Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky ![]()
potrebovala bych vasi pomoc s vyberem jmena pro kluka..
Prijmení je Pelán.. Takze by to nemelo byt prilis exoticke jmeno a taky ne nic jako Vladimir nebo Jaroslav..
Budu vdecna za kazdy napad.. ![]()
Matěj,David,Patrik,Martin,Daniel,Viktor,Ondřej.
K tomuto přijmení se hodí spousta jmen.
U nás se taky říká - ty seš Lojza - takže to taky ne, i když jsem četla, že Alois má přijít do módy. ![]()
Scarlett2011 píše:
Ahoj, co treba: Tomáš, Kryštof, Martin, Michal, Lukáš…
Tak ty mam od zacatku zamitnute od pritele
penalda píše:Scarlett2011 píše:Tak ty mam od zacatku zamitnute od pritele
Ahoj, co treba: Tomáš, Kryštof, Martin, Michal, Lukáš…
a jaka jmena navrhuje pritel? Treba by se dalo vybrat neco podle toho.
PetulkaaFilipek píše:
Adam,Filip,Jakub
Filip se mi líbí, ale nehodí se k příjmení, protože by byla vedle sebe dvě p.
Jinak my taky vybirame. Mne se libi Daniel a Dominik.
Manzel o tech jmenech nejdriv nechtel slyset, no a ja tak jednou tydne rekla a co treba Daniel, nebo Dominik?
Takhle se to opakovalo asi 5 tydnu a ted teda, ze Daniel jo. ![]()
Řešili jsme podobné dilema, pro chlapečka jsme se na jméně prostě nedokázali shodnout, byl to boj…
Mě se taky nejvíc líbí Daniel a Dominik
…Dominika přítel okamžitě zavrhl, nechtěl o tom ani slyšet…s Danielem se taky moc nedokázal srovnat, ale nakonec ho odsouhlasil…možná i proto, že on nepřišel se žádným extra nápadem
…takže budeme mít (doufám) Danečka ![]()
Chce to asi projet si kalendář a vypsat si jména, která se Vám líbí, protože nakonec je ten výběr stejně jen a jen VÁŠ ![]()
estrellita píše: Řešili jsme podobné dilema, pro chlapečka jsme se na jméně prostě nedokázali shodnout, byl to boj…
Mě se taky nejvíc líbí Daniel a Dominik…Dominika přítel okamžitě zavrhl, nechtěl o tom ani slyšet…s Danielem se taky moc nedokázal srovnat, ale nakonec ho odsouhlasil…možná i proto, že on nepřišel se žádným extra nápadem
…takže budeme mít (doufám) Danečka
Chce to asi projet si kalendář a vypsat si jména, která se Vám líbí, protože nakonec je ten výběr stejně jen a jen VÁŠ
Koukam stejne jako u nas
Bud rada, ze pritel s nicim neprisel. Me manzel otravuje se jmenem Seth (Buh podsveti) No proste je jeste malej ![]()
U nás to bylo buď Marek-na tom jsme se shodli oba, nebo Daniel-to se líbílo příteli, ale vzhledem k tomu, že jsme měli 11let jezevčíka Danečka, tak mu to neprošlo
! Takže máme Marečka
…