Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Monny89 píše:
Lukáš Kos nezní špatně…![]()
A co třeba David, Daniel, nebo Petr…
Daniel Kos.. taky pěkné.. ![]()
blackbirdka píše:Monny89 píše:Daniel Kos.. taky pěkné..
Lukáš Kos nezní špatně…![]()
A co třeba David, Daniel, nebo Petr…
záleží ale na vás jak se rozhodnete.. ale nejspíš bych to viděla na toho Lukáše ![]()
Nainuva píše:
Hlavně bráškové Tomáš a Lukáš zní moc hezky
JJ, taky mi to tak přijde.. ![]()
ADA76 píše:
Hele my jsme taky ptáci Slavíčci a máme Tobiáše
Měli jsme Tomáše a Lukáše a nakonec se sám přejmenoval na TobíkaTřeba tě samo eště něco cvrnkne do nosu
Jéé, ptáčci zdravěj ptáčky ![]()
Tobiáš je také pěkné jméno ![]()
Díky ![]()
Já osobně bych volila tak, aby kluci měli podobné jméno.
Tomáš a Lukáš nebo Tobiáš nebo Matyáš je podobné.
Kámoška má Kryštofa a budou mít druhého kluka a chtěli Dan a to mě přijde k sobě divné. Takže nakonec vymysleli Ondřeje nebo Dominika.
Ale je to fakt jen osobní náhled ![]()
Jo ale mám eště teda jedno jméno…co se mi líbí k Tomíkovi a to je Šimon
Ani nevím proč ![]()
Já mám raději, když se jména vybírají podle něčeho, co má smysl a nejen podle toho, jak to zní. Třeba po křestním patronovi nebo po nějakém jiném vzoru. Já už to tu někde psala, že jsme vybrali jméno takto: Pokoušeli jsme se o miminko už asi 3 měsíce a ovulace nám vyšla na Vánoce. Jenže pořád u nás byly nějaké návštěvy, tak nebyl čas a dostali jsme se k tomu až na Štěpána ráno. No a pak když jsem šla dopoledne do kostela, tak jsem si řekla, že jestli se to povedlo a bude to kluk, tak to bude Štěpán. No a máme Štěpána, už 4 a půl měsíce ![]()
Jinak já mám ráda biblická jména (Ondřej, Jakub, Šimon) nebo slovanská (Rostislav, Boleslav, Václav) atd.
Anduli píše:
A ještě - co takhle Mikuláš Kos??
Anduli píše:
A ještě - co takhle Mikuláš Kos??
Ten je na mne moc odvážnej ve spojení Mikuláše s čerty…, ale přitom je to hezké jméno ![]()
Hele dej na intuici…ono to přijde samo......my do 7m netušili co to bude…a fakt jsem jedno ráno vstala a omylem jsme mu řekla Tobíku......a bylo to ![]()
A do té doby nepadlo u nás ani slovo o jménech.