Mezinárodní jméno pro holčičku - Já Italka manžel Němec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Christel
2.5.11 17:50

Jméno pro holčičku

Ahoj holky, jistě většina z vás četla muj deníček o tom kolik mám dětí(Vanessa,Tobias,Nikolas,Dorotka a Beáta) a mé kariéře.Nyní se nám má na začatku července narodit další dítko a to holčička.My s manželem vubec nevíme jaké, protože chceme jmnéno,které je používáno v Itálii,Německu a Česku (já jsem totiž italka a manžel němec).Může to být i třeba nějaké anglické, ale aby se dalo použiv těchto státech.Moc děkuji za všechny reakce.
Christel =o)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
2.5.11 17:54

Já mám holčičku jménem KRISTINA :srdce: moc se mi to jméno líbí- klasická KRISTÝNA se mi moc nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
225
2.5.11 17:56

Tak co kdyby jste se někde podívali zkoukly na netu nějaké příspěvky či stránky s jmény které by se vám pak zalíbily pro holčičku jsou hezké třeba Amélie, Amanda,Melinda, Samantha, ale zase musíte také podle vašeho vkusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.5.11 17:57

Co třeba Lea?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christel
2.5.11 17:59

Holky, moc vám děkuju =o) my jsem s manželem již na net koukali jenomže my se nemužeme dohodnout =D tak řekl at se zeptam na internetu někoho tak jsem napsala sem =o)
Christel

• Citovat
  • Upravit
9454
2.5.11 18:00

Lea je moc pěkný. Nebo třeba Mia, Sabina :palec: Mimochodem, krásná jména dětí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.5.11 18:01

Jo takle to víš bylo to první co mě napadlo kouknout se na net ale tak snad vyberete z našich typů, hezké je Sofie,Nela, Sára, Magdalena no jmen je strašně moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christel
2.5.11 18:02

Děkujeme =o) Ty jména se nám od začatku moc líbila, ale ted nám nějak dochází nápady =D
Christel

• Citovat
  • Upravit
55
2.5.11 18:02

nebo Sofie? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
2.5.11 18:04
Peggy3 píše:

Dneska u nás byla návštěva s miminkem jménem SOFIE :palec: Pěkné, vznešené jméno!

• Citovat
  • Upravit
Christel
2.5.11 18:04

Magdalena,Nela jsou moje sestry.Tatínek je čech a tak chtěl nějaka česká jména a já jediná mam italské =D
Christel

• Citovat
  • Upravit
Christel
2.5.11 18:05
ww píše:
Peggy3 píše:
Dneska u nás byla návštěva s miminkem jménem SOFIE :palec: Pěkné, vznešené jméno!

O Sofii jsme také přemýšleli =o)
Christel

• Citovat
  • Upravit
225
2.5.11 18:07

Páni opravdu doma tedy máte hezká jména asi všichni jak tak koukat tak mě ještě napadá pokud tedy české jméno tak třeba Eliška, Valerie,Laura,Ellen, Victorka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christel
2.5.11 18:09

Mě se také taková jména líbí jenomže manžel trvá na tom aby bylo aspon trochu německé =D =/
Christel

• Citovat
  • Upravit
14871
2.5.11 18:27

Ještě mě napadla Ingrid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie