Mezinárodní jméno pro holčičku - Já Italka manžel Němec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
19.12.15 23:10
@J_Doe píše:
No, já se přiznám, mezi námi děvčaty, že jsem si jedno indiánské jméno taky vysloužila, a jsem na to hrdá! :mrgreen:
To bylo v době, kdy jsme s manželem na začátku vztahu žili spolu, a měli spolubydliče. A mě hrozně vytáčelo, jak je po něm po sprchování vždycky všude hrozně nacákáno. Tak jsem od něj dostala jméno - „Ta, co necáká“. :lol:
:mrgreen: Tak my to máme s chlapem prohozený. Já cákám a on vrčí :cert:. Ale vytírám :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.12.15 23:13

Já taky pindala na mokro po sprchování. Ale šla jsem do sebe, zajela jsem do IKEA, vybrala barevně se hodící závěs, co vypadá jak látkový, takže žádný ošklivý igelit, a namontovala rozpěrovou tyč. Od té doby máme oba klid, doporučuji všude a všem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
19.12.15 23:15
@Litta píše:
Snad jo. Já znám několik zakomplexovaných mužů, co nevyrostli. Posmívání v dětství se jim odrazilo na psychice tak, že ani v dospělosti se z toho nedostali. Možná blbá náhoda, že jsem zrovna narazila na „poškozené“, mám ve vzorku zatím jen 4 takové, ale… :? Existují i průzkumy, že vyšší muži jsou profesně úspěšnější. :nevim: No děti rodičům vždycky mají co vyčítat. :lol: Já například vysoké dioptrie. 8) :mrgreen:

Jojo, taky si říkám, co nám děti jednoho dne asi tak vytnou.. Určitě se něco najde! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.12.15 23:15
@Litta píše:
Snad jo. Já znám několik zakomplexovaných mužů, co nevyrostli. Posmívání v dětství se jim odrazilo na psychice tak, že ani v dospělosti se z toho nedostali. Možná blbá náhoda, že jsem zrovna narazila na „poškozené“, mám ve vzorku zatím jen 4 takové, ale… :? Existují i průzkumy, že vyšší muži jsou profesně úspěšnější. :nevim: No děti rodičům vždycky mají co vyčítat. :lol: Já například vysoké dioptrie. 8) :mrgreen:

No já být malej chlap, tak mi to určitě vadí..Už proto, že jako ženské se mi mrňousi prostě nelíbí. Ale manžel má shodou okolností několik „podměrečných“ kolegů a kupodivu jsou všichni v poho, i v soukromém životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
19.12.15 23:19
@Litta píše:
Já taky pindala na mokro po sprchování. Ale šla jsem do sebe, zajela jsem do IKEA, vybrala barevně se hodící závěs, co vypadá jak látkový, takže žádný ošklivý igelit, a namontovala rozpěrovou tyč. Od té doby máme oba klid, doporučuji všude a všem. :dance:

Já jsem se taky o to snažila, ale nesetkala jsem se s pochopením.. :mrgreen: Prý závěs je humus, a u nás doma neprošel… Ale děti jsou už dostatečně velké, a tak je nutím vytírat… I když.. zrovna nedávno nejmladší syn přišel s nápadem, že voda z vany se dá lejt kyblíkem ven… To byla potopa, že jsme si s manželem mysleli, že nám prasklo topení, nebo co… Kaluž tekla z koupelny až do chodby a záchodu.. Ještě že máme dlažbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.12.15 23:25
@J_Doe píše:
Já jsem se taky o to snažila, ale nesetkala jsem se s pochopením.. :mrgreen: Prý závěs je humus, a u nás doma neprošel… Ale děti jsou už dostatečně velké, a tak je nutím vytírat… I když.. zrovna nedávno nejmladší syn přišel s nápadem, že voda z vany se dá lejt kyblíkem ven… To byla potopa, že jsme si s manželem mysleli, že nám prasklo topení, nebo co… Kaluž tekla z koupelny až do chodby a záchodu.. Ještě že máme dlažbu…

Mně to právě taky přišlo jako humus, doma jsme to nikdy neměli, proto jsem dlouho jen nadávala. Ale když jsem to v obchodě ošahala, dost mě překvapily. Je to fakt jak závěs, normálně látka, a kupodivu to funguje, nechápu. 8o Navíc když jsem ve vaně, mám trochu přítmí a relaxace je ještě lepší. :P
Jo, vylévání z vany je potřeba vyzkoušet. Ono to láká. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.12.15 23:26

No tak jo, „jméno pro holčičku“ už to tu moc není. Končím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
19.12.15 23:29
@Litta píše:
No tak jo, „jméno pro holčičku“ už to tu moc není. Končím. :mavam:

Máš recht, taky jsem k témě řekla vše, co jsem měla na srdci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
19.12.15 23:33

@Raspusha Můžu se zeptat jaká? Jsem dost zvědavá, :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.17 15:47

Ahoj, nechci zakládat novou diskuzi, tak se ptám tady.

Jak se vám líbí jméno Odetta ke klasickému českému příjmení?

Prosím o zachování anonymu, mám tu známé.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
2202
12.6.17 15:51

No třeba Odetta Nováková… zní to divně, asi ne. Ale jinak pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
12.6.17 15:57

Promiň, ale nelíbí se mi..kdyby tak ještě k cizímu příjmení, ale k českému rozhodně nee…na druhou stranu, vybíráš jméno pro své dítě, takže ti názory ostatních můžou být víš kde..beztak se tu dozvíš, že 50% se líbí a 50% se nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.6.17 16:00

K českému příjmení a opravdu neeeee. U holčiček to navíc chce neutrální jméno. Ve dvaceti se vdá a zbytek života bude Odetta Vopičková :D.

• Citovat
  • Upravit
9947
12.6.17 16:03

Rozárka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.6.17 16:04

Mne se nelíbí celkově, takže to příjmení uz je fuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze