Jméno pro kluka - Denis

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
16.7.11 12:13

Jméno pro kluka-Denis

Zdravím všechny maminky které mají syna jménem Denis.Mám toto jméno vybrané pro druhého syna,přítel mi ted ale nasadil brouka do hlavy,že prý to jméno není v kalednáři…a skutečně v našem doma není-jen Denisa 11.září.Měli jste s tímto jménem nějaký problém v porodnici?Nebo ho normálně uznají?Moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1054
16.7.11 12:42

Já ho v kalendáři mám, 11.9. Denisa/Denis, záleží asi jak který kalendář. Myslím, že by neměl být problém :-) No a až by se narodil, tak by sis kupovala ten kalendář, kde by byl uvedený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
16.7.11 12:48
monique81 píše:
Zdravím všechny maminky které mají syna jménem Denis.Mám toto jméno vybrané pro druhého syna,přítel mi ted ale nasadil brouka do hlavy,že prý to jméno není v kalednáři…a skutečně v našem doma není-jen Denisa 11.září.Měli jste s tímto jménem nějaký problém v porodnici?Nebo ho normálně uznají?Moc děkuji za odpovědi

Taky budeme mít Denise…a je už psaný na 11.10…předtím nebyl.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.7.11 12:49
pepiny píše:
monique81 píše:
Taky budeme mít Denise…a je už psaný na 11.10…předtím nebyl.. :pankac:

11.10.??????? ne 11.9.????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
16.7.11 12:50
Peettrraa píše:
pepiny píše:
monique81 píše:
Taky budeme mít Denise…a je už psaný na 11.10…předtím nebyl.. :pankac:
11.10.??????? ne 11.9.????

Už blbnu..jojo 11.9… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.7.11 12:56

Holky děkuji,uklidnily jste mě,tak si ho s klidem napíšu do papírů :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.11 13:12

Ahoj, já řeším stejný problém, ale s jiným jménem.Chtěli by jsme Matyáše, ale v kalendáři není.Je tam pouze Matěj.I já doufám, že s tím nebude žádný problém. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21972
16.7.11 13:33
Anonymní píše:
Ahoj, já řeším stejný problém, ale s jiným jménem.Chtěli by jsme Matyáše, ale v kalendáři není.Je tam pouze Matěj.I já doufám, že s tím nebude žádný problém. :nevim:

V kalendáři, který mám před sebou na stole, je Matyáš normálně uvedený, konkrétně 24.2. :nevim:

Jinak, Denis je moc pěkné jméno - kamarádka taky jednoho má, s tím určitě nebudete mít problém. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
16.7.11 13:48

Holky klííííííd! Však kdyby jsme měli dávat jména uvedená POUZE v ČESKÉM kalendáři, byl by výběr značně omezený..... Třeba taková Dominika tam taky není (jen Dominik) a co jich tu u nás běhá… :wink: Může se dát jméno jakékoliv uznávané v jakékoliv zemi, kamarádaka dávala dceři jméno Mojisola, musela tuším doložit kopii rodného listu babičky holčičky, že to jméno opravdu existuje. (Babička i otec dítěte jsou z Nigerie)

Mmch Denise mám synovce, moc hezký jméno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.7.11 15:55
BohunkaP píše:
Anonymní píše:
Ahoj, já řeším stejný problém, ale s jiným jménem.Chtěli by jsme Matyáše, ale v kalendáři není.Je tam pouze Matěj.I já doufám, že s tím nebude žádný problém. :nevim:

V kalendáři, který mám před sebou na stole, je Matyáš normálně uvedený, konkrétně 24.2. :nevim:

Jinak, Denis je moc pěkné jméno - kamarádka taky jednoho má, s tím určitě nebudete mít problém. :palec:

Matyáš je v kalendáři až od letošního roku, taky máme doma jednoho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.7.11 21:38

Denis je v pohode - jen ten svatek jsem nasla 9.rijna
http://www.rodina.cz/jmeno.asp?…
Taky jsme ho meli v uzsim vyberu - jen mi pak pritel rekl, ze bude chudak, protoze se to jmeno rymuje s jistym slovem od p… a deti by na nej tak mohly pokrikovat.
Tak jsme nakonec dali jmeno jine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.7.11 23:03

To je tak kraaaaasny jmeno :mrgreen: :mrgreen:

Denis loni v kalendari jeste nebyl, dle netu jsme ten svatek nasli jiny den, ale rozhodli jsme se, ze bude slavit na Denisu 11.9.
No a letos uz v kalendari je, Denisa/Denis.
I kdyby tam nebyl, tak na to prdim a bud vyberu podobne jmeno a nebo to budu slavit, kdy chci :lol:

Co se tyce rymovacky Denis - penis, tak jedinej, kdo s tim prudi, je muj otec, kterej je starej vtipalek :wink:
Deti to samozrejme podle me ve skole vybalej taky, zrovna dneska jsem to slysela na koupalku, rikali si to tak 11 lety kluci :mrgreen:
A co, jmeno je to mezinarodni, nadavku si najdou na kazdy jmeno, me treba rikali Vajgl, jako ze to bylo podobny memu prijmeni a pritom to neni vubec pravda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
18.7.11 08:43

Denis je hezké jméno, my máme Denisku. :D

ZelvaVeruna píše:
nadavku si najdou na kazdy jmeno, me treba rikali Vajgl, jako ze to bylo podobny memu prijmeni a pritom to neni vubec pravda :mrgreen: :mrgreen:

To je fakt. Mi sem tam řekli: Lucka - prcka. Nebo kamarádce: Lenka - plenka - podrpsenka.

• Citovat
  • Upravit
4242
18.7.11 14:05
LucieHo píše:
Denis je hezké jméno, my máme Denisku. :D
ZelvaVeruna píše:
nadavku si najdou na kazdy jmeno, me treba rikali Vajgl, jako ze to bylo podobny memu prijmeni a pritom to neni vubec pravda :mrgreen: :mrgreen:
To je fakt. Mi sem tam řekli: Lucka - prcka. Nebo kamarádce: Lenka - plenka - podrpsenka.
:lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.7.11 15:05

U nás ve škole říkali Denise - Deniska teniska, anebo Denisa co má ráda penisa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze