Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Darinka je hezké jméno. Klidně bych ji dala, pokud se vám líbí ![]()
Krásné je jméno Martina.
Ma moc zdrobnělin (Martinka) a je to 2 nejpoužívanější jméno v Itálii. V Německu se taky používá a v Česku taky ![]()
Ahoj, čekáme holky dvojčata. Jména už máme v podstatě vybrána jen potřebujeme trosku poradit. Vybrána jména jsou: Zora, Liliana, Šarlota.
Jakou kombinaci by jste zvolili vy? Předem děkuji za názory ![]()
Anonym, chodi jsem pribuzni a ty pohlaví chtěli jako překvapení, díky za pochopeni
Mě se nelíbí Liliana, takže já osobně bych vyřadila právě tohle. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, čekáme holky dvojčata. Jména už máme v podstatě vybrána jen potřebujeme trosku poradit. Vybrána jména jsou: Zora, Liliana, Šarlota.Jakou kombinaci by jste zvolili vy? Předem děkuji za názory
Anonym, chodi jsem pribuzni a ty pohlaví chtěli jako překvapení, díky za pochopeni
Kombinaci z těhle žádnou, nepřijde mi to jako jména vhodná pro spojení. A osobně z těhle Zora. Spíš co příjmení? S tím bych to kombinovala primárně, jsou to hodně rozdílná jména.
@Anonymní píše:
Ahoj, čekáme holky dvojčata. Jména už máme v podstatě vybrána jen potřebujeme trosku poradit. Vybrána jména jsou: Zora, Liliana, Šarlota.Jakou kombinaci by jste zvolili vy? Předem děkuji za názory
Nevím, asi Zora a Šarlota. ![]()
@Anonymní píše:
Ja bych poradila krásna jména, které absolutne nikdo nemá. Ale pouze do SZ.
Příspěvek upraven 19.12.15 v 19:51
@Anonymní píše:
Já bych dala Lilianu a Šarlotu, jestli se k sobě hodí, nevím. Ale líbí se mi, taky jsem nad nimi uvažovala ![]()
Zora je moc hezký
S Lilianou se teď roztrhl pytel a Šarlota se mi nelíbí.
Nějak jsem nepochopila, proč ty jména musí ladit dohromady - ony budou až do smrti chodit pořád spolu? A společně se představovat? („Jsme Jana a Dana…“?)
Zora se mi nelíbí vůbec, ale jak to tu čtu, tak co člověk, to názor. Dala bych Lilianu a Šarlotu ![]()