Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já mám holčičku jménem KRISTINA
moc se mi to jméno líbí- klasická KRISTÝNA se mi moc nelíbí.
Tak co kdyby jste se někde podívali zkoukly na netu nějaké příspěvky či stránky s jmény které by se vám pak zalíbily pro holčičku jsou hezké třeba Amélie, Amanda,Melinda, Samantha, ale zase musíte také podle vašeho vkusu ![]()
Holky, moc vám děkuju =o) my jsem s manželem již na net koukali jenomže my se nemužeme dohodnout =D tak řekl at se zeptam na internetu někoho tak jsem napsala sem =o)
Christel
Lea je moc pěkný. Nebo třeba Mia, Sabina
Mimochodem, krásná jména dětí ![]()
Jo takle to víš bylo to první co mě napadlo kouknout se na net ale tak snad vyberete z našich typů, hezké je Sofie,Nela, Sára, Magdalena no jmen je strašně moc ![]()
Děkujeme =o) Ty jména se nám od začatku moc líbila, ale ted nám nějak dochází nápady =D
Christel
Peggy3 píše:
nebo Sofie?
Dneska u nás byla návštěva s miminkem jménem SOFIE
Pěkné, vznešené jméno!
Magdalena,Nela jsou moje sestry.Tatínek je čech a tak chtěl nějaka česká jména a já jediná mam italské =D
Christel
ww píše:Peggy3 píše:Dneska u nás byla návštěva s miminkem jménem SOFIE
nebo Sofie?Pěkné, vznešené jméno!
O Sofii jsme také přemýšleli =o)
Christel
Páni opravdu doma tedy máte hezká jména asi všichni jak tak koukat tak mě ještě napadá pokud tedy české jméno tak třeba Eliška, Valerie,Laura,Ellen, Victorka ![]()
Mě se také taková jména líbí jenomže manžel trvá na tom aby bylo aspon trochu německé =D =/
Christel
Ahoj holky, jistě většina z vás četla muj deníček o tom kolik mám dětí(Vanessa,Tobias,Nikolas,Dorotka a Beáta) a mé kariéře.Nyní se nám má na začatku července narodit další dítko a to holčička.My s manželem vubec nevíme jaké, protože chceme jmnéno,které je používáno v Itálii,Německu a Česku (já jsem totiž italka a manžel němec).Může to být i třeba nějaké anglické, ale aby se dalo použiv těchto státech.Moc děkuji za všechny reakce.
Christel =o)