Jaké jméno byste dítěti nikdy nedaly?

28272
8.4.11 00:49

Jaké jméno byste dítěti nikdy nedaly?

Ahojky holky, jak tak koukám do diskuzí, všichni chtějí názory na to, jaká se komu líbi jména, proto jsem to zkusila otočit a zakládám diskuzi, jaké jméno byste svému dítěti nikdy nedaly?
Já tedy chlapečkovi Jaroslav (mám své důvody-tchán :pocitac: :pocitac: :pocitac: ) a holčičce Zdislava :-D Těším se, jak jste na tom vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
734
8.4.11 01:14

Jarmil, Dušan a pak nemám ráda ta měkká jména (Milan, Miloš, Luděk, Luboš) …
Holčičí moc nemusím ta dnešní moderní (i klučičí teda no).. kór když mají rodiče typicky české příjmení 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.4.11 06:17

Nedala bych takové,které by se nehodilo k našemu příjmení. Žádné vyloženě neoblíbené nemám, ale třeba dvojčata bych nepojmenovala Šeherezáda a Onur, jak jsem teď nedávno někde četla :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20296
8.4.11 06:58

Na kluka jednoznačně Dušan.
Na holku Jitka, Jiřina, Jindřiška (to J mě nějak nezaujalo :-D), Blažena, Božena, Drahomila (nebo slava?), Milena…asi by jich bylo ještě dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.4.11 07:00

já teda nemám ráda Karel,Jiří a Václav. A u holčiček Jana,Milena,Jaroslava. a pak nemám ráda ty rádob moderní jména. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 07:16

Náš malý má ve třídě kluka a ten se jmenuje Darek a když jeho nebyli vzítí ´celé jméno měl Darek Balík ,samozřejmě se mu děcka ve školce smáli.Tak se rodiče vzali a teď je Darek Mynařík.Chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
8.4.11 07:22

Holce bych nikdy nedala jméno Žaneta, Otýlie a Anastázie :roll:. Klučičí se mi nelíbí Richard, Robert, Břetislav, Lumír atd., těch je hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
8.4.11 07:24
madi píše:
Nedala bych takové,které by se nehodilo k našemu příjmení. Žádné vyloženě neoblíbené nemám, ale třeba dvojčata bych nepojmenovala Šeherezáda a Onur, jak jsem teď nedávno někde četla :mrgreen: :lol:

To mi připomíná éru telenovely Esmeralda :lol:, v té době se narodilo docela dost jejích jmenovkyň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
8.4.11 07:31

René, Vendelín, Břetislav, Hynek, Věnceslav, Kazimír, Řehoř, Arnošt, Heřman, Květoslav, Valdemar, Norbert, Tibor
Vilma, Alice, Ingrid, Sandra, Evžénie, Vladěna, Regina, Brigita, Agáta, Lýdie 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.4.11 07:39
mamka šárka píše:
Náš malý má ve třídě kluka a ten se jmenuje Darek a když jeho nebyli vzítí ´celé jméno měl Darek Balík ,samozřejmě se mu děcka ve školce smáli.Tak se rodiče vzali a teď je Darek Mynařík.Chudák

Jak chudák, to je krásný jméno!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
8.4.11 07:45

Nedala bych taková stará jako s koncovkama -slav,pak taková jako vendelín,kvido,božena,bohumila,.....a taky obyčejná,jako Petr,Martin,Lucka,Jana,Petra,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.4.11 07:56

Adolf:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.4.11 07:57

Jsme měli jednoho Darka ve třídě, říkali jsme mu Darek-párek:-))

RyBANA píše:
mamka šárka píše:
Jak chudák, to je krásný jméno!! :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.4.11 07:58
Bayuska píše:
madi píše:
Nedala bych takové,které by se nehodilo k našemu příjmení. Žádné vyloženě neoblíbené nemám, ale třeba dvojčata bych nepojmenovala Šeherezáda a Onur, jak jsem teď nedávno někde četla :mrgreen: :lol:
To mi připomíná éru telenovely Esmeralda :lol:, v té době se narodilo docela dost jejích jmenovkyň :mrgreen:

jj. Jo a taky jsem zapomněla, že bych určitě své dceři nedala jméno Rozárka. Mám v okolí dvě, u malé copaté holčičky je to roztomilé, ale chudák až vyroste 8-o

• Citovat
  • Upravit
29436
8.4.11 07:58

Já bych své dítě nepojmenovala Facebook, jako jedni rodiče v Egyptě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat