Mezinárodní jméno pro holčičku - Já Italka manžel Němec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
555
12.6.17 17:40

Za mě klidně, ale s jedním „t“ :) Příjmení u holčiček bych neřešila, pravděpodobně se jednou vdaji a budou mít větší část života jiné :nevim:
Mi obecně se líbí Medea a mám v plánu ji dat klidně i k českému příjmení :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.6.17 18:25
@Anonymní píše:
Ahoj, nechci zakládat novou diskuzi, tak se ptám tady.

Jak se vám líbí jméno Odetta ke klasickému českému příjmení?

Prosím o zachování anonymu, mám tu známé. :mavam:

Je to divný - promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
12.6.17 18:31
@Jogrr píše:
Dalsi co ma potrebu a touhu se prostrednictvim svyho decka odlisovat? 8o

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
12.6.17 19:02

Tak mně osobně se nijak zvlášť nelíbí, resp. mě nenadchlo, abych uvažovala o tom tak pojmenovat dítě, ale zase to není nic co by mi přišlo nějak hrozné. V dnešní době mají děti často exotická či nevšední jména, takže si myslím, že se nad tím bude pozastavovat málokdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.6.17 19:07

S jedním t by se mi to líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.6.17 21:41

Celkem pěkné jméno :), ale volila bych variantu jen s jedním t, zejména k českému příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.6.17 21:47

Napadá mě moje jméno takže Nela. Nebo Sandra, Sofie, Charlotta. Na nic jiného jsem nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.12.18 11:17

Mě se líbí hrozně moc. Je to jméno princezny z Labutího jezera. V červnu se nám narodí vnučka Odetka. Bude to Doty, Dotynka. Moc se na ní těšíme. Má starší sestru Violku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
31.12.18 11:20
@Christel píše:
Ahoj holky, jistě většina z vás četla muj deníček o tom kolik mám dětí(Vanessa,Tobias,Nikolas,Dorotka a Beáta) a mé kariéře.Nyní se nám má na začatku července narodit další dítko a to holčička.My s manželem vubec nevíme jaké, protože chceme jmnéno,které je používáno v Itálii,Německu a Česku (já jsem totiž italka a manžel němec).Může to být i třeba nějaké anglické, ale aby se dalo použiv těchto státech.Moc děkuji za všechny reakce.
Christel =o)

Já mám Natálii. A líbí se mi třeba Emma.
Hodně populární je i teď Sophia nebo Sofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148277
31.12.18 11:25
@babanci píše:
Mě se líbí hrozně moc. Je to jméno princezny z Labutího jezera. V červnu se nám narodí vnučka Odetka. Bude to Doty, Dotynka. Moc se na ní těšíme. Má starší sestru Violku.
Četla jsem jinde o tvé tragické ztrátě.Moc vám přeju novou princeznu do rodiny.
Krásný nový rok a gratuluju k vnučce.
A upřímně…Violka a Odetka,to je krásné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.12.18 11:31

@Anna766 Děkuji za Tvoji účast. Jsme rádi, to je jasné. Ale, tu velkou bolest nic neumenší, opravdu vůbec nic. Vnoučátka máme ale báječná, po zesnulé dceři Anežku, 13 letou, moc šikovnou a nadanou slečnu a Violku, 2,5 roku, s tou je legrace a nyní se těšíme na tu princeznu malou. Chvíli jsem se bála, že se mi do srdce už nic nevejde, ale je prý nafukovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148277
31.12.18 12:24
@babanci píše:
@Anna766 Děkuji za Tvoji účast. Jsme rádi, to je jasné. Ale, tu velkou bolest nic neumenší, opravdu vůbec nic. Vnoučátka máme ale báječná, po zesnulé dceři Anežku, 13 letou, moc šikovnou a nadanou slečnu a Violku, 2,5 roku, s tou je legrace a nyní se těšíme na tu princeznu malou. Chvíli jsem se bála, že se mi do srdce už nic nevejde, ale je prý nafukovací.

Opravdu je mi líto co se vám stalo.Ale je krásné že dcera neodešla tak úplně,že vám tu nechala po sobě Anežku 💖.
Snad vám Anežka,Violka a očekávaná princezna tu bolest aspoň trochu zahojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 05:03

My budeme mít Karolínu, ale ve státech je brána jako Caroline - Karolin. V pohodě jí zapíšou i takhle, už jsme se ptali. Teď je jen na nás k čemu se nakloníme ;) přeji, ať se dobře rozhodneš. Jinak krásné jména dětí :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence