Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo to je hezký
![]()
Taky se mi líbí jméno Nikki. Ne Nikola, Nikol, Nikita, atd. Prostě čistě jen Nikki.
Není to blbý?? ![]()
My máme s přítelem dceru Sofii. Jinak se mi ale líbí Isabelle, Elisa, Ella, Linda, Edita, atd, atd..jmen se mi líbí spousta. Byla bych tu do večera. Jinak krásných jmen tu už zaznělo spoustu ![]()
My měli mít Ninu, nakonec máme Natálii
u nás byla v návrhu, Ema, Nela, Viktorie, Monika, Evelína. Elena, Izabela, Klára, Anděla a tď se mi líbí Noélie ![]()
@IvkaH
neboj neplní, já mám většinou brutus sny. Ale teda to, že budu mít dvě dcery se mi splnilo
![]()
@Amber_1977 píše:
Já se zase kdysi nemohla smířit s tím, že se jmenuji stejně jako šest dalších holek z celkem šestnácti v naší třídě - tenkrát bych exotiku brala..
tak to jste se teda sešli
já jsem se zas nemohla smířit s tím, že mám jméno které se u nás ve škole tak nedávalo. Vím, že jsem si říkala, proč nemůžu mít normální jméno jako 2 moje spolužačky ![]()
Takže člověk si nevybere ![]()
@Enoulik
Vždyť jsem to už psala - v určitém věku se rodiče se jménem nezavděčí, i kdyby se na hlavy stavěli ![]()
Manžel dnes navrhnul ještě Elišku.
Vypadá to, že se seznam jmen začíná malinko zvětšovat
![]()
@Klofánek píše:
Manžel dnes navrhnul ještě Elišku.Vypadá to, že se seznam jmen začíná malinko zvětšovat
![]()
To je asi normální
Mně se seznam možných jmen u syna z původních dvou během těhotenství postupně rozšířil asi na sedm, a když začala padat i jména jako Bran.. Tak mi bylo jasné, že už mi hormony zatemňují mysl a dohodli jsme se s přítelem, že jméno vybereme až v porodnici, až malého uvidíme.. A bylo to dobré rozhodnutí - když malý vylezl na svět a podíval se na nás, oba jsme v tu chvíli věděli
![]()
My mame Elisku. Je mi fuk, ze to je jedno z nejcastejsich jmen, ne-li nejcastejsi
libilo se nam obema a hodi se i k typicky ceskemu prijmeni. Jinak mne se libila jeste Gabina, Bara a nejvic Jasminka. Tak snad pr
iste
Máte někdo holčičku se jménem Evelína? Pokud ano, chtěla bych se zeptat, jak jí říkáte doma ![]()
Jako dítěti by jsme jí říkali Evelínko, ale až bude velká, tak říkat jí Evelínko…
No a Evelíno taky ne, mohla by si myslet, že jsme na ni naštvaní nebo tak. ![]()
@Klofánek píše:
Máte někdo holčičku se jménem Evelína? Pokud ano, chtěla bych se zeptat, jak jí říkáte doma
Jako dítěti by jsme jí říkali Evelínko, ale až bude velká, tak říkat jí Evelínko…No a Evelíno taky ne, mohla by si myslet, že jsme na ni naštvaní nebo tak.
Evo, Evčo, Evíku, Evule, Evko, Ev, Evino (když bude zlobit), Evi… My sice Evelínu nemáme - jedna z dcer má druhé jméno Evelyn
Ale kamarádka má dceru a říká ji tak, jak jsem výše zmínila
.