Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
sieta.m píše:Lizbeth píše:Vendelín jo?
Vendelín Kos.
Eduard Kos.
Jáchym Kos.
No, teď se to jméno docela chytá, už znám dvě miminka tohoto jména ![]()
Jinak s tím vyslovováním - my máme Jakub Pokorný…někdo se zastaví, že se špatně za sebou říká „b“ a „P“, ale co vím, tak já i manžel se skoro všude předstvaujeme nejdříve příjmením, až pak křestním, tak jsme to neřešili
![]()
Ahoj všem,
moc děkuji za Vaše tipy, nakonec po rodinné radě (mé s manžílkem) jsme se dohodli, že budeme mít Lukyho - tedy Lukáška.
Takže synové budou Tomášek a Lukášek ![]()
Jště jednou díky za Vaše nápady a zamyšlení ![]()
zoubky píše:
Gratuluji k bezproblémovému výběruJméno je krásné
děkuji
![]()
já se přiznám,úpro mě je kos divné příjme a všechny jména spojené havn ne krystof kos,ale lukášek kos je do brýý
![]()
Dobrý den, říkala jsem si, že tyto témata nikdy zakládat nebudu, ale opravdu se tentokrát s mužem nemůžeme shodnout a v poslední době tady maminkám vždy dobře poradíte, takže se i já na vás obracím s prosbou o inspiraci na jméno pro našeho druhého syna. První syn je Patrik a příjmení nám začíná na „A“. Já chtěla, aby to byl Jan nebo Filip, ale partnerovi se to moc nelíbí. Prosím zatím anonymně, děkuji ![]()
Pokud bych měla prvního syna Patrika, tak druhého bych dala asi Erik. Ale to jen můj tip. ![]()
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o Váš názor, jestli je ještě vůbec „v módě“ dát synovi jméno po tatínkovi? ![]()
Mockrát děkuji.
Vendelín jo?