Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky chtěla by jsem od vás radu tedy spíše co by se vám líbilo za jméno k příjmení Králová pro chlapečka? Je u mě největší favorit Tadeaš co na to říkáte? ![]()
ahoj!
promin zeptam se jak debil: chlapeček se bude jmenovat Králová?
Filip, David, Michal, ale Tadeáš je moc pěkný jméno
, jen mě nejde k tomu příjmení nějak.
ahoj, tak jestli to bude král, tak me by se k tomu libilo nějake vznesene jmeno
Ale presne tedkom nevim jake, ja sama mam problem vybrat jmena pro me dvojcata. ![]()
Co treba Richard Kral, je to kratky prijmeni tak by to mozna chtelo neco delsiho.
Ahoj tak mě by se líbilo,Lukáš,David,Martin a Tadeaš se mi taky líbí.Taky s manželem řešíme chlapečka teda když to bude
.Nechtěla jsem dávat jména po nás ale dopadne to tak.Manžel je Lukáš tak malej by byl taky.
Jsem pro česká jména. ![]()
Lucie samozdřejmě že ne Králová se jmenuji já chlapeček bude Král ![]()
mikami tak Filip je moc hezký také jméno ale ostatní jsou takové že je má každý chci něco jiného odlišného co nemají všichni ![]()
martext to mě také už napadlo že by to chtělo nějaké vznešenější jméno jen nějak nevím jaké ![]()
Král je krátké příjmení, takže mě by se líbilo delší jméno. Zrovna opakují seriál Život na zámku a tam je Otakar a Přemysl
![]()
Richard je také krásné jméno budu o něm uvažovat ale toho Richarda chce sestra takže to nepůjde…
bibi jména jsi řekla hezká ale zrovna také co já by jsem nechtěla ale děkuji jinak i ostatním děkuji ![]()
Adrian,Alexandr,Benedikt,Dalibor,Daniel,Maxmilian,tak to jsou mi favoriti
evik178 píše:
Co treba Richard Kral, je to kratky prijmeni tak by to mozna chtelo neco delsiho.
Tam mi prijde moc R… ![]()
Mi prijde fajn Stepan Kral, nebo Simon Kral a Jachym Kral, kdyby jsi chtela zvlastni, tak se mi libi Samuel ![]()
To samy jsem ti chtela napsat na Benedikta!!!
Sice takhle se mi to moc nelibi, ale kdyz nekdo rika jen Ben, je to moc hezky…
Jachyma jsme meli vybranyho pro chlapecka, tak treba priste ![]()
Mě k tomu KRÁL moc TADEÁŠ nejde.. ty dlouhá Á se mi tam perou..
NejlepŠí by bylo: Král Miroslav
( ale chápu, že to není příliš IN)..
Asi k tomu jdou čistě česká klasická jména..
Třeba Dominik, nebo Daniel mi k tomu vůbec nejde.. ![]()
Spíše Martin, Jan,Svatopluk, Vojtěch, Radovan…
Ps. Jáchyma jsme též měli vybraného, ale tam je také to dlouhé Á.