošlo. Nicméně s Berunkou jsem spokojená, mám pocit, že jsme pro naši holčičku nakonec našli to pravé jméno ![]()
presne a este vam (ceskam) zavidim tu Berunku
a tiez Vendulku
tie sa mi moc pacia…ale tu by to asi nikto nepochopil ![]()
ahoj ,švagrová čekají holčičku a bude to Matylda,první mají Dorothea
Ahoj, máme Florinku - myslím, že to není moc netradiční, ale zase ne okoukané. K příjmení by Vám myslím Flora šlo dobře. Denis taky není zas tak nic netradičního, jen jich není tolik, tak si myslím, že tato 2 jména jsou na tom podobně ![]()
Divine píše:
Ahoj, me se libi vsechny tri jmena, co jsi napsala. Akorat Bych Abigail psala s A. A proc se manzelovi zadne nelibi? Je zastancem klasickych jmen? K vasemu prijmeni se hodi vsechno- to mate vyhodu
Manželovi se libí Sabina,ale mě to jméno nějak nejde z pusy.