Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím všechny maminky které mají syna jménem Denis.Mám toto jméno vybrané pro druhého syna,přítel mi ted ale nasadil brouka do hlavy,že prý to jméno není v kalednáři…a skutečně v našem doma není-jen Denisa 11.září.Měli jste s tímto jménem nějaký problém v porodnici?Nebo ho normálně uznají?Moc děkuji za odpovědi
Já ho v kalendáři mám, 11.9. Denisa/Denis, záleží asi jak který kalendář. Myslím, že by neměl být problém
No a až by se narodil, tak by sis kupovala ten kalendář, kde by byl uvedený ![]()
monique81 píše:
Zdravím všechny maminky které mají syna jménem Denis.Mám toto jméno vybrané pro druhého syna,přítel mi ted ale nasadil brouka do hlavy,že prý to jméno není v kalednáři…a skutečně v našem doma není-jen Denisa 11.září.Měli jste s tímto jménem nějaký problém v porodnici?Nebo ho normálně uznají?Moc děkuji za odpovědi
Taky budeme mít Denise…a je už psaný na 11.10…předtím nebyl.. ![]()
pepiny píše:monique81 píše:Taky budeme mít Denise…a je už psaný na 11.10…předtím nebyl..
11.10.??????? ne 11.9.????
Peettrraa píše:pepiny píše:11.10.??????? ne 11.9.????monique81 píše:Taky budeme mít Denise…a je už psaný na 11.10…předtím nebyl..
Už blbnu..jojo 11.9…
![]()
Holky děkuji,uklidnily jste mě,tak si ho s klidem napíšu do papírů
.
Ahoj, já řeším stejný problém, ale s jiným jménem.Chtěli by jsme Matyáše, ale v kalendáři není.Je tam pouze Matěj.I já doufám, že s tím nebude žádný problém. ![]()
Anonymní píše:
Ahoj, já řeším stejný problém, ale s jiným jménem.Chtěli by jsme Matyáše, ale v kalendáři není.Je tam pouze Matěj.I já doufám, že s tím nebude žádný problém.
V kalendáři, který mám před sebou na stole, je Matyáš normálně uvedený, konkrétně 24.2. ![]()
Jinak, Denis je moc pěkné jméno - kamarádka taky jednoho má, s tím určitě nebudete mít problém. ![]()
Holky klííííííd! Však kdyby jsme měli dávat jména uvedená POUZE v ČESKÉM kalendáři, byl by výběr značně omezený..... Třeba taková Dominika tam taky není (jen Dominik) a co jich tu u nás běhá…
Může se dát jméno jakékoliv uznávané v jakékoliv zemi, kamarádaka dávala dceři jméno Mojisola, musela tuším doložit kopii rodného listu babičky holčičky, že to jméno opravdu existuje. (Babička i otec dítěte jsou z Nigerie)
Mmch Denise mám synovce, moc hezký jméno. ![]()
BohunkaP píše:Anonymní píše:
Ahoj, já řeším stejný problém, ale s jiným jménem.Chtěli by jsme Matyáše, ale v kalendáři není.Je tam pouze Matěj.I já doufám, že s tím nebude žádný problém.V kalendáři, který mám před sebou na stole, je Matyáš normálně uvedený, konkrétně 24.2.
Jinak, Denis je moc pěkné jméno - kamarádka taky jednoho má, s tím určitě nebudete mít problém.
Matyáš je v kalendáři až od letošního roku, taky máme doma jednoho ![]()
Denis je v pohode - jen ten svatek jsem nasla 9.rijna
http://www.rodina.cz/jmeno.asp?…
Taky jsme ho meli v uzsim vyberu - jen mi pak pritel rekl, ze bude chudak, protoze se to jmeno rymuje s jistym slovem od p… a deti by na nej tak mohly pokrikovat.
Tak jsme nakonec dali jmeno jine
To je tak kraaaaasny jmeno
![]()
Denis loni v kalendari jeste nebyl, dle netu jsme ten svatek nasli jiny den, ale rozhodli jsme se, ze bude slavit na Denisu 11.9.
No a letos uz v kalendari je, Denisa/Denis.
I kdyby tam nebyl, tak na to prdim a bud vyberu podobne jmeno a nebo to budu slavit, kdy chci ![]()
Co se tyce rymovacky Denis - penis, tak jedinej, kdo s tim prudi, je muj otec, kterej je starej vtipalek ![]()
Deti to samozrejme podle me ve skole vybalej taky, zrovna dneska jsem to slysela na koupalku, rikali si to tak 11 lety kluci ![]()
A co, jmeno je to mezinarodni, nadavku si najdou na kazdy jmeno, me treba rikali Vajgl, jako ze to bylo podobny memu prijmeni a pritom to neni vubec pravda
![]()
Denis je hezké jméno, my máme Denisku. ![]()
ZelvaVeruna píše:
nadavku si najdou na kazdy jmeno, me treba rikali Vajgl, jako ze to bylo podobny memu prijmeni a pritom to neni vubec pravda![]()
To je fakt. Mi sem tam řekli: Lucka - prcka. Nebo kamarádce: Lenka - plenka - podrpsenka.
LucieHo píše:
Denis je hezké jméno, my máme Denisku.
ZelvaVeruna píše:To je fakt. Mi sem tam řekli: Lucka - prcka. Nebo kamarádce: Lenka - plenka - podrpsenka.
nadavku si najdou na kazdy jmeno, me treba rikali Vajgl, jako ze to bylo podobny memu prijmeni a pritom to neni vubec pravda![]()
U nás ve škole říkali Denise - Deniska teniska, anebo Denisa co má ráda penisa ![]()