Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky,
máme doma syna Tomáška, a čekáme druhého chlapečka.
Příjmení je Kos, jaké jméno k tomuto příjmení ?
Moc děkuji za Vaše nápady. Mě zatím sedí Lukáš, ale už mi přijde, že to vnímám jinak, tak proto budu ráda, za něčí postřehy… xxx Kos ?
![]()
Lucka
Lukáš je moc pěkný jeméno a co takhle Martin nebo Petr, no k přijmení Kos mi jdou skoro všechyn takové ty české, jediný co mi nesedí je Jan a takové ty ne moc české jako např Sebastian.
Já bych řekla skoro cokoli…
Vyhnula bych se jen třípísmenným (Jan Kos) nebo která končí na -k (Radek Kos) No a nějakým úplně exotickým (Kevin Kos=))
Jinak bych řekla, že tam problém nebude=)
Doufám, že se nebudeš zlobit, ale mně zrovna ten Lukáš moc nezní - konkrétně ten přechod Luká…š-Kos… jako by to celé jméno byla zdrobnělina, jestli mi rozumíš…
Taky bych se přikláněla k nějakému delšímu jménu - Daniel, nebo klidně něco z těch starších, Stanislav, Lubomír nebo něco takového. K příjmení jde leccos, „pták“ to bude pěkný ![]()
Jeeee,moje sestra má taky Toma,ten je mladší a starší je Lukáš.
Co třeba Daniel nebo Michal?
Jéé děkuji za reakce.
Jen k tomu Martinovi, manžel má bratra a jmenuje se Martin. Nevím proč, ale ráda bych děti trošku jinak a né jména jak přes kopírák.. ale jinak Martin je pěkné jméno. ![]()
Ahoj, mě se třeba zrovna Lukáš Kos líbí, a měl by to podobný jako brácha Tomáš Kos
.
Hele my jsme taky ptáci Slavíčci a máme Tobiáše ![]()
Měli jsme Tomáše a Lukáše a nakonec se sám přejmenoval na Tobíka
Třeba tě samo eště něco cvrnkne do nosu ![]()
Mě napadlo první Karel i když zastáncem toho jména nejsem. A pak Petr, Pavel, Stanislav.. spíš bych dala nějaký klasický český ![]()
mikami píše:
Ahoj, mě se třeba zrovna Lukáš Kos líbí, a měl by to podobný jako brácha Tomáš Kos.
Jo u mne zatím ten Lukáš vede..
a navíc já jsem Lucie, takže by jsme měli jako rodina monogramy
manžel je také Tomáš, já Lucie, Tomášek a Lukášek Kosovi
Manža ještě váhá, a neví, takže spíš tu inspiraci tady hledám pro něj.. ![]()
Lukáš Kos nezní špatně…
![]()
A co třeba David, Daniel, nebo Petr… ![]()