Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
MOni náhodou Denis je pěkný jméno..ale u mého by neprošel,stejně jako Matýsek mi neprošel tak to bude Patrik,kdybyb náhodou dorostl Adélce pindík než se narodí
![]()
Ahoj děvčátka, taky máme doma Denisátora
, letos už v kalendáři je, zaleží teda v jakém, ale myslím, že přiští rok už bude ve všech!
Papa
Super, gratuluji a přeji hodně zdravíčka a štěstíčka, ať žije Denisek ![]()
Mám syna Deniska a v porodnici jsem neměla se jménem problém, akorát se divili proč tak šeredný jméno
nechápu…vždyt to jméno je tak krásný…akorát se bojim až Denisek půjde za 2 roky do školy, aby mu děti neříkaly Denis-penis
jinak svátek slavíme 11.září ![]()
Neter chodi s Denisem a tchan o nem nemluvi jinak nez o Penisovi ![]()
Já se toho taky docela bojím, ale když se to tak vezme, tak ke každému jménu je něco
! Kamarádka má taky Deníska, je mu 12let a když mu ve škole poprvé řekli Denis - penis, tak na radu tatínka odpověděl něco v tom smyslu a ty ho nemáš nebo co
? Chlapec zrudnul a Denis byl hned jeden z nejoblíbenějších ve třídě
!
No tak to je super tip
to použijeme kdyby se tomu mýmu raubířovi posmívali
díky
No taky si to teda taky zapamatuju ![]()
Jinak muj prdly otec ma ve sve slozce fotografii u fotek z porodnice pojmenovany adresar Penis, kdyz to moje segra videla, tak se ani prej neodvazovala kouknout, co tam ma tata za fotky.. ![]()
Zdravim take mame kluka Denis problemy se zapisem nejsou jen u krtu musi byt uvedeno jeste jedno jmeno a jinak slavime 11.9. svatek ale jsou kalendare kde klucici jmeno je zapsano ale musi se hledat v kterem kalendari je tak hodne stesti ![]()
Tak to si piš,že mu tak říkat budou,ale já mému synovi říkám,že se na každé jméno něco najde a nijak se tím netrápí(zatím)