Netradiční jméno pro holčičku

612
11.10.11 09:01

Netradiční jméno pro holčičku

Ahoj maminky,čekáme holčičku a vůbec nevím jaké jméno,chtěla bych nějaké netradiční.Mám už syna Denise.Jméno by se mělo hodit k příjmení Glocarová.Líbí se mi Mia,Thea,Ebigail.Ale manža s tim nesouhlasí.Máte nějaký nápad na jméno? Jaké máte vy netradiční jméno pro holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
11.10.11 09:03

ahoj mi teda máme Teinku,ale přišlo to tak nějak samo,pročítala jsem knížku jak se bude jmenovat a když se mi nějaký jméno líbilo,tak se mi moc nelíbil význam, nebo už bylo v rodině, pak jsem uviděla Teu a říkám si no jasně to je ono,krásný význam a bylo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.11 09:08

Ahoj! Moje oblíbená jména jsou Klaudie (Claudia), Karin, Marina…Je spousta krásných jmen, ale vybírání je těžký :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608

Ahoj, me se libi vsechny tri jmena, co jsi napsala. Akorat Bych Abigail psala s A. A proc se manzelovi zadne nelibi? Je zastancem klasickych jmen? K vasemu prijmeni se hodi vsechno- to mate vyhodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230

Ahojky, obávám, se že dneska vybrat originální jméno je docelá náročný :nevim:
Jinak Tea se mi taky moc líbí, ale to by mi asi neprošlo :lol:
Já bych asi teda ale volila jméno, co je v kalendáři, mně by se nechtělo se dohadovat s matrikou.
Ještě mně napadá Ráchel :palec: jednu znám a říkají jí Chelinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

Hlasuju (opět) pro Medu, Meda :srdce: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
11.10.11 09:09

Tak my máme Klaudii, původně jsem chtěla Elisabeth, ale neprošla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053

já měla na holčičku vybrané jméno Ella,stašně se mi líbí a kupodivu i přítel s ním souhlasil :mrgreen: mno ale máme druhého kluka :lol: tak třeba někdy v budoucnu ta třetí dítko použijem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838

ja mam Leonie, pre vas v cesku mozno nie az take neobycajne, povodne som chcela Leona, ale muz nesuhlasil, zdalo sa mu to tvrde, tak sme urobili kompromis a je z nej Leonie.
Paci sa mi aj Tabea, Nadin, je vela peknych mien, kazdemu sa paci daco ine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
11.10.11 09:13

Z takových netradičních se mi docela líbí Maja :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
11.10.11 09:14

Nevím, jestli máme až tak netradiční jméno (Berenika) :think: . Měla jsem spoustu nápadů (Mia, Justýna, Thea…), ale přes tatínka nic neprošlo. Nicméně s Berunkou jsem spokojená, mám pocit, že jsme pro naši holčičku nakonec našli to pravé jméno :palec:

• Citovat
  • Upravit
3838
11.10.11 09:16

presne a este vam (ceskam) zavidim tu Berunku :think: a tiez Vendulku :wink: tie sa mi moc pacia…ale tu by to asi nikto nepochopil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.10.11 09:16

ahoj ,švagrová čekají holčičku a bude to Matylda,první mají Dorothea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
11.10.11 09:20

Ahoj, máme Florinku - myslím, že to není moc netradiční, ale zase ne okoukané. K příjmení by Vám myslím Flora šlo dobře. Denis taky není zas tak nic netradičního, jen jich není tolik, tak si myslím, že tato 2 jména jsou na tom podobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
11.10.11 09:22
Divine píše:
Ahoj, me se libi vsechny tri jmena, co jsi napsala. Akorat Bych Abigail psala s A. A proc se manzelovi zadne nelibi? Je zastancem klasickych jmen? K vasemu prijmeni se hodi vsechno- to mate vyhodu :wink:

Manželovi se libí Sabina,ale mě to jméno nějak nejde z pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze