Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ještě mě napadla Cloe, ale to se moc k vašemu říjmení nehodí ![]()
Rozálie je moje srdcovka
To se snažím už teď manželovi podsouvat, aby za těch pár let s tím jménem byl eventuálně smířenej ![]()
Gloci píše:
Ahoj maminky,čekáme holčičku a vůbec nevím jaké jméno,chtěla bych nějaké netradiční.Mám už syna Denise.Jméno by se mělo hodit k příjmení Glocarová.Líbí se mi Mia,Thea,Ebigail.Ale manža s tim nesouhlasí.Máte nějaký nápad na jméno? Jaké máte vy netradiční jméno pro holčičku?
Tak to poslední se píše Abigail ![]()
Divine píše:Banny.J píše:Bella je super. Treba Isabella- da se ji rikat Iza i Bella. jednou jsem se starala o Izabellu (byla s Z) a moc se mi libilo, kdyz jsem ji rikala Izi, Izinko
Ahoj, mě se líbí Bella
Já bych byla spíš pro tu Isabellu. Bella je spíš pro pejsky (ale to je čistě můj osobní názor, pár jich znám) ![]()
Amélie
Máme jí a jsme moc spokojený.Ale už to asi není tak neobvyklé ![]()
Jinak se mi líbí Chloe, Naomi, Charlotte, Megan, Nicole, Mercedes, Sarah, Scarlett, Vivien, Vanessa ![]()
Alice19761 píše:Divine píše:Přesně tak, Abigail se s „E“ myslím nepíše
Ahoj, me se libi vsechny tri jmena, co jsi napsala. Akorat Bych Abigail psala s A. A proc se manzelovi zadne nelibi? Je zastancem klasickych jmen? K vasemu prijmeni se hodi vsechno- to mate vyhodu![]()
!
Mám známou s tímto jménem!
jeste bych trochu poopravila na Abbygail
já mám Theu a je to super jméno
jinak se mi líbila ještě jména jako - Brigita, Emma, Mia, Stella, Gita, Lea, Zoe…
lucie.t píše:Alice19761 píše:jeste bych trochu poopravila na AbbygailDivine píše:Přesně tak, Abigail se s „E“ myslím nepíše
Ahoj, me se libi vsechny tri jmena, co jsi napsala. Akorat Bych Abigail psala s A. A proc se manzelovi zadne nelibi? Je zastancem klasickych jmen? K vasemu prijmeni se hodi vsechno- to mate vyhodu![]()
!
To je hra
Nevím jestli to může být i jako jméno ale rozhodně vypadá líp ta Abigail ![]()
lucie.t píše:Alice19761 píše:jeste bych trochu poopravila na AbbygailDivine píše:Abby- je zkratka v anglictine, ne?
Ahoj, me se libi vsechny tri jmena, co jsi napsala. Akorat Bych Abigail psala s A. A proc se manzelovi zadne nelibi? Je zastancem klasickych jmen? K vasemu prijmeni se hodi vsechno- to mate vyhodu
Přesně tak, Abigail se s „E“ myslím nepíše![]()
!