Dvě jména u holčičky - podělte se :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4373
13.7.11 17:48

Dvě jména u holčičky-podělte se :-)

Máte holčičku a má dvě jména? Nebo se chystáte dát dvě? Já mám holčičku jménem Viktorie Vanesa a nyní čekáme další přírustek,ale ještě nevíme co to bude. Pokud holčička, tak bych taky chtěla dát dvě jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
84
13.7.11 17:55

a proč jste jí to chudince udělali? :lol: ne dělám si srandu, ale mě to příjde zbytečný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.7.11 18:04

My chtěli Rozálii Emu nebo Rozálii Ellu, ale nakonec to bude nejspíš jen Rozárka. Rodiny to nějak nemohly vydýchat :lol:
Na dvou jménech se mi líbí, že si pak dítě může vybrat, jak chce, aby mu říkalo okolí.

• Citovat
  • Upravit
3236
13.7.11 18:06

My máme Valerii Ellu :palec: a myslím,že se nám ta jména pro malou povedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 18:06

my budeme mat holcicku - Kristina Elsie. Dovod prozaicky :roll: manzel je anglan a dve mena proste mat musi aj keby traktory padali, tradicia a co ja viem co, by sa snad rozviedol, kebyze to nepovolim :nevim: 8-o Aj synator ma dve mena. Je to zbytocna haluz (v kazdom uradnom domumente sa zo zakona MUSIA uvadzat obidve mena), ale co uz narobim :nevim: dobrovolne by som dve mena nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
13.7.11 18:13

Tak my zijeme v Anglii a tady se dava druhe jmeno, takze syn je Dominic Logan a pokud budeme mit holcicku, bude to Grace Isabella.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
13.7.11 18:17

Já znám holčičku JANA ZOE a potom ALŽBĚTA EMA.

• Citovat
  • Upravit
6860
13.7.11 18:35

Holky jen tak čistě ze zvědavosti proč dáváte dvě jména? vím,že někde je zvykem dávat druhé jméno po prarodičích. A když se potom bude podepisovat třeba na úřadě tak musí napsat obě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
13.7.11 18:36
Scarlett2011 píše:
Tak my zijeme v Anglii a tady se dava druhe jmeno, takze syn je Dominic Logan a pokud budeme mit holcicku, bude to Grace Isabella.
:palec: tak tyhle jsou fakt pěkný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.7.11 18:47
LuckaPt píše:
Holky jen tak čistě ze zvědavosti proč dáváte dvě jména? vím,že někde je zvykem dávat druhé jméno po prarodičích. A když se potom bude podepisovat třeba na úřadě tak musí napsat obě?

My jsme to chtěli dát, protože se nám ta kombinace jmen moc líbí. Nemáme k tomu žádný extra důvod.
Myslím, že se tak podepisovat musí. Je to jeho jméno :think: Měli jsme takový případ na škole a musel se tak podepisovat.

• Citovat
  • Upravit
12064
13.7.11 18:56

Ahoj, naše dcera se jmenuje Sophia Ellen. Mě se zkrátka líbí, že má někdo jména dvě, tak proč je nedat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
13.7.11 19:05
LuckaPt píše:
Holky jen tak čistě ze zvědavosti proč dáváte dvě jména? vím,že někde je zvykem dávat druhé jméno po prarodičích. A když se potom bude podepisovat třeba na úřadě tak musí napsat obě?

všude na úředních dokumentech bude muset vypisovat obojí, na sešity ve škole taktéž ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.7.11 19:05

Sestra má holčičku Viktorie Nina, ale druhé jméno nikdo nepoužívá, tak se mi to zdá zbytečné. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
13.7.11 19:10

Strašně by se mi líbilo Sofie Nella, ale neprojde to (zatím hypoteticky), navíc mi bylo vyčteno že se chci opičit po Gottových :roll: :lol:
Tak aspoň ta Sofie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
13.7.11 19:16

My chtěli dát Emma Elle, ale jelikož Emmiček i Ellinek je hodně, tak to bude nejspíš „jen“ Noemi…

Jinak mně se druhé jméno jen když to první je krátké…

A mám ségru, ta se jmenuje Sarah Maria :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence