Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, potřebovala bych vědět, kdy slaví svátek Sofie, děkuji moc… ![]()
Tak já mám asi divnej kalendář, protože já mám Sofii zapsanou v kalendáři…
s manželem jsme také chtěli Sofii, ale nakonec budeme mít chlapečka
Sofii mám v kalendáři pod 15.5.
Purelily píše:
Tak já mám asi divnej kalendář, protože já mám Sofii zapsanou v kalendáři…s manželem jsme také chtěli Sofii, ale nakonec budeme mít chlapečka
hádej kdy má žofie ![]()
sophinka píše:Purelily píše:hádej kdy má žofie
Tak já mám asi divnej kalendář, protože já mám Sofii zapsanou v kalendáři…s manželem jsme také chtěli Sofii, ale nakonec budeme mít chlapečka
Jj vím že na Žofku
ale jen je zvláštní, že v kalendáři máte všichni psanou Žofii a já Sofii
no, ikdyž mám ji tam psanou jen v tom pracovním kalendáři, který vydává kdo jiný než náš zaměstnavatel, takže to je možné opravdu všechno
(doma mám psanou Žofku)
„Zadám si na internet ´“Kdy má svátek Sofienapíšemi to že 15.5. a že podomácku používaná jména žofie, žofka…
Hledám v kalendáři a jméno Sofie tam neexistuje!!!V dálším tak existuje!!!
Píšu 15.5. sestřence k svátku a ona ani neví že ho má, nebylo to v kalendáři, malé nedorozumění se vysvětlilo tím že jsem měla pravdu a sestřenka koukala. Můj příběh Sofie
![]()
Obnovuji diskuzi. Kdo máte Sofii, jak to má napsané v rodném listě? Sofie, Sofia, nebo Sophia? Pokud všechno dobře dopadne a budeme mít holčičku, tak chceme Sofii. Nejvíc se mi asi
Líbí normálně Sofie.
@smudlik.esta Myslim,ze muzete dat kteroukoliv variantu. Ja jsem taky pro: Sofie
Tak tak;-) Sofie je asi nejlepší. Hlavně je to i prakticky, nebude muset nic hláskovat